Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο παιρνεις lvl τοσο μεγαλυτερα Ποκεμον θα πιανεις, δεν εχει σημασια ακομα να εχεις μεγαλα σε CP ποκεμον, εσυ θες να μαζεψεις XP και να πιανεις οσα περισσοτερα Pokemon μπορεις για να μαζευεις candies

προσωπικά πιστέυω είναι σημαντικό να έχεις  έστω 2 χιλιάρια πόκεμον για να κερδίζεις gym battles κάθε μέρα, εμένα είναι 2 κοντά στο σπίτι οπότε παίρνω 20coins, είναι λίγα σίγουρα αλλα είναι premium currecy ,θα πρότεινα να φτιάξει κάποιος έστω 1 χιλιάρι (2 καλύτερα για να αποφέυγει το attribute) και τότε να μαζέυει stardust. 

τώρα το ποια 1-2 να επιλέξει ,απο την λίστα του cp, σπάσιμο 10km egg και οι καλύτερες επιλογές είναι lapras-snorlax-aranine-vaporeon, η λίστα με τα s grade είναι ιδανική

καλό το να μαζέυει κάποιος stardust αλλα το grinding είναι άποιρο μέχρι το max lvl και είναι σημαντικό να διασκεδάζεις όλα τα elements του game imo. εγώ έκανα 2 1000αρια τώρα θα δω πόσο μπορώ να προχωρίσω χωρίς να γίνω tempted να τα αναβαθμίσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους δεν πιάνουν οριακά κάποιο pokestop μέσα σε κτίριο (σπίτι, δουλειά κτλ) έχω βρει ένα κόλπο για να το φαρμάρετε χωρίς να χρειάζεται να βγαίνετε καθε τρεις και λίγο έξω.

Πηγαίνω στο σημείο του σπιτιού που είναι πιο κοντά στο πόκεστοπ (κολλημένος στο τοίχο ή παράθυρο), κλείνω το gps και ταυτόχρονα και γρήγορα τρέχω προς τα πίσω, ανοίγω gps και την ίδια στιγμή γυρνάω 180 μοίρες και περπατάω γρήγορα προς τον τοίχο ή παράθυρο που ήμουν αρχικά.

Στην ουσία μπερδεύεις λίγο το gps γιατί σε είχε αφήσει στον τοίχο και ξαφνικά είναι σαν να προχωράς για λίγα μέτρα έξω απο το κτίριο.

Θα με περασει για τρελο η γυναικα μου αν κανω τετοια πραγματα ειδικα μεσα στην νυχτα χαχαχαχαχα

εγώ βγάζω τις παντόφλες και είμαι αθόρυβος σαν νίντζα! :ph34r: :-D

• Like 5

προσωπικά πιστέυω είναι σημαντικό να έχεις  έστω 2 χιλιάρια πόκεμον για να κερδίζεις gym battles κάθε μέρα, εμένα είναι 2 κοντά στο σπίτι οπότε παίρνω 20coins, είναι λίγα σίγουρα αλλα είναι premium currecy ,θα πρότεινα να φτιάξει κάποιος έστω 1 χιλιάρι (2 καλύτερα για να αποφέυγει το attribute) και τότε να μαζέυει stardust. 

τώρα το ποια 1-2 να επιλέξει ,απο την λίστα του cp, σπάσιμο 10km egg και οι καλύτερες επιλογές είναι lapras-snorlax-aranine-vaporeon, η λίστα με τα s grade είναι ιδανική

καλό το να μαζέυει κάποιος stardust αλλα το grinding είναι άποιρο μέχρι το max lvl και είναι σημαντικό να διασκεδάζεις όλα τα elements του game imo. εγώ έκανα 2 1000αρια τώρα θα δω πόσο μπορώ να προχωρίσω χωρίς να γίνω tempted να τα αναβαθμίσω

Αυτο που ειπα ειναι για μικρους σε lvl παιχτες, δεν εχει νοημα να ταιζουν candies ενα 400cp Ποκεμον με σκοπο να το πανε 1000cp ας πουμε, αφου σε λιγες μερες οταν ανεβουν lvl θα πιανουν 600αρια και 800αρια Pokemon, και ανεχουν κρατησει candies τα κανουν evolve και τους πανε 1200,1600+

• Like 1

Μια χαρα ηταν για αρκετη ωρα, τωρα εφαγε ενα κολλημα. Στο κεντρο σαλονικα εχει αρκετο πραμα ειδικα αν δεν κολλαει το παιχνιδι...

Ξημέρωσε Δευτερα και τώρα που δουλεύουμε φυσικά τρέχει σα νεράκι...Το απόγευμα που θα σχολασω πάλι τα @@...... Καλημερες παιδιά!

τωρα που πηγα να μπω παλι κατω ηταν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...