Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελειωσε το ιβεντ και χρυσοψαρο δε βρηκα παρολο που ειχα πιασει αρκετα καρπ. Να δουμε αν θα το βρω ποτε.. 2 φιλοι μου το εχουν ειδη και σιγουρα εχουν πιασει λιγοτερα καρπ..  Εβγαλε ενα λαρβιταρ στο σπιτι μου πριν, 700 σιπι και 82% αιβι, πολυ καλο.. Λεω να το κανω εβολβ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχετε πρόβλημα στην σύνδεση τις τελευταίες μέρες;

Μου πετάει "unable to get data from server" αρκετά συχνά - κολλάει, πετάει κενά στοπ κ.α.

Και σε wifi και σε mobile.

εδω και μερες.papars το κανει σε πολυ κοσμο αποτι διαβασα.μου το κανε και μενα χθες στο παλιο κινητο.πηγα να μπω απο εκει να κανω κανα χιλιομετρο γιατι παιζει πολυ το gps του και μου εβγαλε την πιστη μεχρι να ανοιξει.σε μενα που και που μου κανει το αλλο bug με τα γυμναστηρια και μου εχει σπασει τα νευρα.ξεκινας τη μαχη και ο αλλος εχει πχ hyper beam.μολις σε βαρεσει το hyper εσυ κανεις dodge,γραφει οτι κανεις dodge αλλα παρολαυτα η ζωη σου πεφτει σαν να σε πετυχε ολοκληρο.μετα απο 1-2 δευτερολεπτα η ζωη σου ανεβαινει και επανερχεται στο κανονικο οπως θα επρεπε να ειναι με το dodge που εκανες.το προβλημα δημιουργειται οταν εχεις λιγη ζωη για να αντεξει το hyper.δειχνει να πεθαινεις και μετα απο λιγο ξαναζωντανευει το ποκεμον αλλα ειναι σε μια συνεχομενη κατασταση ζωντανου-νεκρου.με ολα τα ποκεμον δεν εχω θεμα,θα πεσουν αλλα θα μου κοστισουν περισσοτερα potion-revives απο το κανονικο.εκτος απο οταν εχει blissey.ειναι αδυνατον να τη ριξω γιατι δε φτανει ο χρονος.ειαι καλοι εκει στη νιαντικ,προγραμματιστες απο τα lidl

Στα gym έχω και εγώ πρόβλημα - όπως περιγράφεις ^^^.  Πέρα από αυτό έχω και ένα ακόμα, όταν πεθάνει το τέρας μου για αρκετά δευτερόλεπτα παίζω χωρίς τέρας - είναι κενό το αριστερό μέρος και απλά βαράει ο αέρας τον αντίπαλο.

Όταν αλλάξω τέρας, μπορεί να μερικά δευτερόλεπτα να μου φορτώσει πεθαμένο από πριν και επίσης πολλές φορές καθώς βαράω μου εμφανίζει την οθόνη επιλογής τεράτων χωρίς να την έχω επιλέξει.

Επίσης κάνει πολύ ώρα να συνδεθεί και όταν συνδεθεί ζεσταίνεται το κινητό πολύ γρήγορα.

Μέρες τώρα δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου γιατί είναι πολύ σπαστικό.

Αυτο το αστειο με τα γυμναστηρια μου το κανει και εμενα, νομιζω οτι ειναι το lag της επικοινωνιας με τον σερβερα της νιαντικ που γενικα τρομπαρει και πλεον δεν ειναι απο τον πολυ κοσμο. Πολλες φορες μου δειχνει ενα τερας νεκρο στην λιστα των μαχωμενων αλλα μολις τελειωσει το ξυλο το εμφανιζει απλα με παρα πολυ χαμηλο HP.

Το πιο σπαστικο ειναι αυτο το μπρος πισω τα τερατα, ενω εχεις επιλεξει αλλο δυνατο για μαχη η εφαρμογη γυρναει στα τελειωμενα που φυσικα με την πρωτη τα σκοτωνουν.

