Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ρε μάγκες τσιλάρετε με τους τράκερ. παιχτε να περνάει η ώρα σας. προσωπικά και τρακερ ναβαζα θα πρέπει:

α) να τοχεις ανοιχτο να σκαναρεις ολη μερα

β) μόλις βρίσκεις κατι να σηκώνεσαι να πηγαίνεις να πιάνεις

όρεξη που την έχετε. im too old for this shit  :-(

Απο την αλλη ειναι ευκολοτερο την μια ωρα που θα πας να παιξεις να πηγαινεις καρφωτος και να μην ψαχνεις αδικα.

Για μενα ατομα σαν τον τριλο δεν θα επρεπε να ασχολουνται με gyms γιατι χαλανε το παιχνιδι των αλλων. Γιατι αν επαιζες υπο κανονικες συνθηκες θα ειχες τα μισα και λιγοτερα απο τα καλα ποκεμον που εχεις τωρα. Επισης βγαζει ακυρα τα λεγωμενα του περι εδω εχει καλα ποκεμον γιατι αν δεν σκαναρε δεν θα ηξερε που ειναι αυτα και δεν θα ειχε ιδεα οπως δεν εχουν ιδεα οσοι παιζουν by the rules. 

με τη λογικη αυτη και εδω που ειμαι εχει γαμω τα ποκεμον αλλα δεν εχω ιδεα που ειναι και ποτε για να τα πιασω οποτε ειναι λιγο χαζο να πω εχει γαμω το σπονς εδω

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβάζω καιρό το άρθρο, αλλά δεν έχω σχολιάσει ποτέ μιας και εχει περάσει καιρός που ήμουν leggit παίχτης (από το καλοκαίρι συγκεκριμένα).

Πλέον όταν βαριέμαι σπουφαρω σε διάφορες περιοχές της Αθήνας πάντα με μέτρο.. Και δεν το θεωρώ δίκαιο να σας πουλάω τα τρελά ποκεμον με τα απίστευτα IVs που βρίσκω.

Μπήκα στον κόπο να γράψω διότι ο trilobyter έχει αυτοκηρυχθεί hardcore παίχτης (κλαίω) και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε casual..

Γι αυτό λοιπόν θα σας δώσω 2 tracker που γνωρίζω ότι δουλεύουν και μπορεί ο trilobyter να πάει να catch ‘em all..

pokehuntr.com

pokemapath.com

Δημοσ.

ειδα ποσα ποκεστοπ εχετε κει περα και μεχει πιασει νευρικο

επίσης

Trainers,

Get ready to make some waves in Pokémon GO! There’s a global Water Festival in progress, and Magikarp, Squirtle, Totodile, and friends are looking forward to celebrating with you! Starting today at 1 P.M. PDT, you’ll be more likely to encounter Magikarp, Squirtle, Totodile, and their evolutions all around the world. Additionally, when you’re out exploring areas where Water-type Pokémon more commonly appear, you’ll have a greater chance to encounter several of the Water-type Pokémon originally discovered in the Johto region, and maybe... you might even encounter Lapras.

Also, starting later today, you’ll notice a new avatar wardrobe item—the Magikarp Hat!

The Pokémon GO Water Festival is a limited-time celebration and will come to an end on March 29, 2017, at 1 P.M. PDT, so get outside and GO catch some Water-type Pokémon!

—The Pokémon GO team

http://pokemongolive.com/en/post/waterfestival2017

Δημοσ.

Διαβάζω καιρό το άρθρο, αλλά δεν έχω σχολιάσει ποτέ μιας και εχει περάσει καιρός που ήμουν leggit παίχτης (από το καλοκαίρι συγκεκριμένα).

Πλέον όταν βαριέμαι σπουφαρω σε διάφορες περιοχές της Αθήνας πάντα με μέτρο.. Και δεν το θεωρώ δίκαιο να σας πουλάω τα τρελά ποκεμον με τα απίστευτα IVs που βρίσκω.

Μπήκα στον κόπο να γράψω διότι ο trilobyter έχει αυτοκηρυχθεί hardcore παίχτης (κλαίω) και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε casual..

