Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μια βοήθεια έχω έκδοση 4.4.2 το παιχνίδι άνοιγε κανονικά πριν γίνει διαθέσιμο στο store τώρα όμως λέει ότι η συσκευη μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση μα γιατί :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο χωριό μου, σχετικά μακριά από πόλη(18 χιλ.)υπάρχει περίπτωση να βρω Pokemons?

Σχεδον παντου εχει, αλλου περισσοτερα και αλλου λιγοτερα απλα δεν θα εχει τοσα Pokestops & Gyms

Κατεβασα την 1.1 εκδοση ακομα μου διχνει 0.29 γιατι...

0.29.2 ειναι η τελευταια για Android και 1.0.2 για iPhone

Παιδιά μια βοήθεια έχω έκδοση 4.4.2 το παιχνίδι άνοιγε κανονικά πριν γίνει διαθέσιμο στο store τώρα όμως λέει ότι η συσκευη μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση μα γιατί :(

Τωρα εχουν θεμα οι σερβερ και δεν μπαινει σχεδον σε κανεναν.. Ομως αν θες να κατεβασεις την εφαρμογη επισημα απο το PlayStore αν η συσκευη σου δεν εχει πανω απο 2GB Ram η δεν εχεις Android πανω απο 4.4, θα σου λεει δεν ειναι συμβατη..

Απο ApkMirror ομως θα μπορεις κανονικα απο δω και περα να την κατεβαζεις απο εκει (λινκ στο 1ο ποστ)

Σχεδον παντου εχει, αλλου περισσοτερα και αλλου λιγοτερα απλα δεν θα εχει τοσα Pokestops & Gyms

0.29.2 ειναι η τελευταια για Android και 1.0.2 για iPhone

Τωρα εχουν θεμα οι σερβερ και δεν μπαινει σχεδον σε κανεναν.. Ομως αν θες να κατεβασεις την εφαρμογη επισημα απο το PlayStore αν η συσκευη σου δεν εχει πανω απο 2GB Ram η δεν εχεις Android πανω απο 4.4, θα σου λεει δεν ειναι συμβατη..

Απο ApkMirror ομως θα μπορεις κανονικα απο δω και περα να την κατεβαζεις απο εκει (λινκ στο 1ο ποστ)

Νομίζω με τσακώσε στην Ram :(

Όταν με το καλό φτιαχτούν τα προβλήματα (3 steps, freezes, unstable servers) κανονίστε οι Αθηναίοι να μαζευτούμε και να spamάρουμε lures σε δημοφιλή σημεία για farming.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...