Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εφτιαξα μολις εναν οδηγο για εγκατασταση του Pokemon Go στο PC για εσας που εισαστε σε χωρια,ερημιες ή που δεν εχετε Pokemon Stops στα 5 μετρα για να σπαμαρετε Rewards.

Enjoy ;)  

Ωραιος φιλε μου αλλα εχω ενα θεμα ενω στο κινητο μου τα δειχνει ολα gym ktlp απο το pc δεν δειχνει τιποτα αν και με παει εκει που του λεω στο gps που ξερω οτι εχει gym ktlp δεν φενονται και μου γραφει επανω failed to detect location.

Ξερεις τι συμβαινει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να μην ποστάρετε τρόπο για πρακτικά παράνομο παίξιμο (και άσκοπο κατ' εμέ) του pokemon go δεν γίνεται;

Στο τέλος bans θα πέσουν από την Niantic ούτως ή άλλος.

• Like 1

Ωραιος φιλε μου αλλα εχω ενα θεμα ενω στο κινητο μου τα δειχνει ολα gym ktlp απο το pc δεν δειχνει τιποτα αν και με παει εκει που του λεω στο gps που ξερω οτι εχει gym ktlp δεν φενονται και μου γραφει επανω failed to detect location.

Ξερεις τι συμβαινει?

Βεβαιωσου οτι εχει βαλει σαν system app το GPS και απενεργοποιησε την τοποθεσια απο τα Windows.

Το γραφω στο Description ;) 

ρε παιδες πως φτανουν τα ποκεμον 2-3Κ cp εγω εχω κατι διακοσαρια και ειναι ήδη μέχρι την μεση η μπαρα 

Οσο παιρνεις lvl τοσο μεγαλυτερα Ποκεμον θα πιανεις, δεν εχει σημασια ακομα να εχεις μεγαλα σε CP ποκεμον, εσυ θες να μαζεψεις XP και να πιανεις οσα περισσοτερα Pokemon μπορεις για να μαζευεις candies

Βεβαιωσου οτι εχει βαλει σαν system app το GPS και απενεργοποιησε την τοποθεσια απο τα Windows.

Το γραφω στο Description ;)

Τα εκανα ολα παλι απο την αρχη και παλι τα ιδια κουνιεται οταν αλλαζω θεση στο gps αλλα δεν δειχνει τιποτα.

"failed to detect location" ενω παιρνει εντολη και αλλαζει θεση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...