Γι αυτό λοιπόν θα σας δώσω 2 tracker που γνωρίζω ότι δουλεύουν και μπορεί ο trilobyter να πάει να catch ‘em all..

pokehuntr.com

pokemapath.com

Τουλαχιστον δεν ειμαι σπουφερ σαν εσενα. Το ποκεμαπαθ αχρηστο μου ειναι δεν ειμαι απο αθηνα. Το ποκεχαντερ σαπιο ειναι και εχει ποσταριστει και πιο πριν αν πας πισω στις σελιδες.

Οσο για τον αλλο φιλο, εδω ολοι σκαναρουν και ειδικα οι μυστικ, ολα τα γυμ εδω ειναι μπλε 10αρια με σκαναρισμενα ποκεμον και με παρα πολλους σπουφερς. Αν δεν σκαναρουμε απλα καλυτερα να κανουμε quit.

Δημοσ.

pokehuntr.com

pokemapath.com

Thanks, το πρώτο δεν δουλεύει σε chrome - μου λέει να βγάλω το add block - Που δεν έχω.  Σε explorer δεν δείχνει τα τέρατα (δεν περίμενα κάτι καλύτερο εδώ).

Το άλλο δείχνει στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όχι έξω που κινούμαι εγώ.

Σε εσάς δουλεύουν καλά;

Καλοδεχούμενο το event, για να δούμε θα πετύχω lapras;

Δημοσ.

Αυτο. Καλυτερα για ολους

Εσυ τι ζορι τραβας? Αν δε γουσταρεις μη σκαναρεις, δε καταλαβα δηλαδη λογαριασμο θα σου δωσουμε? Το 99% των παικτων σκαναρει, οπως βλεπεις ακομα και εδω μεσα με ρωτανε τι να χρησιμοποιησουν για σκαν, εσυ γιατι εχεις φαει κολλημα με εμενα? Μιλας λες και με ξερεις προσωπικα. Ο αλλος λεει οτι ειναι σπουφερ, και ο αλλος πιο πριν ελεγε οτι εχει μποτ accounts, αλλα εγω ειμαι το προβλημα ε? Απαραδεκτοι καποιοι εδω μεσα.

• Moderators
Δημοσ.

Απαραδεκτοι καποιοι εδω μεσα.

Ειρωνια να το λες εσυ. Δεν εχω προβλημα με το να εχεις σκανερ οσο 1) δεν ασχολεισαι με γυμναστηρια και 2) δεν το παιζεις super παιχτης και οτι εμεις δεν ξερουμε να παιζουμε και οτι παντου εχει ποκεμον.

Τουλαχιστον ο σπουφερ αναγκαζεται να ειναι με το κινητο στο χερι και να παιζει στην τύχη δε παει καρφωτος. Οσο για τον αλλο οπως ειδες ειπε οτι τα account του πηραν πουλο οποτε γιατι να εχω θεμα οσο δεν ειναι στο game αυτο ο χαρακτηρας!?

Οσο για την ερωτηση, εσυ την προσπέρασες επιδεικτικά κατι που λεει πολλα.

• Like 2
Δημοσ.

pokehuntr.com

pokemapath.com

Και να μην εμπαινες στο κοπο να γραψεις πραγματικα δε με ενδιαφερει, βλεπω οτι εχεις μονο 20 ποστ εδω μεσα. Εχω γνωρισει πολυ κοσμο εδω στο ινσομνια και αυριο παιζει να σε εχω ξεχασει.

Ο ασχετον ζηλευει αυτον που παιζει ωρες. Αυτος που δεν εχει καλα ποκεμον ζηλευει αυτον που σκαναρει. Ο σπουφερ ζηλευει τον μποτερ. Ο καθενας εχει φτιαξει δικους του κανονες για το τι ειναι σωστο και τι οχι. Ακομα και ο σπουφερ ηρθε εδω να μου κανει κηρυγμα. Κλαμα... Εσυ αδερφε εισαι καρκινος σε αυτο το παιχνιδι, χαλατε ολο το game δυστυχως ομως δε φταιτε μονο εσεις, αλλα και η νιαντικ που δεν κανει κατι.

Ειρωνια να το λες εσυ. Δεν εχω προβλημα με το να εχεις σκανερ οσο 1) δεν ασχολεισαι με γυμναστηρια και 2) δεν το παιζεις super παιχτης και οτι εμεις δεν ξερουμε να παιζουμε και οτι παντου εχει ποκεμον.

