Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα παλικάρια το δοκιμάσανε σε lure, τα ποκεμον που τραβιούνται απο Lure λειτουργούν διαφορετικά.

πχ οι σπάνιες περιπτώσεις που λένε στο 4 μπορεί να ήταν νορμαλ ποκεμον που έκαναν spawn εκεί, ξέρουμε απο το incense οτι φέρνει ανα 5 λεπτά πόκεμον και ανα κάποια βήματα 200 μέτρα νομίζω, κάπως έτσι λειτουργεί και το lure, αν είσαι 5 λεπτά σε pokestop με lure τότε σου εμφανίζει κάτι μάλλον το οποίο αν κάνεις το bug και κολλήσει η pokeball ή το έπιασες ή εξαφανίζεται εντελώς. 

τα κανονικά όμως στο δρόμο ,normal spawns ή τα έπιασες ή είναι στο ίδιο σημείο να τα ξαναπιάσεις, το να εξαφανιστεί εντελώς μόνο αν τύχει να κάνει run στη συγκεκριμένη pokeball ή αν δε προλάβεις το timer πράγμα πολύ σπάνιο. 

btw σήμερα είχα άλλο glitch, κόλλησε το κινητό στο "oh" με την εικόνα αυγού να σπάει,πριν πάει στο βιντεάκι, μετά το restart δεν είχα τπτ ούτε στο log και το αυγό εξαφανισμένο, και επειδή έχω 10 pokemon όλα και όλα δεν υπάρχει περίπτωση να πήγε στο inv μου και να μη το είδα. άσε που θα ήταν και στο log. οπότε αν κολλήσετε σε εκείνη την εικόνα πριν το βίντεο χαιρετίστε το αυγό σας.... ευτυχώς ήταν 2αρι και όχι 10άρι...

που βρηκες τοσο δυνατα ποκεμον λβλ 13 εγω λβλ 12 και το δυνατοτερο μου 700 cp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξερουμε spots στη θεσσαλονικη που εχουν βρεθει rare pokemon?

Εγω αυτα που εχω δει εδω που μενω ειναι τα εξεις : zubat/ekans/mewoth/paras/pikachu (μολις τωρα το ειδα κοντα στο σπιτι καπου)/pidgey/sparrow/abra/nidoran/arcanine (στο chart λεει οτι ειναι rare αυτο)/beedrill/mankey/geodude/

Κατω στο κεντρο πετυχα doduo. Ενας μου ειπε οτι εχει πολλα magnemite επισης.

Τωρα αυτα τα εχω βρει μεσα σε 2 ωρες ψαξιμο, οχι πολλα πολλα. Πρεπει να ξαναβγω το βραδυ να δω τι αλλο εχει εδω που ειμαι.

Επισης προσεξα οτι παρολο που βλεπεις τα "κλασικα" της περιοχης, που και που πεταγεται ενα που δεν ηταν καν στα στεπς.

Για παραδειγμα μολις οπως ειπα ειδα pikachu, ειμαι στο σπιτι. Χθες το βραδυ περασα κατω απο το σπιτι 5 φορες και δεν υπηρχε ιχνος pikachu, ουτε και γενικα στην ευρυτερη περιοχη που μενω. Τωρα πως γινεται και το ειδα? Μηπως ειναι και με τις ωρες?

Ξερουμε spots στη θεσσαλονικη που εχουν βρεθει rare pokemon?

Εγω αυτα που εχω δει εδω που μενω ειναι τα εξεις : zubat/ekans/mewoth/paras/pikachu (μολις τωρα το ειδα κοντα στο σπιτι καπου)/pidgey/sparrow/abra/nidoran/arcanine (στο chart λεει οτι ειναι rare αυτο)/beedrill/mankey/geodude/

Κατω στο κεντρο πετυχα doduo. Ενας μου ειπε οτι εχει πολλα magnemite επισης.

Τωρα αυτα τα εχω βρει μεσα σε 2 ωρες ψαξιμο, οχι πολλα πολλα. Πρεπει να ξαναβγω το βραδυ να δω τι αλλο εχει εδω που ειμαι.

Επισης προσεξα οτι παρολο που βλεπεις τα "κλασικα" της περιοχης, που και που πεταγεται ενα που δεν ηταν καν στα στεπς.

Για παραδειγμα μολις οπως ειπα ειδα pikachu, ειμαι στο σπιτι. Χθες το βραδυ περασα κατω απο το σπιτι 5 φορες και δεν υπηρχε ιχνος pikachu, ουτε και γενικα στην ευρυτερη περιοχη που μενω. Τωρα πως γινεται και το ειδα? Μηπως ειναι και με τις ωρες?

