Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το insence κανει spawn ενα ποκεμον καθε 5 λέπτα αν δεν κινεισαι, και 1 ποκεμον καθε λεπτο αν κινηθεις σε αυτο το λεπτο πανω απο 200m!

Πληροφοριες απο τον κωδικα του παιχνιδιου απο το reddit

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το insence κανει spawn ενα ποκεμον καθε 5 λέπτα αν δεν κινεισαι, και 1 ποκεμον καθε λεπτο αν κινηθεις σε αυτο το λεπτο πανω απο 200m!

Πληροφοριες απο τον κωδικα του παιχνιδιου απο το reddit

Αν για αυτό σήμερα,οταν ξεκίνησαμε να περπατάμε σχεδόν συνέχεια πεταγοντουσταν πόκεμον από παντού.

Δημιουργήσαμε ένα εργαλέιο για να κάνει την ζωή μας και την δική σας ευκολότερη όσον αφορά το παιχνίδι, με το pokegoearth.

Το pokegoearth είναι ένας διαδραστικός χάρτης ο οποίος σας δείχνει τα σημεία που υπάρχουν pokestops,gyms αλλα και αυτά που εμφανίζονται διαφορα pokemon κοντά σας.

Λειτουργεί όπως και τα υπόλοιπα που υπάρχουν με την διαφορά οτι έχουμε συγκεντρωσει τα δεδομένα απο τους διαφορους χαρτες που υπάρχουν στο διαδικτυο σε ένα σημείο και έχουμε ενσωματώσει διάφορα features (όπως οδηγιες προς κάθε τοποθεσία απο την τοποθεσια που βρισκεστε) και θα ακολουθήσουν πολλά νεα( feedback για το κάθε στοιχείο στον χάρτη, ειδοποιησεις για πιθανα lure points, κυνηγια παρέα με αλλους χρήστες, θεασεις κάποιων ποκεμον που σας ενδιαφέρουν, siege σε gym κτλπ) πολύ σύντομα.

Θέλουμε να κάνουμε την εφαμογή πλούσια όσον αφορά τα δεδομένα για την Ελλάδα, γιαυτο θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μας βοηθησετε σε αυτό χρησιμοποιωντας την εφαρμογή, τοποθετοντας τα σημεία στον χάρτη για την περιοχή σας.

εδώ μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή: https://pokegoearth.com

Ελπίζουμε να σας είναι χρήσιμη.

Βγηκα 3 το πρωι. Γυρισα στις 5.

Πολυ καλη εμπειρια. Εδω στη περιοχη μου, σε ποκεστοπς που ξερω που βρισκονται. Στην ουσια βγηκα με προγραμμα αλλα εκανα και καποια μετρα στη τυχη μπας και βρω κατι.

Μεσα στη πρωτη ωρα βρηκα ζουμπατ mewoth pidgey ekans, εκει που πηγαινα να κανω κυκλο βλεπω ενα arcanine υποτιθεται κοντα, ειναι ειδη 4 το πρωι. Κανω βολτες..τιποτα.. λεω μα καλα που ειναι, παιρνω ενα στενο και βλεπω εναν τυπο κατι να κανει στο κινητο, δε δινω σημασια, τον προσπερναω και περπαταω λιγο ακομα, και ακουω μια φωνη.. " ωπα ρε φιλε και εσυ"? γυρναω αυτος ειναι. Λεω ε ναι, ειπα να δοκιμασω την τυχη μου. Του λεω τι κανεις εδω, μου λεει επιασα arcanine, γυρναω απο εξοδο, του λεω και εγω αυτο ψαχνω και με πηγαινει εκει που ειναι. Το δικο του καλο βγηκε, το δικο μου 41cp λογω του μικρου μου λεβελ. Μιλησαμε λιγο και την εκανα.

Μετα παω πιο πανω, περναω κοντα απο το αστυνομικο τμημα για 3η φορα, και μου λενε οι αστυνομοι, ρε φιλε τι κανεις εδω τετοια ωρα. Τους λεω πιανω ποκεμον και κανω βολτες, επιασα τη συζητηση και με αυτους, και πεταχτηκε και ενα ζουμπατ μπροστα μας και το επιασα :P

Καλη φαση. Βρηκα και 2 αυγα των 5χμ. Γενικα επιασα 7-8 ποκεμον και το arcanine που ηταν μια καλη εμπειρια. Αντε να παρω και κινητο να ειναι πιο fun.

• Like 4

εγώ έχω μια άλλη απορία , γιατί δεν βρίσκει ποτέ pokemon σπίτι μου? μπας και δεν βρίσκει με το που το ανοίγεις και θέλει χ απόσταση για να αρχίσει να βρίσκει ?  δεν έχω βάλει data ακόμα και γιαυτό ρωτάω , δεν είναι δηλαδή οτι προσπαθώ να παίξω σπίτι μου αλλα για test λειτουργίας 
όταν κάνει loading λέει "gps not found" και ας το εχω ανοιχτό αλλα φορτώνει κανονικά και κάτω δεξιά μου δείχνει zubat . Αυτή τη στιγμή μου δείχνει ένα zubat και τρεις πατούσες , όπως χθες και προχθές 
εσας σας δείχνει κάτι σπίτι σας αν το ανοίξετε με wifi/gps μόνο χωρίς data? 

εγώ έχω μια άλλη απορία , γιατί δεν βρίσκει ποτέ pokemon σπίτι μου? μπας και δεν βρίσκει με το που το ανοίγεις και θέλει χ απόσταση για να αρχίσει να βρίσκει ?  δεν έχω βάλει data ακόμα και γιαυτό ρωτάω , δεν είναι δηλαδή οτι προσπαθώ να παίξω σπίτι μου αλλα για test λειτουργίας 

όταν κάνει loading λέει "gps not found" και ας το εχω ανοιχτό αλλα φορτώνει κανονικά και κάτω δεξιά μου δείχνει zubat . Αυτή τη στιγμή μου δείχνει ένα zubat και τρεις πατούσες , όπως χθες και προχθές 

εσας σας δείχνει κάτι σπίτι σας αν το ανοίξετε με wifi/gps μόνο χωρίς data? 

ναι παλίκαρε μάλλον δεν είσαι σε spawn point, εγώ σπίτι το ανοίγω κάθε μια-δυο ώρες και μου βγάζει ένα-δυο zubat-ekans...... με wifi και gps μόνο. 

τώρα έχει ένα bug το game που σου δείχνει όλα τα ποκεμον με 3 βήματα μακριά ... μακάρι να το φτιάξουν γιατί είναι τραγικό

• Like 1

Που μπορώ να δω αναλυτικά κανόνες.?

Το μάνουαλ στο παιχνίδι είναι τραγικό.

π,χ τα πόκεμον που τα έχω απο 15 φορές τι τα κάνω.? έχει την επιλογή να τα στείλω στον προφέσορα αλλά χωρίς να λέει τίποτα άλλο.Δηλαδή ναι τα στέλνω και.? Υπάρχει κάποιος λόγος να έχω παραπάνω απο ένα copy μαζί μου.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...