Τουλαχιστον ο σπουφερ αναγκαζεται να ειναι με το κινητο στο χερι και να παιζει στην τύχη δε παει καρφωτος. Οσο για τον αλλο οπως ειδες ειπε οτι τα account του πηραν πουλο οποτε γιατι να εχω θεμα οσο δεν ειναι στο game αυτο ο χαρακτηρας!?

Οσο για την ερωτηση, εσυ την προσπέρασες επιδεικτικά κατι που λεει πολλα.

Σε αυτην την περιπτωση ολα τα γυμναστηρια επρεπε να ειναι αδεια, γιατι ολα τα γυμναστηρια οπως ειπα, ειναι 10αρια μπλε εδω, με 99% σκαναρισμενα δυνατα ποκεμον με καλα IV. Το community των δυνατων παικτων εδω (οπως και στην αθηνα) εχει τσατ σε facebook/discord μονο για σκαναρισμενα spawns, οποτε λοιπον το παιχνιδι εχει φτασει σε αυτο το σημειο. Η σκαναρεις η μενεις πισω. Εγω δεν ειμαι mystic και η ομαδα μας εχει πολυ λιγοτερα ατομα απο τους μπλε, αν λοιπον τους αφησουμε να σκαναρουν και εμεις παιζουμε χωρις σκαν, θα φτασουμε σε σημειο να μη μπορουμε να ριξουμε καν τα γυμναστηρια τους.. Στην Αθηνα η κατασταση δεν εινα και πολυ διαφορετικη γιατι εχω γνωστους 35αρηδες που μου τα λενε.. Ολη η αθηνα χρησιμοποιει το ποκεμαπαθ πλεον, παρτυ για τα σπουφερακια.

• Moderators
Δημοσ.

More than 43 percent of players are choosing Team Mystic, according to Adobe Digital Index analysis of mentions on social media since the game's release.

Team Valor has 32 percent of mentions and Team Instinct has just 25 percent.

http://www.azcentral.com/story/entertainment/kids/2016/07/15/most-popular-pokemon-go-team/87138130/

Νομιζω η διαφορα του 11% παιζει ενα ρολο στο γιατι βλεπεις πιο πολλους μπλε.

Το μονο ποκεμον που θα σου σπασει τα νευρα να ριξεις ειναι η Blissey ολα τα αλλα ειτε 100% IV ειναι ειτε 10% το ιδιο ευκολα πεφτουν. δεν ειναι τυχαιο που ριχνεις ανετα ποκεμον με 50% cp πανω απο το δικο σου. Η επιλογη του να παιξεται ολοι συμφωνα με τους κανονες δεν σου περνάει απο το μυαλο ε!?

Οσο για το οτι ο καθενας φτιαχνει δικους του κανονες ειναι ακυρο, τους κανονες του βγαζει η νιαντικ αν σου αρεσει παιζεις αν οχι σταματας. Αν τα σκαναρισματα,μποτ κλπ ηταν legit δεν θα εκανε τα παντα η νιαντικ για να τα μπλοκαρει. 

Δημοσ.

@Spect~ Οι σπουφερ κανουν sniping και πιανουν 100% iv που βγαινουν παγκοσμια απο τον καναπε τους. Μη μας προσβαλεις κιολας, εχω καψει πολυ βενζινη για αυτο το παιχνιδι.

More than 43 percent of players are choosing Team Mystic, according to Adobe Digital Index analysis of mentions on social media since the game's release.

Team Valor has 32 percent of mentions and Team Instinct has just 25 percent.

http://www.azcentral.com/story/entertainment/kids/2016/07/15/most-popular-pokemon-go-team/87138130/

Νομιζω η διαφορα του 11% παιζει ενα ρολο στο γιατι βλεπεις πιο πολλους μπλε.

Το μονο ποκεμον που θα σου σπασει τα νευρα να ριξεις ειναι η Blissey ολα τα αλλα ειτε 100% IV ειναι ειτε 10% το ιδιο ευκολα πεφτουν. δεν ειναι τυχαιο που ριχνεις ανετα ποκεμον με 50% cp πανω απο το δικο σου. Η επιλογη του να παιξεται ολοι συμφωνα με τους κανονες δεν σου περνάει απο το μυαλο ε!?

