Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες στο κέντρο του βολου με την γυναίκα μου,εσκασα ένα lure στον άγιο νικολαο και γνωρισαμε και μερικά παιδιά με το lure.

Τα μόνα πόκεμον που έβγαιναν ήταν geodude,ekans και macho,αλλα ριξαμε ένα κυνήγι για πιάσουμε ένα sandslash,269cp εμένα 189cp της γυναίκας μου...........α και από τα πολλά geodude στο lure που επιασα και έδωσα,εκανα evolve το μεγάλο,σε CP,geodude που είχα.

Ήταν καλή ψαριά για σήμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πας παραπάνω απο 20-25 χλμ/ω δεν τα μετράει, μπες στο τραμ και κόβε βόλτες αν θες αλλά είσαι ενάντια στο σκεπτικό του παιχνιδιού

Ποιο τραμ, εδω ακομα το μετρο δεν εχει γινει (θεσσαλονικη).

Επειδη κυκλοφορω αρκετα με τη μηχανη, ελεγα οταν ειναι να βγω να βαζω και το παιχνιδι για να κανει τα χιλιομετρα.

Οντως ειμαι, αλλα ντρεπομαι να κυκλοφορω και να ψαχνω για ποκεμον. Εκτως και αν ειναι βραδυ και δεν εχει κοσμο (για αυτο λεω να βγω αυριο αργα το βραδυ για μια βολτα να δω τι παιζει στη περιοχη μου). Παντως τα ποκεστοπς ειναι σε κεντρικα σημεια εδω. Σε αγαλματα, εκκλησιες, σχολεια και πλατειες.

Επισης ηθελα να ρωτησω, επειδη εγω εχω windows phone και δεν μπορω να το παιξω, θα το παιζω σε ταμπλετ η παλιο androit κινητο, τα οποια θελουν και ιντερνετ, θα μπορεσω να κανω internet sharing απο το κινητο μου και να συνδεθω με το ταμπλετ ας πουμε και να βγω για βολτα με το κινητο στη τσεπη και το ταμπλετ στο χερι?

Μπορείς να κάνεις hotspot το κινητό και να παίζεις με το tablet, ο γνωστός που βρήκα χθες αυτό έκανε :lol:

Ωραια οποτε ετσι πρεπει να γινει, δεν εχω και αλλη επιλογη.

Πάντως μην ντρέπεσαι ρε, ίσα ίσα βρίσκεις και άλλους και πιάνεις και κουβέντα.

Σήμερα στην Αμφιάλη ρε παιδιά όμως πραγματικά είχε μόνο κοπέλες παρέες να είναι έξω μόνες τους, άντρες πουθενά και πετάει το θεϊκό ο άλλος που είμαστε μαζί κάθε φορά " ε ναι ρε μαλάκα, όλοι οι άντρες έχουν αφήσει τις γκόμενες τους και ψάχνουν πόκεμον, λογικό είναι" :D

• Like 1

Οντωι, αλλα ντρεπομαι να κυκλοφορω και να ψαχνω για ποκεμον. Εκτως και αν ειναι βραδυ και δεν εχει κοσμο (για αυτο λεω να βγω αυριο αργα το βραδυ για μια βολτα να δω τι παιζει στη περιοχη μου). Παντως τα ποκεστοπς ειναι σε κεντρικα σημεια εδω. Σε αγαλματα, εκκλησιες, σχολεια και πλατειες.

Γιατί να ντρεπεσαι,σιγα τα ωα,εγω είμαι 30 και ή γυναίκα μου 28 και βγαίνουμε και οι δύο μέσα στο κόσμο και κυνηγαμε,δε πα να κουμπουρδιαστουν οι άλλοι,μας αρέσει,περναμε την ώρα μας και περπατάμε.

Αύριο θα πάω λαρισα το πρωί,αντε να δούμε τι θα έχει και εκεί :D

• Like 2

Δεν ειναι και ασχημη ιδεα αυτη.. Αν ειναι ετσι να παρω και εγω τη δικια μου γυναικα για να εχω και παρεα. Παντως δεν λεω οτι ειναι κατι κακο, απλα νοιωθω καπως! Γιατι αρχικα ειχα την εντυπωση οτι θα βλεπω πιτσιρικια και θα ειμαι ο μονος ενηλικας στο δρομο.

Δεν ειναι και ασχημη ιδεα αυτη.. Αν ειναι ετσι να παρω και εγω τη δικια μου γυναικα για να εχω και παρεα. Παντως δεν λεω οτι ειναι κατι κακο, απλα νοιωθω καπως! Γιατι αρχικα ειχα την εντυπωση οτι θα βλεπω πιτσιρικια και θα ειμαι ο μονος ενηλικας στο δρομο.

Δεν καταλαβες,δεν την παίρνω για παρέα,της αρέσει και αυτής το pokemon go :P και τα μαζευουμε μαζί,κανουμε capture gyms μαζί.

Και να σου πω και το άλλο,μονο 14χρονα δεν το παίζουν αυτό το παιχνίδι,αν ρωτήσεις σήμερα ένα 14χρονο,μερικα πόκεμον,περα του πικατσου,δεν ξέρει τίποτα άλλο.

