Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρίσκετε ότι τα gen 1 είναι περισσότερα από τα gen 2 στο δρόμο / αυγά;

Πέρα από τα drag-queen σκυλιά που υπάρχουν παντού ελάχιστα από τα υπόλοιπα εμφανίζονται σε σχέση με τα gen 1.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο εγώ έμεινα να τα κυνηγάω;

Μου τα έχουν κάνει τσουρέκια οι μπλε στην περιοχή μου.  Έχουν ανεβάσει τα gym lv10 με blissey - κατάντησα να βαράω με pidgey γιατί δεν βρίσκω αρκετά revive ...

Δημοσ.

Εγω το παρατησα εντελως, εχω βρει μια περιοχη στο Περιστερι που ειχε αρκετα γυμναστηρια μαζεμενα μονιμα σε χαμηλα εως παρα πολυ χαμηλα επιπεδα, καπου στο αλσος περιστεριου και προς την εθνικη εχει δυο στασεις μετρο. Φυσικα δεν πηγα ποτε εκει, με το fake gps γυρναγα εκει. Τις τελευταιες ημερες μαζευα 50 νομισματα συστηματικα.

Καλη συνεχεια.

Δημοσ.

εδω παιζω ακομα. μου λείπει μονο το porygon απο την 1η. το παιχνίδι παντως παει αργα κα ισταθερα για φουντο. πρεπει ναλλαξουν πολλα πραγματα μεχρι το καλοκαιρι αν θελουν ναχουν το περσινο hype. που και αυτο δύσκολο.

τα events ναι μεν τραβανε λιγο κοσμο αλλα μεχρι εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν στραβωσει πολυ θα βγαινουν οι γενιες πολυ πιο γρηγορα. Ισως να αυξηθουν και τα σπανια η αυτα που δεν εχουν βγει ποτε.

Δημοσ.

Μου έγινε συνήθεια και το ανοίγω κάθε μέρα για να πάρω τα items of the day. Και όταν κάνω βόλτα, περπατάω κάποιο αυγό.

Απλά δεν έχω πολύ όρεξη να μαζέψω τέρατα και μετά το staggering των γυμναστηρίων (όλα στη γειτονιά είναι από πριν το Πάσχα lv10 μπλε) δεν έχω motivation να τα κατεβάσω.

Θέλω πάνω από 2 ντουζίνες τέρατα για να κατεβάσω ένα gym lv10 και δεν λέει. (Και 2 ώρες στο κέντρο της Αθήνας να μαζέψω revive / potions).

Στο pokedex έχω όλα τα εφικτά από gen1 και αρκετά από το gen2 χωρίς να καίγομαι να βρω αυτά που λείπουν.

Μέχρι να βρω κάτι άλλο να περνάω την ώρα μου....

Δημοσ.

εντωμεταξυ οι καραγκιοζηδες βγαλαν 6ωρα λουρ τωρα που εχουν ριξει το ημερησιο οριο στα 500 ποκεμον τη μερα

Δημοσ.

Αυτά τα gym με τις 5-6 blisey πως τα ρίχνει κάποιος;

Έχω ξεμείνει και από revive. Μια βδομάδα τώρα δεν βρίσκω παρά ελλαχιστα revive από τα stop.

Δημοσ.

Είναι (ήταν) θέμα περιοχής.  Στο συνηθισμένο μέρος μου δεν είδα καμία διαφορά - σε άλλες περιοχές είδα chikorita, hoppip, bellsprout και bulbasaur.

Δουλεύει κάποιος χάρτης μήπως;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...