Οσο για το οτι ο καθενας φτιαχνει δικους του κανονες ειναι ακυρο, τους κανονες του βγαζει η νιαντικ αν σου αρεσει παιζεις αν οχι σταματας. Αν τα σκαναρισματα,μποτ κλπ ηταν legit δεν θα εκανε τα παντα η νιαντικ για να τα μπλοκαρει. 

Σωστα, υπαρχουν πολλα γυμναστηρια με 10 blissey 100% εδω. Το σκανινγκ ειναι εναντια στο ToS της νιαντικ, αλλα το κανουν ακομα και οι youtubers, δεν σας ειδα να κραζετε τον mystic7 στο προηγουμενο βιντεο που εδειχνε και φωτογραφιες απο σκαναρισμενα ποκεμον (πως νομιζεις οτι ξερει που να παει).   Ας μπαναρουν ολους τους σπουφερς και ας κλεισουν ολα τα σκαν, μεχρι τοτε εγω θα σκαναρω οπως και ο σπουφερ θα σπουφαρει και θα μας γαμαει το παιχνιδι απο τον καναπε του.

Δημοσ.

δεν εχει και μεγάλη διαφορα. και οι δυο ξερετε που να πα να το βρειτε. οι αλλοι απ τον καναπε τους, εσυ με ταμαξι. 

και βασικα αν προσωπικα σκάναρα, θα πηγαινα καρφωτος απ τον καναπε μου. τι νοημα εχει να παω κει περα?

Δημοσ.

δεν εχει και μεγάλη διαφορα. και οι δυο ξερετε που να πα να το βρειτε. οι αλλοι απ τον καναπε τους, εσυ με ταμαξι. 

και βασικα αν προσωπικα σκάναρα, θα πηγαινα καρφωτος απ τον καναπε μου. τι νοημα εχει να παω κει περα?

Τι εννοεις τι νοημα εχει? Αυτη ειναι ολη καυλα του ποκεμον, να πατε 5 αμαξια σαν τους τρελους και να πιασετε κατι δυνατο σαν παρεα ακομα και με αντιπαλους απο αλλες ομαδες. Εγω σκαναρω απο λαπτοπ το οποιο κουβαλαω μεσα στο αμαξι οταν παιζω, και δεν παιζω ποτε μονος μου, παντα παρεα, υπαρχουν και παιδια που σκαναρουν απο το σπιτι και μας τα στελνουν οταν ειμαστε εξω. Εσυ δηλαδη θεωρεις σωστο το σπουφινγκ?  Ο σπουφερ αποκλειεται να χασει κατι καλο. Εμεις χανουμε συνεχεια καλα πραγματα λογω χρονου και κινησης στους δρομους.

Αν δεν εχεις σκαναρει και τρεξει με μηχανη η αμαξι για σνορλαξ και δραγοναιτ απλα δεν ξερεις την αισθηση. Το να καθεσαι σε λουρ η να περπατας χωρις να ξερεις που πανε τα 4 λογω σαπιου σκανερ απλα κατανταει βαρετο. Εγω αν δεν σκαναρα θα ειχα σταματησει το παιχνιδι πριν πολυ καιρο, δε μπορω να παιξω τυφλος με τετοιο σαπιο σκανερ. Ο mystic7 που ποσταρατε πριν πως νομιζεις οτι εχει τοσα views? Πιανει σκαναρισμενα ποκεμον και τα ποσταρει, γιατι ο κοσμος γουσταρει να βλεπει τυρανιταρ κλπ.. Στην ιαπωνια το scanning ειναι κατι που θεωρειται part of the game, ζει φιλος μου εκει και μου τα εχει, αυτοι δεν ξερουν τι ειναι το παιχνιδι χωρις σκανερ.

Δημοσ.

τι να λεμε παλι τα ιδια. πιανεις ποκεμον που χωρις τρακερ δε θα ταβρισκες καν. και μετα τα πετας στα τζιμ επειδη οι σπουφερ κλεβουνε και για να μη βαριεσαι. 

αρα εσεις και οι σπουφερ κρατατε τα τζιμ και εμεις παλευουμε να παρουμε κανα 10αρακι μπας και παρουμε κανα incubator. μαντεψε για ποιον καταντα βαρετό το παιχνίδι.

δε δεχεστε τους κανόνες, κλέβετε γιατι αλλοι κλέβουνε ειστε και σε πόλη με ενα ποκεστοπ ανα 10 μετρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...