γλυφαδα παντως βρηκα πικατσου απο τα lidl 10 cp αντε να ξαναβρω τωρα...

πρέπει πάντως να κάνουν κάτι για επαρχία στις περιοχές έξω απο τις πόλεις  , δηλαδή δεν είναι λογικό να μην υπάρχουν pokemon στην εξοχή 
όλα είναι θέμα χρόνου πιστεύω , αρχή είναι ακόμα 

Θέλει πολύ κλικ κλικ για να καταλάβουν οτι υπάρχει κόσμος που ζεί στην επαρχία και δεν μπορούν να παίξουν? πάω τα σ/κ χαλκιδική για μπάνια και δεν υπάρχουν πόκεμον που θα πρεπε στις παραλίες να γίνεται χαμός απο water type. Ας βάλουν pokemon PANTOY. Και στα δάση και στα έλη και στα βουνά και στου διαόλου τη μάνα αν βρεθεί κανείς και το ανοίξει να ανταμειφθεί! Ελεος!

Θέλει πολύ κλικ κλικ για να καταλάβουν οτι υπάρχει κόσμος που ζεί στην επαρχία και δεν μπορούν να παίξουν? πάω τα σ/κ χαλκιδική για μπάνια και δεν υπάρχουν πόκεμον που θα πρεπε στις παραλίες να γίνεται χαμός απο water type. Ας βάλουν pokemon PANTOY. Και στα δάση και στα έλη και στα βουνά και στου διαόλου τη μάνα αν βρεθεί κανείς και το ανοίξει να ανταμειφθεί! Ελεος!

Μου φαινεται πολυ παραξενο αυτο που λες,εγω πηγα στο εξοχικο μουστην μεση του πουθενα και πραγματικα βρηκα απο ολα τα ειδη τον ποκεμον εκει.

που βρηκες τοσο δυνατα ποκεμον λβλ 13 εγω λβλ 12 και το δυνατοτερο μου 700 cp

το lapras απο10km egg και το arcanine το βρήκα 300cp και το κουβαλάω απο τότε με stardust . κατηγορία s σίγουρα δε συμφέρει πάλι να ξοδέυεις τα stardust τόσο νωρίς ακόμα και με +43 cp αλλα ήθελα 2 1000άρικα για να παίρνω gyms για coins. πλέον δε θα τα ανεβάσω άλλο 

Βλέπω Pikachu στην γειτονιά, λέω θα βγω να τον ψάξω δεν γίνεται. Με το που βγαίνω από το σπίτι πέφτουν οι servers και δεν ξαναμπαίνει ποτέ. Rip pikachu... Τσάμπα ίδρωσα μεσημεριάτικα :mad:

Εστω οτι βλεπεις κατι που ειναι 3 βηματα μακρυα , που σκατα ξερεις που να πας?

Αντε πας σε μια κατευθυνση και δεν βλεπεις προκοπη , πας απο την αλλη και still τιποτα

Αγ Παρασκευη που δοκιμασα μονο στην πανω πλατεια βρηκα κατι , κατα τα αλλα νεκρα

Αντε πας σε μια κατευθυνση και δεν βλεπεις προκοπη , πας απο την αλλη και still τιποτα

http://i.imgur.com/PdIEtdh.jpg

Αν και μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες, εμένα σε όλα μου δείχνει 3 βήματα, ακόμα και σε αυτά που είναι δίπλα μου.

Αγ Παρασκευη που δοκιμασα μονο στην πανω πλατεια βρηκα κατι , κατα τα αλλα νεκρα

εχει buggarei παντα τρια βηματα δειχνει 

2 ώρες περπάτημα και δεν βρήκα ούτε ένα....τι πάρκα γύρησα τι παραλιακή....Ακόμα και πολλά ποκεστοπς μου έριξαν άκυρο.

Ένα αυγό που ήθελε 5km μόνο εσπασε.Παίζει να έκανα πολύ παραπάνω απο 5km...

Απογοήτευση είναι οι σέρβερς..

Εφτιαξα μολις εναν οδηγο για εγκατασταση του Pokemon Go στο PC για εσας που εισαστε σε χωρια,ερημιες ή που δεν εχετε Pokemon Stops στα 5 μετρα για να σπαμαρετε Rewards.
Enjoy ;)  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...