Αν δεν σε κάνει κόπος,διαβασε από την αρχή το thread εδώ και δες και της φωτό που έχουν ανεβάσει τα παιδιά,και δεις εσύ κανένα πιτσιρικά,ελα να μου πάρεις όλα τα πόκεμον :P

• Like 1

Αραξε ρε, σπανια βλεπω ατομο κατω απο τα 20, και ακομα πιο σπανια μικροτερους.. Οι περισσοτεροι ειναι 20 με 30 εκει μεσα..

Τωρα τελευταια αρχισαν και τα μικρα, ξεροντας μονο τον Πικατσου και τιποτα αλλο :P

Φαση εχει, περνα καλα, ριξε και το περπατηματακι σου (μαλλον περπατηματαρα :P ) και ολα μια χαρα.. Καλυτερο απο το να καθεσαι σε εναν καναπε..

Εγω ακομα και κουρασμενος απο τη δουλεια εχω πλεον ενα "κινητρο" να περπατησω και να μην παω σπιτι αμεσως, γιατι και φαση εχει, και η νοσταλγια απο τα παλια αλλα και ξαναβρεθηκα με παλιους φιλους που δεν μιλουσαμε πια γιατι καναμε παρεα πολυ μικροι οταν υπηρχαν και τα pokemon.

Και εγω με την κοπελα μου παω και παιζουμε και οι 2, και τωρα αρχισανε και οι τυποι "ελα μωρε ποκεμον παιζετε, σοβαρευτειτε" να μου ζητανε λινκ να αρχισουν.

• Like 2

Αν δεν εχεις με κατι να ασχοληθεις καλοκαιριατικα,ειτε απο πλευρας παιχνιδιων,ειτε απο πλευρας hobby,δουλειας κλπ ναι εχει πλακα(καλοκαιρι βλεπεις ειναι και η ανεργια στα υψη).

Καλυτερο απο το να καθεσαι σε εναν καναπε..

Βεβαια αυτο δυσκολα το πιστευω οτι ολοι οι 20-30ριδες την βγαζουν καλοκαιριατικα σε ενα καναπε και δεν εχουν με τι να ασχοληθουν αλλα οκ.

Φαση εχει αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι ασχολουνται καθαρα σαν μοδα και τιποτα αλλο. Καλη σαν ιδεα και στο μεγαλυτερο μερος σαν εκτελεση αλλα εν μερη πολυς ντορος για το τιποτα στην παρουσα φαση που ειναι το παιχνιδι.

Για να λεμε βεβαια και τα πραγματα με το ονομα τους αντε πες εντος της μερας ή ξερω γω κατα τις 8-8μισι που πεφτει και ο ηλιος να βγεις εξω οκ.Αλλα πιο πισω διαβαζα για περιπτωσεις για μεσανυχτα να γυρνανε να πιασουν Pokemon. Οκ συγνωμη αλλα αυτο οσο να ειναι δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο σε γενικες γραμμες για να λεμε και την αληθεια.

Το περπατημα ειναι στα πολυ καλα του παιχνιδιου(αλλος μπορει να το συνδιαζει αν βγαζει και τον σκυλο βολτα πχ)αυτο ειναι η αληθεια.

Ξερει καποιος αν θα μπουν και ποκεμον επομενης γενιας στο μελλον?

Εδω καλα καλα δεν γνωριζουμε ποτε θα βγει επισημα στην Ευρωπη,για το τι μπορει να βγει αργοτερα θα ξερουμε?

Απιθανο δεν ειναι να βγαλουν και αλλα pokemon αργοτερα αλλα σιγουρα θα αργησει λιγο να γινει αυτο(αν οντως γινει).

2 ώρες στο κέντρο του βολου με την γυναίκα μου,εσκασα ένα lure στον άγιο νικολαο και γνωρισαμε και μερικά παιδιά με το lure.

Τα μόνα πόκεμον που έβγαιναν ήταν geodude,ekans και macho,αλλα ριξαμε ένα κυνήγι για πιάσουμε ένα sandslash,269cp εμένα 189cp της γυναίκας μου...........α και από τα πολλά geodude στο lure που επιασα και έδωσα,εκανα evolve το μεγάλο,σε CP,geodude που είχα.

Ήταν καλή ψαριά για σήμερα.

Συμπολίτη,εκτός από το κέντρο-Άγιο Νικόλαο,θα πρότεινες κάποιο άλλο μέρος ? Νέα Ιωνία έχει σχετικά λίγα...

Συμπολίτη,εκτός από το κέντρο-Άγιο Νικόλαο,θα πρότεινες κάποιο άλλο μέρος ? Νέα Ιωνία έχει σχετικά λίγα...

Όπου και να πας έχει,χθες που βρήκαμε ένα άλλο παιδί και ψαχναμε,μενει άνω βολο και μου ειπε ότι εκεί βρήκε golduck και aerodactyl.

Αλλά γενικά έχει παντού.

Αλυκές έχει πικατσου και οταν βραδιάσει βγαίνουν και cubone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...