Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω για το pikachu αλλά ήμουν μέσα στο σπίτι. :P

Πήγα στο console club σήμερα και έπιασα Rattata, Meowth, Ekans, Sandshrew.

Πήρα 2 αυγά των 5χλμ από τα 3 pokestops στο Ν. Ηράκλειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σημερα ο server εχει θεμα και σε πολλες περιπτωσεις (αν οχι σε ολες) δεν μειωνονται οι πατημασιες οταν ψαχνουμε για Pokemon, να κανετε restart το app

• Like 1

Πήρα 2 αυγά αλλά δεν φαίνονται πουθενά. Επειδή είμαι λεβέλ 3 δεν μπορώ να τα πάρω?

Δεν ειναι στα ITEMS.. Πας Pokemon και πανω δεξια λεει EGGS

• Like 1

Δεν ειναι στα ITEMS.. Πας Pokemon και πανω δεξια λεει EGGS

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Και κάτι τελευταίο.Τα Πόκεμον που έχω 2 και 3 ίδια αξίζει να τα κρατήσω η να τα στέλνω στον προφεσορα για να περνώ γλυκά?

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Και κάτι τελευταίο.Τα Πόκεμον που έχω 2 και 3 ίδια αξίζει να τα κρατήσω η να τα στέλνω στον προφεσορα για να περνώ γλυκά?

Κρατα αυτο με το καλυτερο CP και τα υπολοιπα δωστα για candies, στην συνεχεια θα πιανεις πολυ μεγαλυτερα ποκεμον, ακομα και 300-400CP Pidgey οποτε σχεδον ολα που εχεις τωρα θα τα δωσεις για candies σε λιγες μερες αν ανεβεις lvl..

Οποτε μαζευε γλυκα και XP και πιανε οτι Pokemon μπορεις ακομα και αν το εχεις πολλες φορες, και οταν με το καλο ανεβεις lvl θα αξιζει να τα κανεις LEVEL UP και EVOLVE

Αυγα ομως 2km και 5km βαλε απο τωρα, γιατι και XP παιρνεις οταν σπασουν, και ποκεμον και candies μαζευεις, ασε που αν δεν βαλεις, θα γεμισεις και τα 9 slot και δεν θα παιρνεις αλλα απο Pokestops η οταν σου δινει λογω level up..

Τα 10km αυγα γνωμη μου να τα κρατατε αργοτερα που θα ειστε 12+ level για να αυξησετε την πιθανοτητα οτι βγει (που θα βγει σιγουρα καλο) να ειναι και μεγαλο CP

• Like 3

ρε σεις, τι παιζει με το "tracking system";; Φτανω αμστερενταμ απο τη δλεια, βλεπω στις 3 πατουσες hypnoss. Παω βορεια, χανεται, γυρναω πισω, παω νοτια χανεται. Το ιδιο ανατολικα/δυτικα. Dafuq?

Επιασα ενα 428 Seaking (xs, 28 kg, 1,04m με  poison jab 15dmg και icy wind παλι με 15 -.- με εβγαλε την ψυχη, 20 μπαλες πεταξα, και 2 βατόμουρα. απο δω κ απο κει πήγαιναν τα ποκεμπολζ.)

57 magicarp candies! Σχεδόν έτοιμος o gyarados :D

Πηγα και γω συνταγμα,για να δω τι παιζει πιο πολυ απο περιεργια, επιασα 2  pokemon που δεν τα ειχα και εχασα μπροστα απο τα mac 1 magmar....,πρωφανος επειδη ειμαι μικρο lvl.Παντως καθε  5 λεπτα επρεπε να κανω  rr,μου εσπασε τα νευρα.

Σε λιγο θα πρεπει να γυρισουμε ολοι με 1  power bank  στην τσεπη..

Σήμερα κολλούσε η εφαρμογή όταν έπιανα πόκεμον. Με το που έμπαινε στη μπάλα κολλούσε εκεί. Το έκλεινα και το ξανα άνοιγα τουλάχιστον το πόκεμον πιανόταν και δεν το έχανα. Ειχε κανείς παρόμοιο θέμα?

το power bank είναι must have btw!

τωρα ειμαι lvl 8 και απο οτι βλεπω εχω candies για 7-8 evolutions και παραλληλα εχω 2 αυγα 5αρια που σκανε σε ενα χιλιομετρο περιπου. Εχω lure, incense και lucky egg, αξιζει να τα βαλω για αυτα αυριο για να ανεβω lvl αμεσα η χρειαζεται παραπανω evolutions; 

Μαγκες μπηκα να κανω fight σε gym 132cp ενας μονος του μπλε... Εγω κιτρινος με ποκεμον 150-200 εχασα... Πως κανω επιθεσεις? Απλα πατας πανω στο αντιπαλο ποκεμον to touch screen σωστα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...