Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι μου λέει ότι το meeting το επόμενο Σάββατο δεν θα είναι και πολύ επιτυχημένο λόγο των server. :P

Όσοι είστε εκεί καλά να περάσετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω που ελειπα 2 μερες απο την αθηνα,ελπιζα να πιαζω κανα ποκεμον στης παραλιες η στο βουνο,αλλα τιποτα,ουτε δειγμα απο ποκεμον και gym,ουτε καν  poketstop.Ελπιζω οτι σιγα σιγα αυτο θα αλλαξει.

Παντως απο χθες η σερβερ  συνεχεια πεφτουν

Έβαλα και εγώ να παίξω, άλλα δεν το έπιασα.

Κόβεις βόλτες σε διάφορα σημεία (το οποίο έχει πλάκα) και πετάς μια μπάλα. Τί άλλο έχει, αφού πιάσεις το pokemon; Το ταιζεις κτλ, αλλά τί;

Δεν γινεται ομως ετσι δουλεια ολη μερα οι server κατω αν δεν μπορουν να σηκωσουν τοσο κοσμο να μην το εκανα διαθεσιμο στην ευρωπη η να βαζανε queue

• Like 1

Βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι στο The Mall μιας που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά.

Ο κακός χαμος απο Pokemon, καθομουν για καφε και ερχοντουσαν μόνα τους 2-2. Αν δεν επεφτε ο κωλοσερβερ καθε 5 λεπτά ή αν δεν κολλαγε η ball θα είχα πιάσει πάνω απο 50 σε μια ωρα.

Μου έσπασε τα νεύρα.  Βγήκα 1 1/2 ώρα βόλτα με την κόρη μου (20.30 με 22.00) και ενώ στο σπίτι με το wifi είχε συνδεθεί και όλα καλά, μόλις το γύρισα σε 4G τέλος.  Κατά την μία και μισή ώρα συνδέθηκε 2 μόνο φορές και αυτές δεν δούλευε το UI.  Είχα χάρτη και κίνηση αλλά δεν είχα δυνατότητα να κάνω κάτι.

Μόλις μπήκα σπίτι και στο wifi πάλι δούλεψε κανονικά.

Τυχαίο;

Η μικρή τα πήρε γιατί βλέπαμε τα Pokemon και δεν μπορούσαμε να τα πιάσουμε, και παρόλο το περπάτημα δεν αυξήθηκαν τα βήματα στα incubators (φυσικό αυτό αφού δεν έμπαινε καν στην εφαρμογή).

Το μόνο που με έσωσε είναι ότι δεκάδες παιδιά (και μεγάλοι) στο δρόμο είχαν το ίδιο θέμα.

Ευτυχώς που κατά τη πρωινή βόλτα βρήκαμε αρκετά αλλά η εμπειρία ήταν αρνητική και χάσαμε την μαγεία.

Επίσης βρεθήκαμε σε μία παραθαλάσσια περιοχή αργά το βράδυ χτες και για 5 περίπου ώρες δεν εμφανίστηκε τίποτε.  Στο τέλος μας έδωσε ένα μετάλλιο γιατί περπατήσαμε 10.00km αλλά Pokemon ούτε για δείγμα.

Παντως χθες 3 με 5 το πρωι επαιζε αψογα. Περασα πολυ καλα αν και ειμουν μονος τετοια ωρα.

Τωρα για να δουμε γιατι νομιζω ακομα δε μπαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...