Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά μάγκες,η σημερινή ψαριά ήταν το κάτι άλλο,εσκασα ένα lure άγιο νικολαο στον βολο,σκασανε μύτη 5-6 παληκάρια για να φαρμαρουν όπωςκαι εγώ με την γυναίκα μου,εβγαλα arbok 423 και μας πέφτει στα ξαφνικά και στους δύο μας ένα rapidash που είχε cp???

Το πιασαμε και οι δύο,εμενα μου βγήκε 550 και της γυναίκας 460.

Μην πω ότι έσκασε μύτη ένα tentacle και δεν πιάνονταν με τίποτα,και ήταν μόνο 230cp,π ρέπει να ήταν την στιγμή που ο σέρβερ ήταν εντελώς κούκου.

Αλλά γενικά ήταν τέλεια σήμερα με περίπου 3 ώρες περπάτημα.

Τελικά αν πας σε gym και κάνετε επίθεση 2-3 άτομα μαζι,γινετε συνδιασμός επιθέσεων και χάνει ποιο γρήγορα HP.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως δεν αξίζουν τα εξελιγμένα πόκεμονς που πιάνεις σε αυτά τα lvl (είμαι 16) όταν είναι στα 400 με 600 cp. Πχ έχω Rapidash 492 cp και Ponyta 418. Εννοείται ότι αξίζει να επενδύσω να εξελίξω την Ponyta που θα γίνει ένα πολύ καλύτερο Rapidash. Τα εξελιγμένα αξίζουν για να συμπληρώσεις το Pokedex και να πάρεις περισσότερο xp ως νέα ποκεμονς.

καλημερα μαγκες,

μπορει καποιος να μου πει πως κανω claim τα ποκεκοινς και σταρνταστ oταν κανεις own ένα gym???? δεν το βρισκω με τιποτα!!

Πας στο SHOP και πατας την ασπιδα πανω δεξια που λεει COLLECT..

Μπορεις μονο κάθε 21 ωρες

Παιδιά βάζετε αθλητικά every single time! Μην πείτε έλα μωρέ μια γύρα θα κάνω το τετράγωνο και βγείτε στο κυνήγι με τις σαγιονάρες στρινγκ, την κάτσατε! :cry:

Τελικά υπάρχουν shiny* pokemon;

Ο τύπος εδώ λέει ότι βρήκε shiny magikarp.

https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4rvuj2/how_do_i_megathread_part_4/d57njg9

*Είναι πιο σπάνιες μορφές των pokemon με διαφορετικά χρώματα.

Ορίστε ένα παράδειγμα με το eevee.

eeveeA.png

Παιδιά τα evolutions του Eevee  έχουν καμιά σχέση με αυτά που ξέραμε απο παλιά (μέρα espeon, νύχτα umbreom κτλ)? Κάποιοι λένε οτι παίζει ρόλο τι moves χρησιμοποιείς? :huh:

Παιδιά τα evolutions του Eevee  έχουν καμιά σχέση με αυτά που ξέραμε απο παλιά (μέρα espeon, νύχτα umbreom κτλ)? Κάποιοι λένε οτι παίζει ρόλο τι moves χρησιμοποιείς? :huh:

Είναι εντελώς τυχαίο.

Γαματο αυτο με τα shiny pokemon..

Επισης την Evee μπορειτε να τις αλλαξετε ονομα και αναλογως τι ονομα θα βαλετε εχει και την αναλογη εξέλιξη..

Πχ για Jolteon βαζετε Sparky όνομα πριν την εξελιξετε..

Τα υπολοιπα δεν τα βρισκω τωρα γιατι ειμαι απο κινητο, ειναι κατι σαν easter egg, ειναι τα ονοματα των εκπαιδευτων τους απο τη σειρα στην TV.

Edit.

It would seem that there is in fact a way to force an evolution of your Eevee. The Eevee Brothers from the original anime were named Rainer, Pyro, Sparky and they owned a Vaporeon, Flareon and Jolteon respectively. If you nickname your Eevee either Rainer, Pyro or Sparky, your Eevee will evolve into that desired Eeveelution!

Sparky = Jolteon

Rainer = Vaporeon

Pyro = Flareon

Παιδιά τα evolutions του Eevee έχουν καμιά σχέση με αυτά που ξέραμε απο παλιά (μέρα espeon, νύχτα umbreom κτλ)? Κάποιοι λένε οτι παίζει ρόλο τι moves χρησιμοποιείς? :huh:

Υπαρχουν μονο οι 3 εξελιξεις του πρωτου ανιμε, οχι αυτα που λες

πάντος αυτά τα easter eggs, δείχνουν πόση δουλειά έχει πέσει απο την niantic στο game. δε θέλανε προχειροδουλειά 
μέχρι στιγμής 3 είναι αυτά που θυμάμαι.

1. starter picachu αν δε πιάσεις ένα απο τα 3 βασικά και κάνεις βόλτα λίγο πιο κάτω

2. shinny pokemon ,gold magicarp etc

3. eve evolutions ανάλογα με το όνομα του master τους

περιμένω πως και πως να εξελιχθεί το game, με trading και fights, αλλα ελπίζω να αλλάξουν εντελώς το battle system σε turn based. αυτό τώρα είναι abusable, υπάρχει τρόπος να μη τρως καθόλου damage αν έχεις καλά αντανακλαστικά . και να φτιάξουν καλύτερους server. αυτά τα 2 αν αλλάξουν θα είναι τέλειο.... ΑΑΑΑ και να βάλουν τον charizard εκεί ψηλά στην cp λίστα με το dragonite...!!!! 

• Like 1

Kανα καλο ποκεμον προς κεντρο μερια?? Συνταγμα-μοναστηρακι?? Μονο μιαουθ πιτζι και γκροουλιθ μου βγαζει στο σημειο που εχει συνεχεια lure εκει διπλα στο μικρο καταραχτη  :/

Όταν έχω το παιχνίδι ανοιχτό πάνω από 40 λεπτά το κινητό καίει ολόκληρο. Έχετε εσεις τέτοιο πρόβλημα? ?

Λίγο η ζέστη, λίγο και το μοντέλο, δεν θέλει πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...