Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα βγαίνουν uptades εκεί ; Και θα συμβαδίζει με το official ;

Ναι ακριβως τα ιδια ειναι, θα τα βαζω και εδω.. εγω ακομα απο apk mirror το εχω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια σαν πρωτη εμπειρια απο το παιχνιδι μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο, αλλα κολλαει ο σερβερ μερικες φορες.

Χθες καθως βγαιναμε απο θεσσαλονικη ειπα στο φιλο να οδηγησει να δω τι πιανω.

Επιασα ενα mewoth στο κεντρο στη Καμαρα. Ενα monkey πιο μετα στη Δελφων και ενα doduo κοντα στο αχεπα.

Καθως βγαιναμε απο θεσσαλονικη ειδα αρκετα ποκεμον, ακομα και pikachu ειχε προς αεροδρομιο αλλα επειδη τρεχαμε δε μπορεσα να τα δω και να τα πιασω. Παντως εχει ζουμι το παιχνιδι. Βρηκα και πολλα gym στο δρομο, ειδικα σε κεντρικα σημεια.

Απλα και εγω δε ξερω να το παιζω το παιχνιδι ακομα οποτε πρεπει να τα μαθω.

Απο οσο καταλαβα στα μικρα λεβελ αξιζει απλα να ανεβαινεις λεβελ και να μην ασχολεισαι πολυ με το τι πιανεις?

Φυσικα δεν εχω και τηλεφωνο για να παιζω οποτε ειναι και αυτο ενα προβλημα.

Παντως στη Περαια δεν ειχε ουτε ενα ποκεμον στη παραλια, εψαξα αρκετα. Μαλλον δεν εχουν βαλει ποκεμον σε αγνωστα σημεια ακομα. Γιατι εγω περιμενα να δω ποκεμον θαλασσας εκει κοντα. Αλλα το μονο που ειδα και αυτο στο κεντρο της Περαιας ηταν ενα... paras?? νομιζω..

Θα ψαχτω λιγο μπας και βρω να αγορασω κανενα καλο τηλεφωνο και να δωσω το δικο μου 640. Απλα δε ξερω αν θα παω σε καινουριο η μεταχειρισμενο, γιατι ειδα καποια lg g2/g3 να παιζουν στα 100κατι στις αγγελιες. Απο την αλλη το καινουριο τηλεφωνο ειναι αλλη φαση..

• Like 1

Εμενα δυστηχως δεν μου το βγαζει καν στο Store με Android 6 :S

Καποια κινητα δεν τα υποστηριζουν καν, ειναι και η RAM που θελει 2+ κλπ

Υπαρχει κανονικα εδω http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-2-release/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/ μην τα φοβαστε ειναι επισημα, αυτο εχω και τοσοι αλλοι και μαλιστα το αναγνωρισε και το PlayStore και το δειχνει σαν εγκατεστημενο 

Παιδια αυτο με τα MB που ειπε ενας φιλος ισχυει?

Οτι δηλαδη αν κατεβασεις τους χαρτες της πολης σου για offline χρηση δε σου τρωει και megabyte?

..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι servers είναι down γιατί διορθώνουν προβλήματα. Όχι λόγο της υπερφόρτωσης. Ξυδακι σε όσους δεν απολαμβάνουν την ζωή τους με τα δικά τους θέλω αλλά με τα θέλω των άλλων.

Επεξ/σία από Belisarius
  • Like 1

Οτι δηλαδη αν κατεβασεις τους χαρτες της πολης σου για offline χρηση δε σου τρωει και megabyte?

..

Λιγοτερα (λογικα) θα τρωει, αλλα τα δεδομενα των Pokemon θα τα χρεωνεσαι κανονικα, δεν το εχω τεσταρει, και δεν χρειαζεται κιολας, καταναλωνει ηδη παρα πολυ λιγο..

Το πολυ πολυ να γλιτωσεις 5-10 mb την ημερα αλλα οποιος δεν εχει πολλα MB ας το κανει

Due to the incredible number of Pokémon GO downloads, some Trainers are experiencing server connectivity issues. Don’t worry, our team is on it!

- Niantic

..

Ένας Google evangelist το έχει διαψεύσει στο Link.png Site: Twitter .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...