Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

περιμένω απο niantic να κάνει ban όλα τα account με fake gps. σε ένα competitive game, με gyms/battles και αργότερα trades δε μπορείς να έχεις fake μεθόδους και να τις επιτρέπεις. αλλιώς σπαμάρει ο καθένας ένα account στο pc και μετά κάνει τράμπες σε offical account. ελπίζω να πέσει βαρύς πέλεκις και γενικά το game να μη τρέχει σε root συσκευές. αλλιώς θα υπάρχει θέμα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιμένω απο niantic να κάνει ban όλα τα account με fake gps. σε ένα competitive game, με gyms/battles και αργότερα trades δε μπορείς να έχεις fake μεθόδους και να τις επιτρέπεις. αλλιώς σπαμάρει ο καθένας ένα account στο pc και μετά κάνει τράμπες σε offical account. ελπίζω να πέσει βαρύς πέλεκις και γενικά το game να μη τρέχει σε root συσκευές. αλλιώς θα υπάρχει θέμα

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το root μιας και το έχω. :P

Μπορώ να το απενεργοποιήσω αλλά δεν λέει. :P

Καλο το guide αλλα αν δε βρεθει τροπος να περπατησει καποιος μεσω blustacks πραγματικα δεν αξιζει καν. Δε μπορεις να καθεσαι καπου και να περιμενεις να ερχονται σε εσενα τα ποκεμον εκτως και αν εχεις lure module φυσικα.

Παντως εγω σαν cheating το βλεπω, οποιος μενει στη μεση του πουθενα ας βγει εξω να πιασει κανα ποκεμον και αντε να μπαινει που και που να παιρνει κανενα pokeball μεσω PC. Γενικα πολλοι θα δοκιμασουν να cheatarουν παντως, αν και το ξαναλεω αν δεν μπορεις να περπατησεις αχρηστο ειναι, μονο για τα pokestops αξιζει.

Το βλέπω να τα κόβουν τα emulators.

Η Square Enix τα έκοψε στο kingdom hearts unchained x (πολλοί παραπονέθηκαν πάντως μιας και έπαιζαν κανονικά, χωρίς cheats, είτε γτ τους βολεύε σε σχέση με το smartphone είτε επειδή δεν έχουν smartphone).

Απαντηση μου σε κάποιον που εκλαιγε.

Α οκ νομίζεις ότι είσαι μέλος των Elite 4 και όσοι μένουν επαρχία ή έχουν windows mobile κινητό είναι plebs ή μέλη της Team rocket στο Larp σου όνειρο του catch em all και δεν πρέπει να παίζουν το παιχνίδι που φτιάχτηκε μόνο για εσένα.Περαστικα...οι πόρτες της κόλασης άνοιξαν και το pleb army δεν θα αφήσει κανένα Pokemon για εσένα

Το game δυστυχώς είναι rular areas friendly και μέχρι να γίνει balanced είναι μία λύση.

Σαφώς είναι cheat και non wai αλλά δύσκολα να γίνει ban wave αν κάποιος δεν abusarει τον πάτο του κανωντας τον γύρο του κόσμου σε 4 κλικ.

Εδώ server δεν μπορούν να κρατήσουν όρθιους ;)

• Like 1

Απ όσο ξέρω στο Ingress μια χαρά έπεφταν bans. Προς το παρόν έχουν να λύσουν σοβαρότερα προβλήματα βέβαια και θα ασχοληθούμε με όσους κάνουν cheat με reports κτλ.

Το game δυστυχώς είναι rular areas friendly και μέχρι να γίνει balanced είναι μία λύση.

Αυτο ειναι χαζομαρα γιατι εγω θα γουσταρα να παω καπου σε κανα βουνο και να ψαχνω για σπανιο ποκεμον η για ποκεμον rock/ground κλπ. Αν ειναι να τα βρισκουμε ολα στο κεντρο τοτε ξερω γω, χαλαει καπως. Για να δουμε ομως.

• Like 2

Αυτο ειναι χαζομαρα γιατι εγω θα γουσταρα να παω καπου σε κανα βουνο και να ψαχνω για σπανιο ποκεμον η για ποκεμον rock/ground κλπ. Αν ειναι να τα βρισκουμε ολα στο κεντρο τοτε ξερω γω, χαλαει καπως. Για να δουμε ομως.

Επίσης χαζομαρα είναι να έχει ο άλλος 30 Pokemon stops και gyms που spammarei από το γραφείο/καφετερια/σπιτι του και έχει consumables για μια ζωή και ο άλλος να πηγαίνει στην πόλη 40χλμ μακριά για να παίξει σαν άνθρωπος.

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ανέβει.

Τώρα καθηστε αναπαυτικά και απόλαυστε το χάος :P

• Like 1

Λογικο ηταν να ειναι (τουλαχιστον στην αρχη) ετσι το παιχνιδι. Γιατι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου ζει σε μεγαλουπολεις και οχι σε χωρια. Ισως αλλα ξουν κατι και βαλουν ποκεμον/στοπς και σε επαρχιες.

Ας πουμε στην Περαια της θεσσαλονικης δεν ειχε τιποτα, ενα παρας ειδα μονο και τιποτα αλλο. Και περιμενα πολλα Sea Pokemon, το ιδιο και με Χαλκιδικη. Λογικα κατι θα κανουν, δε νομιζω να μεινει ετσι.

υπάρχει και τρόπος να περπατάς και μέχρι στιγμής γίνονται μόνο softban για 2-3 ώρες. νομίζω αυτόματα γίνονται αυτά. δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν οι devs με banning τώρα. αλλα αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να λιώσουν όλοι central park (4pokespots σε 1 σημείο )για να έχουν πλεονέκτημα .ο σκοπός είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. ας φτάσει κάποιος lvl 50 ας έχει 4κ πόκεμονς και ας πάρει όλα τα gyms μέσα απο ένα δωμάτιο.... δεν είναι αυτό το game. 

μένεις σε rural area? δε σε βιάζει κανείς babysteps ,ταξιδάκια,εκδρομές, 1-1 τα ποκεμον, άλλος μένει σε 3 pokestops ανάμεσα και πήγε 18lvl σε 3 μέρες (είδα ποστ στο reddit) οκ κάποιοι έχουν advantage ,αλλα το cheating είναι cheating όπως και να το κάνει κανείς sugarcoating

• Like 1

Εγω παντως πιστεύω η niantic για να μην χάσει το hype ανοιξε τοσες περιοχές που οι σέρβερ τον πινουν αβέρτα. Εδώ στο αμστερνταμ παντως, με πεταει συνέχεια.

Απο το πρωι που ειχε ντάλα ηλιο ήμουν κανονικά logged.Επεσε κι ενα lure κοντά στο σπιτι και μάζεψα κι ενα Rapidash.Τωρα που δρόσισε και μπορούμε να βγούμε μια βολτα,παλι ολα κατω.

παιχνίδι που σε κάνει να θες να σηκωθείς απο το pc και να βγεις έξω στον "πολιτισμό" και να μην ακούς κατσάδα πάλι στο pc κάθεσαι ?

και είναι DOWN οι σέρβερ. ούτε ο θεός δε θέλει οι gamers να βγουν απο το σπίτι χαχαχαχα 

• Like 1

Πάντως για να ξέρετε την καλύτερη περιοχή για σπάνια ποκεμονς την έχω δει στον Πευκιά Ξυλοκάστρου. Ναι μεν, είναι περιοχή σχετικά κοντά στην Αθήνα αλλά δεν είναι και το κέντρο της αστικής ανάπτυξης. Η Niantic δέχεται προτάσεις ωστόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...