Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερωτηση noob!Τα ίδια Πόκεμον τα μαζεύουμε για να πάρουμε stardust κτλ και να δυναμώσουμε το ενα απο αυτα ή οχι;

Αυτο κανω εγω και μετα το μικρότερο σε στατιστικά το πετάω στον δόκτωρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χτες πήγα Θησείο να δω μια παράσταση. Τελειώνει και λέω ας μη γυρίσω σπίτι, ας κάνω μια βόλτα για κυνήγι, ο δρόμος Θησείο-Γκάζι έχει και πολλά ΠοκεΣτοπς. Ξεκινάω και φτάνω γκάζι. Πάω από τη δεξιά πλευρά, που είναι τα μαγαζιά γιατί μου έβγαζε μαζεμένα 1 έκανς, 1 μιάουθ και ένα νιντοριν προν αυτή τη μεριά. Έξω από το Soho σκάει ο Έκανς. Σταματάω αυτόματα μπροστά από τραπέζι με 2 κοπέλες, με βραδινή αμφίεση ψιλοτάκουνα, πιάνω το ποκεμον. Ωραίος λέει η μία, τι αηδίες είναι αυτές η άλλη. Κάνω σήμεα νίκης και συνεχίζω το κυνήγι. Έκανα χατς το δεκαχιλιομετρικό μου αυγό και μου έδωσε Τζινξ.

Επίσης δείτε το ως τέλεια ευκαιρία στεγνώματος για τις επερχόμενες διακοπές! Πως θα δειχθούν οι κοιλιακοί :P

πάντως, για όποιον παίξει σοβαρά, ν αγοράσετε ένα ζευγάρι παπούτσια περπατήματος. Με τα all star πιάστηκα τις πρώτες μέρες και χτες πήγα κι αγόρασα. Kai power bank 

Βρε παιδια,στον βολο ξεραηλα εντελως απο ποκεμον,δεν βρισκω πολλα γενικα,ουτε εγω,ουτε και η γυναικα μου.

Παιζει ανα πολη ή περιοχη να εχει αλλα ποκεμον?

Παραδειγμα Tauros δεν εχω βρει πουθενα.

Θα βγουμε παλι τσαρκα μηπως και πιασουμε και τιποτα καλο :D :D

δεν ξερω γιατι θεωρεις ότι η Αθηνα σφιζει από Tauros ας πουμε :P

• Like 1

Πάντως το γεγονός ότι σε επαρχία και απομονωμενες περιοχές δεν υπάρχει ποκεμον ούτε με τι σταγονομετρο είναι κάτι που πρέπει να τι κοιτάξουν. Το πλησιέστερο ποκεστοπ στο σπίτι μου έχει απόσταση 3 χιλιόμετρα, 5 για το επόμενο.

Στο δάσος μέσα μένω, ένα ποκεμον δεν έχει... Άδειο το ραντάρ. Κατεβαίνεις κέντρο, πανικός, ποκεμον παντού.

• Like 1

Παιδια φτιαχνω μια web εφαρμογη για να βαζουμε τις τοποθεσιες των Pokestops, gyms και ποκεμον που εχουμε δει και να τα βλεπουμε στον χαρτη.

Χρειαζεται βεβαια να μπουν τα δεδομενα απο τις τοποθεσιες καθως για ελλαδα δεν βρισκω τπτ.

Θα υπαρχει feature να επιλεγεις τοποθεσια και να σου βγαζει την διαδρομη για να πηγαινεις εκει απο την τρεχουσα τοποθεσια σου με πολυ αναλυτικες οδηγιες.

Επισης έχω σκοπο να βαλω διαφορα αλλα features στο μελλον αν δω και οντως ειναι χρησιμο και το χρησιμοποιει ο κοσμος.

Θα το ανεβάσω σήμερα-αυριο online.

• Like 2

Παιδια φτιαχνω μια web εφαρμογη για να βαζουμε τις τοποθεσιες των Pokestops, gyms και ποκεμον που εχουμε δει και να τα βλεπουμε στον χαρτη.

Χρειαζεται βεβαια να μπουν τα δεδομενα απο τις τοποθεσιες καθως για ελλαδα δεν βρισκω τπτ.

Θα υπαρχει feature να επιλεγεις τοποθεσια και να σου βγαζει την διαδρομη για να πηγαινεις εκει απο την τρεχουσα τοποθεσια σου με πολυ αναλυτικες οδηγιες.

Επισης έχω σκοπο να βαλω διαφορα αλλα features στο μελλον αν δω και οντως ειναι χρησιμο και το χρησιμοποιει ο κοσμος.

Θα το ανεβάσω σήμερα-αυριο online.

YAS

Υπάρχουν κάτι τέτοια, γτ απλά να μην βάλουμε εκεί τις τοποθεσίες;

Extra κόπος θα είναι.

Υπάρχουν καποια αλλα σχεδον ολα δεν λειτουργουν ικανοποιητικα απο κινητο και εχω σκοπο να βαλω features που δεν υπαρχουν πουθενα τωρα, πχ να δημιουργεις ειδοποιησεις για διαφορες ενεργεις(πχ αν καποιος δει ενα συγκεκριμενο ποκεμον κοντα σου) να σου ερχεται ειδοποιηση αμεσως η αν καποιος βαλει lure κοντα σου η να κανονιζεις κυνηγι μεσα απο την εφαρμογη και αλλα τετοια.

Ολα οσα εχω δει εχουν στησιμο της πλακας και δεν εχει κανενα τετοια features

• Like 1

αυτή η niantic δε ξέρει να χειριστεί το θέμα, έχουν άποιρα προβλήματα με τους potato server, το game είναι πολλές ώρες της μέρας unplayable, και χτες μου βάλανε γερμανία και uk ,σήμερα ισπανία και άλλες 2 χώρες... 

μάλλον θεωρούν οτι οι περισσότεροι παίζουν ήδη και θέλουν να εκμεταλευτούν το shop για money grabbing, αλλα είναι πολύ ενοχλητικό . αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει και 3-4 φιλαράκια μου λένε οτι δε βγάζει τπτ στο radar. 

fix the @#%$!@#%^ potato servers....

ερωτηση...

οταν βγει και επισημα ελλαδα τι θα απαιτει?παλι 4.4 και πανω ή θα μπορουμε κ εμεις με 4.3???

Αν ξερει καποιος...

4.4 για επίσημα. Αν συνεχίσεις να το βάζεις από apk mirror είσαι κομπλε
  • Like 1

Τρώει μπαταρία για τα καλά !

αυτο το κατάλαβα δυστυχώς ! αλλά επειδή ακόμα δεν το χω δοκιμάσει έξω από το σπίτι μην πάθουμε καμιά νίλα με τα δεδομένα :ρ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...