Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποιος θελει παει εδω https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319928 και στελνει αιτημα στην Niantic να βαλει Pokestop στο σπιτι/μαγαζι/γειτονια του..

Στο Reason βαλτε "How do i create a new Pokestop or Gym", ονομα Pokestop, διευθυνση κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόσα MB τρώει;

Ανά ώρα αν ξέρει κανείς.

Ωραίος swimmer21.

Το ειχα ανοιχτο σχεδον 8ωρο σερι με 4G και αλλες 2-3 ωρες το βραδυ, αυτο για 4 μερες.. Από οτι βλεπω εχει φαει 500-600mb μαζι ομως με messenger και συγχρονισμους

Ακυρο, 120mb εχει φαει αυτες τις 4 μερες το βλεπω στα δεδομενα

Οκ, thanks Swimmer21 γτ κάποιος/κάποια στο θέμα για το pokemon go κινητό λέει ότι τρώει παραπάνω, βέβαια αυτός/αυτή μπορεί να εννοέι ολόκληρη την ημέρα

Θα χαθούν όλα τα αρχεία μου στο κινητό αν βάλω custom rom ;

Ναι, πρακτικά κάνεις εγκατάσταση πάλι το λειτουργικό.

• Like 1

Εσπασε το 10km αυγό

13664828_10154228852241070_1643487241_n.

13699944_10209819667353484_5443944915898

"το τρένο εχει καθυστέρηση γιατί υπάρχει ένας Snorlax πάνω στις γραμμές". Κλαίω.

Επίσης, 

post-202120-0-08550800-1468519986_thumb.jpg

Μου έπεσε evee αλλά πολυ χαμηλό CP και δεν ξέρω αν αξίζει το evolve (λες και θα βρω τα candy ας ουμε και πως θα γίνει..)

post-202120-0-25786700-1468520198_thumb.png

post-202120-0-11269900-1468520202_thumb.png

Κατα τ'αλλα κολλάει το σύμπαν λεμε.

Διπλα στη δουλειά έχει ενα gym, ηταν Instict, χαμηλό λέβελ Pigeot. Λέω, να η ευκαιρία, λέβελ 1. Με το που φτάνω βλέπω αυτοκίνητο δίπλα, ΩΠΑ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ. Τελικά ήταν κ αυτος mystic κ έχωσε 621 vaporeon. Δεν μπορούσα να το κάνω lvl up το prestige κ έβαλα τον electrabuzz μου, 235 και φάρμαρα prestige να ανέβει λέβελ (λιγο μαλακια, αργησα να νιώσω πως οσο ευκολα ανεβάζεις τοσο εύκολα κατεβάζεις prestige με τοσο χαμηλο pokemon.) Τεσπα, ερχεται κ αλλο αυτοκινητο και βλεπω οτι γίνεται fight στο gym, παλι καλα ηταν κ αυτος mystic και εχωσε ενα Pigeot 700+. Πατέρας με γιο, ο πατέρας έπαιζε xD. Δεν ήξερε οτι μπορουμε να φαρμάρουμε prestige, σε 5 λεπτά το κάναμε λέβελ 6! Εγώ έφυγα γιατί έμεινα απο potions αλλά οταν έφευγα απο τη δουλειά είδα ότι είχε χωσει κ άλλος ενα 1000+ godluck, gg!

• Like 2

χιχιχι φιλοι μου zadom και takashi σιγουρα εχουν παρει σβαρνα τη συμπρωτευουσα

υποθετω είναι valor και instinct, αντιστοιχα, αλλα δεν ξερω. θα παρω τηλ να μαθω τι συμβαινει πανω σε σας

μπα φιλε ολοι mystic ειναι στα μερη μας

Παιδια τι παιζει με τα accounts? Ηθελε η γυναικα μου να το βαλει το παιχνιδι και διαλεξε να παιξει με το google account της αλλα δε μπορουσε, ελεγε δε μπορει να βρει gps. Μετα πηγε να φτιαξει account στο παιχνιδι μεσα και ελεγε οτι δε μπορει και ας δοκιμασει αργοτερα γιατι εχουν βαλει καποιο limitation. Τελικα πως καταφερατε να παιξετε εσεις?

Με το google account οι περισσότεροι παίζουν.

Μην δοκιμάσεις με την άλλη επιλογή, έχουν κόψει για λίγο τα sign-up.

Δεν είχατε ανοιχτό το GPS;

Επίσης μπορεί να φταίει η ώρα μιας και οι server έχουν προβλήματα συχνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...