Μου έσπασε τα νεύρα.

Απαράδεκτη η τελευταία έκδοση.

Σχεδόν αδύνατον να παίξω.  Αρκετές φορές θέλει και 3 λεπτά να συνδεθεί!

Μέχρι και το catch animation δεν εμφανίζεται.  Ρίχνω την μπάλα και μου λέει ότι το έπιασα ή έφυγε χωρίς το σχετικό animation.

Ακόμα και στο shop έχει πρόβλημα.

post-206817-0-74749800-1491336857_thumb.png

Χτες είχα και μια άτυχη στιγμή.  Έπεσα πάνω στο πρώτο μου snorlax καθώς κατέβαινα την Κατεχάκη.  Ήταν αδύνατον να σταματήσω και ίσα που πρόλαβε ο συνοδηγός να ρίξει μία κίτρινη.

post-206817-0-34564300-1491337058_thumb.png

Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ. Και τα μόνα χρήματα που σκέφτομαι να δώσω είναι σε υπηρεσία tracking.

Τα coins τα έχω μαζέψει και αγοράζω με αυτά μόνο lucky eggs για evolve.

Δεν έχω πάρει Incubators ποτέ.

Οταν πηγαινεις πανω απο μια ταχυτητα δε μπορεις να πιασεις ποκεμον. Εχω βαλει ινσενσ στο αμαξι και μου εκαναν φλι και τα 29 ποκεμον που εβγαλε, πιο πολυ για τεστακι το εκανα φυσικα. Αν πηγαινεις με 30 δεν εχεις θεμα ομως. Οποτε αν πηγαινες αρκετα γρηγορα ισως για αυτο να εφυγε ο χοντρος..

Αυτο με τα κοινς που τα διχνει στη μεση δεν ειναι τπτ απλα δεν εχει φορτωσει καλα το παραθυρο. Αυτο με τα γυμναστηρια ειναι μπαγκ εδω και πολυ καιρο. Σε βαραει μια ουλτη και εσυ κανεις ντοτζ, το συστημα νομιζει οτι εχεις φαει το χιτ και σε σκοτωνει, μετα οταν παιρνει σημα οτι τελικα εκανες ντοτζ σε φερνει πισω, και εισαι σε μια κατασταση ζωντανου νεκρου και βαρας 1 φορα ανα 2 δευτερολεπτα, δηλαδη αν παλευεις με μπλισσευ την γαμησες, καλυτερα να αλλαξεις ποκεμον.

Σήμερα που έκανα evolve μου έβγαλε 60 - ενώ το συνηθισμένο είναι 72 με 75.

Έχω άλλα 160 να κάνω - θα περιμένω μάλλον να γίνει αναβάθμιση.

Γενικά από το πρωί δεν πάει καλά - πετάει error συχνά.  Και μόλις μου έκλεισε στη μάπα καθώς έκανα εκκαθάριση κουτιού.

@trilobyter. Έχεις δίκιο, αν απομακρυνθείς γρήγορα από κάποιο αυτό φεύγει.

Μάλλον θέλω νέο τηλέφωνο.

Πάλι σήμερα μου έσπασε τα νεύρα.

Δεν φόρτωνε, πέταγε συνέχεια ότι δεν μπορεί να φέρει δεδομένα από τον σέρβερ και όταν δουλεύει το τηλέφωνο πιάνει φωτιά σε 10 λεπτά και η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μισή ώρα.

Πήγα στο φλοίσβο και με το ζόρι έπιασα 2 τέρατα.

Μαλλον θα ελεγα οτι οι σερβερ της εταιριας φταινε παρα το κινητο σου. Και εμενα καθυστερει πολυ. Και ΟΧΙ δεν φταιει το 4G δικτυο της cosmote, αυτο πεταει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...