Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα το πρωί που βγήκα για δουλειές και έπαιζα και το παιχνίδι που έφαγε 20 mb...

Πήγες data usage και σου έλεγε το Pokemon Go ότι έφαγε 20mb ή γενικά η κατανάλωση των δεδομένων (μαζί με FB, whatsapp, viber klp klp)? Γιατί πάρα πολλά είναι τα 20mb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 beach bar γύρισα με τα πόδια σήμερα Χαλκιδική και στο nearby δεν εμφάνισε τίποτα απολύτως! Και μετά σου λένε πάνε στη θάλασσα να πιάσεις water type! Με ένα γιαούρτι κατέληξα να ανακουφιστεί το κάψιμο!

Απο δω και πέρα μόνο νύχτα με τα ζούμπατ και τα έκανς στις σπηλιές! κσσσσσσσσσσσσσ :mrgreen:

• Like 1

5 beach bar γύρισα με τα πόδια σήμερα Χαλκιδική και στο nearby δεν εμφάνισε τίποτα απολύτως! Και μετά σου λένε πάνε στη θάλασσα να πιάσεις water type! Με ένα γιαούρτι κατέληξα να ανακουφιστεί το κάψιμο!

Απο δω και πέρα μόνο νύχτα με τα ζούμπατ και τα έκανς στις σπηλιές! κσσσσσσσσσσσσσ :mrgreen:

Να κανεις επανεκκινησεις την εφαρμογη γιατι μερικες φορες κολλαει και ή δεν δειχνει τιποτα, ή δειχνει παρα πολλα αλλα δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα..

Τώρα το επιασα Συνταγμα, ειναι στη σταση του Τραμ μετα τη Βουλη

13735489_10154230919036070_618393630_n.p

• Like 2

Πήγες data usage και σου έλεγε το Pokemon Go ότι έφαγε 20mb ή γενικά η κατανάλωση των δεδομένων (μαζί με FB, whatsapp, viber klp klp)? Γιατί πάρα πολλά είναι τα 20mb

Έχεις δίκιο.Από την εφαρμογή του whatsup είδα και ξέχασα ότι τραβάνε viper,messenger...

Στο παιχνίδι που μπήκα με λέει ότι έκανε χρήση 11,66 MB.

Να κανεις επανεκκινησεις την εφαρμογη γιατι μερικες φορες κολλαει και ή δεν δειχνει τιποτα, ή δειχνει παρα πολλα αλλα δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα..

Τώρα το επιασα Συνταγμα, ειναι στη σταση του Τραμ μετα τη Βουλη

13735489_10154230919036070_618393630_n.p

ποσα λεβελ εισαι και στοδωσε τοσα cp?? το ειχα βρει 120κατι ειμαι 4 λεβελ

btw ποια είναι τα μεγαλύτερα cp που έχετε δει μέχρι στιγμής?

1500-1600 περιπου..

Και εγω εχω εναν Snorlax 1200 απο αυγο και αν αρχιζα τα LEVEL UP καπου εκει θα εφτανα, το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται ακομα, προτιμω να κρατησω dust για να κανω αλλα Pokemon Evolve και να παιρνω μαζικα XP με Lucky Egg

ποσα λεβελ εισαι και στοδωσε τοσα cp?? το ειχα βρει 120κατι ειμαι 4 λεβελ

17 (γι αυτο δεν αξιζει να κανεις level up οταν εισαι χαμηλα level,αφου σε λιγες μερες θα βρεις πολυ δυνατοτερα)

• Like 1

Προφανώς και τα nicks που διαλέγω δεν μπαίνουν. -_-

Μέχρι το όνομά μου στα Elvish δεν μπαίνει. -_-

Ξεκίνησα με charmander τελικά και όχι με squirtle που έλεγα.

Προφανώς και τα nicks που διαλέγω δεν μπαίνουν. -_-

Μέχρι το όνομά μου στα Elvish δεν μπαίνει. -_-

Ξεκίνησα με charmander τελικά και όχι με squirtle που έλεγα.

Αν δεν διαλεγες ενα απο τα 3 και περπατουσες μακρια θα εμφανιζοταν ο Πικατσου, αλλα δεν το ηξερα τοτε που αρχισα

Επισης στο reddit με τεστ καταλαβαν οτι τα Ποκεμον που εχουν μεγαλυτερο υψος (height) βγαζουν μεγαλυτερο HP..

Για το βαρος μαλλον υπαρχει καποια σχεση με το ποσο δυνατη ειναι η απλη επιθεση του, ισως ειναι μεγαλυτερη αν εχει μεγαλυτερο βαρος..

Οποτε να εξελίσσετε Ποκεμον που και θα εχουν μεγαλυτερο CP αλλα να κοιτατε επισης το υψος και το βαρος τους

631458e6a86d47f3afc693c4137c027b.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...