Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Νομιμα" ολα ειναι, το ιδιο apk εχεις απλα απο διαφορετικο site.. Το ΕΠΙΣΗΜΟ θα ειναι απο το PlayStore οταν ερθει Ελλαδα σε λιγο καιρο..

Μην αλλαξεις τιποτα δεν χρειαζεται, απλα βεβαιωσου οτι εχεις την τελευταια εκδοση 0.29.2 αλλιως κατεβασε την απο το Link στο 1ο post και καντην εγκατασταση απο πανω απο την παλια κανονικα.

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χιχιχι φιλοι μου zadom και takashi σιγουρα εχουν παρει σβαρνα τη συμπρωτευουσα
υποθετω είναι valor και instinct, αντιστοιχα, αλλα δεν ξερω. θα παρω τηλ να μαθω τι συμβαινει πανω σε σας

τι γράφει πόσο περπάτησες? μπορώ να περπατάω 2-3-4 ώρες non stop χωρίς να κουραστώ , αρκεί να μην έχει 40+ βαθμούς ήλιο , ε βράδυ θα βγω σεργιάνι  , Αθήνα θα φτάσω αχχαα (πρέπει να τεστάρω κ πόσο κρατάει η μπαταρία γιατι το g2 δεν παίρνει εφεδρική :(  )

βέβαια το κόβω για μέσα στο Σ/Κ που θα βάλω internet . εντομεταξύ στο group στο fb βλέπω 1500 φτάσανε αυτοί που θα πάνε , μέχρι τις 23 παίζει να μαζευτούν πολλοί. 

btw τι φάση με το butthurt στο fb ? σοβαρά τώρα?  τους χαλάει κ αυτό ?  κ βλέπω κ νέους ανθρώπους να τα λένε ρε φίλε , σαν γριές κάνουν 

• Like 1

Αθηνα ειναι δυσκολο, ειμαι στη δουλεια και μεσα στη ζεστη που να παω, αντε να φτασω μετρο Ακροπολης και παλι πισω για να παρω μετρο απο Συνταγμα :P

Σημερα περπατησα για το αυγο, μεσα στη ζεστη και στα Zubat :P

Ασε που δεν μετραει και ολα τα χιλιομετρα, περιπου το 70% μετραει, buggαρει πολυ

btw τι φάση με το butthurt στο fb ? σοβαρά τώρα?  τους χαλάει κ αυτό ?  κ βλέπω κ νέους ανθρώπους να τα λένε ρε φίλε , σαν γριές κάνουν 

Ειναι ώριμοι αυτοι, δεν παιζουν με.. βλακειες

• Like 1

εχω samsung galaxy s3 android 4.2 μέχρι ποια έκδοση υποστηριζεται?

Ενας φιλος μου με αυτο παιζει..

Υπαρχει περιπτωση ομως επισημα να μην μπορεις να το κατεβασεις οταν θα ερθει Ελλαδα "γιατι δεν θα το υποστηριζει η συσκευη σου", κανεις κανονικα ομως install το apk και παιζεις κανονικα..

Με λιγο lag βεβαια, αλλα παιζεις

• Like 1

Βρε παιδια,στον βολο ξεραηλα εντελως απο ποκεμον,δεν βρισκω πολλα γενικα,ουτε εγω,ουτε και η γυναικα μου.

Παιζει ανα πολη ή περιοχη να εχει αλλα ποκεμον?

Παραδειγμα Tauros δεν εχω βρει πουθενα.

Θα βγουμε παλι τσαρκα μηπως και πιασουμε και τιποτα καλο :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...