Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα ρε παιδες γιατι μπηκατε τοσοι Mystic?

1on Τα ice type pokemon ήταν τα πιο σπάνια απο την εποχή που ήμουν πιτσιρικάς και μάζευα τάπες πόκεμον. Plus to Articuno μ'αρέσει πιο πολύ! Τα άλλα 2 είναι σαν κοτόπουλα :-D

2ον H Mystic είναι η πιο popular, οπότε easy money, easy life ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα ρε παιδες γιατι μπηκατε τοσοι Mystic?

To Articuno είναι θρησκεία. Πάντως στα βορειοανατολικά κυριαρχούμε οι μπλε, μόνο κάτι κίτρινοι δραστήριοι στο Χολαργό-Παπάγου υπάρχουν. Οι κόκκινοι τα πάνε καλά κυρίως στα νοτιοδυτικά. Βασικά δεν προλαβαίνουν να γινουν κοκκινα-κιτρινα και γινονται μπλε. Πολλές φορές μου έτυχε να έχω ρίξει το gym και πριν προλάβω να βαλω το δικο μου να εχει βαλει αλλος μπλε ηδη ποκεμον μέσα. Μάλιστα το 90 τοις εκατό των παιδιών που έχω συναντήσει σε lures ή στο δρόμο είναι μπλε. 

Στην περίπτωση που δεν με πιστεύετε, το κατεβάζω από το playstore.

gmjRxqL.png

Pokémon GO is available in twenty-six new countries. As of tonight, Trainers living in Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Ireland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, and Switzerland are able to download Pokémon GO from the Play Store or App Store.

https://www.facebook.com/PokemonGO/posts/929474290532463

Εγώ το έκανα επανεγκατάσταση μιας και μπορούσα. :P

Βέβαια έκανα backup την εφαρμογή και μετά restore τα data μόνο μέσω του titanium backup. (πως φαίνεται αυτός που βαριέται να βάλει ένα password ρε παιδί μου. :P  )

Να το κάνω uninstall το apk και Install απο το store ή παίζει να χάσω το progress? φοβούμαι γαρ! :fear:

Δεν κρατάει δεδομένα στη συσκευή, στο server τα κρατάνε.

Εσύ login απλά θα κάνεις.

Απλά το λέω επειδή και στο reddit ρώταγαν από Αγγλία/Γερμανία όταν βγήκε επίσημα και εκεί.

• Like 1

Δε μου εμφανίζει τα pokemons σε ar mode.Διαβασα ότι λόγω έλλειψης γυροσκοπίου συμβαίνει αυτό.Εχει κάποιος άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Ενας φιλος μου, κλαιν μην το βαζεις, εγω το εβαλα γιατι μου ετυχε μιαουθ και ηταν σκυλος διπλα και ειπα να το βγαλω φωτο..

Γενικα δεν το χρησιμοποιω

λογικά θα καίει και πιο πολυ μπαταρία με την καμερα ον. οπότε δεν συμφέρει! btw δεν γυρνάω το κινητό αριστερά δεξιά για να βρω το πόκεμον. με το που το κλικάρω είναι στην οθόνη μπροστά. Ετσι πρέπει να συμβαίνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...