Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα δεν χρησιμοποιουμε τιποτα,ενα βραδυ κοιταξαμε λιγο αυτα τα τρακερς που αναφερθηκαν εδω αλλα τιποτα το ιδιαίτερο.

Ισως με την αναβάθμιση αλλαξε καμια πολιτικη η τιποτα σχετικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, το συγκεκριμένο warning ΔΕΝ είναι τόσο αθώο αυτή τη φορά όσο νομίζετε..

Έχω χάσει 20 λογαριασμούς μου από το Νο1 μη ανιχνεύσιμο bot επί πληρωμή φυσικά, το Pokefarmer, χωρίς καμία προειδοποίηση. Όμως σε έναν πειραματικό λογαριασμό μου με ποκεφαρμερ, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει κανένα tracker/iv checker από android store, μου πέταξε την ειδοποίηση. Αυτή την φορά δεν διαχωρίζουν αθώα trackers από bots, οπότε μην παραξενευτείτε αν στο επόμενο update, πέσει τρeλό ban wave. Επίσης, το warning είναι κάτι πολύ ελαφρύ, σε σχέση με το captcha με το magnemite. Όποιος έχει αντιμετωπίσει captcha , αν όχι στα αμέσως επόμενα updates, σίγουρα σε κάποιο μελλοντικό, οι πιθανότητες να πάει για μπανάκι, σύμφωνα και με το reddit, είναι 80%.

ΠΡΟΣΟΧΗ και αφήστε για λίγο καιρό κάθε εφαρμογή να δούμε..

Αυτο μου ειχε εμφανισει τοτε στις 01/01 μου λεει η εικονα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι θυμαμαι κατι αλλο.

Εαν με μπαναρουν μαλλον καλο θα μου κανουν.

post-45226-0-82496400-1489433060_thumb.jpg

Αν μαζί με το "χειριστήριο", χρησιμοποιούσες και botaκι, τότε το μέλλον είναι λίγο ζοφερό για τον λογαριασμό σου :/

Αν όχι, τότε ίσως τη γλιτώσεις..

Αλλά απορώ πως μόνο με fly gps, σου έβγαλε captcha..εδώ ώρες ολόκληρες με bot και sniping, σε πολλούς δεν βγάζει καν..

Τουλάχιστον 2 (με magnemite) έχω δει μερικούς μήνες πίσω, ενώ είμαι στο δρόμο.  Νομίζω ότι έγινε γιατί έτρεχα και μάζευα στάσεις για πάρα πολύ ώρα με σκοπό να ψαρέψω 450 μπάλες.

Χτες βράδυ που πέρασα από Φλοίσβο ίσα ίσα να αφήσω κάτι πράγματα είδα lure party με τα γνωστά bot names.  Άρα κάποιοι δεν πτοούνται.  Και μάζεψα ένα Quagsire.

Από αβγό μου βγήκαν tangela και aerodactyl.

Σε πάρκο 500 μέτρα από το σπίτι μου παρατηρώ συγκέντρωση νέων τεράτων: donphan, sudowoodo, xatu, shuckle μαζί με άλλα παλαιά και νέα.  Το καλό είναι ότι από το σπίτι το ραντάρ μου τα δείχνει.

Το μαυρο μηνυμα μαλλον σημαινει μπαν στο επομενο ban wave.. Το captcha δεν εχει καμια σχεση και ουτε προκειται να φας μπαν λογω captcha, γιατι λιγο πολυ σε ολους μας εχει βγαλει καπτσα τουλαχιστον 1 φορα.

Τουλάχιστον 2 (με magnemite) έχω δει μερικούς μήνες πίσω, ενώ είμαι στο δρόμο.  Νομίζω ότι έγινε γιατί έτρεχα και μάζευα στάσεις για πάρα πολύ ώρα με σκοπό να ψαρέψω 450 μπάλες.

Το ιδιο και εγω, 1 φορα εγινε και ειμουν στο αμαξι και γυρνουσα πολλα στοπ για αρκετη ωρα..

δινει αρκετα 10αρια εδω. εχω 3 σε μια βδομαδα. πηρα ενα mareep και 2 dratini 90%. επιτελους φτιαχνω dragonite  :D  :D.

btw να κανω evolve? κατι τι event και candy ακουγότανε η κανω λαθος?

Από που τα ψάρεψες αν επιτρέπεται;

Δεκάρια μου δίνει σχεδόν κάθε φορά που αδειάζω το κουτί.  Αυτή τη βδομάδα μου έδωσε 7 των 2χλμ και 2 των 10.

Αλλά όπως πάντα λαμβάνω χαζομάρες.

Το μαυρο μηνυμα μαλλον σημαινει μπαν στο επομενο ban wave.. Το captcha δεν εχει καμια σχεση και ουτε προκειται να φας μπαν λογω captcha, γιατι λιγο πολυ σε ολους μας εχει βγαλει καπτσα τουλαχιστον 1 φορα.

Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο όμως.

Με captcha, σε φλαγκαρουν και ελέγχουν τον λογαριασμό σου πριν από κάθε κύμα για μπανακι. Αν είσαι νόμιμος δεν εχεις κανενα πρόβλημα. Απλά σημαίνει ότι ΔΕΝ γλιτώνεις τον έλεγχο από την niantic. Και επειδή κατά το 90% όσοι βλεπουν καπτσα, μποταρουν, τρωνε και το μπαν τους.

Το μαύρο warning δεν είναι τίποτα προς το παρόν. Και στο παρελθόν έχει ξαναβγει χωρις κανενα μα κανενα μπαν. Το είπαν άλλωστε και στο pokefarmer forum αλλά και στο silphroad-reddit. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ το τονίζω δεν σημαίνει κάτι, παραδόξως μου απαντησε και άτομο από το support τους σε mail (προσωπικά, όχι την αυτόματη απάντηση που δινουν μετά απο 3-4 μέρες) καθώς τους είχα στείλει μέχρι και screenshots απο κινητό και ingame για να τους πείσω.

Να τους πείσεις για πιο θεμα; Τι παρανομία έκανες; :)

Σήμερα βρήκα ότι εάν έχεις νεκρό πόκεμον αλλά δεν έχεις revive τότε εάν του κάνεις ένα power up. Θα πάρει +1hp και πλέον με potion έρχεται στα καλά του. Έχω μία έλλειψη με τά revive, καθώς κάθε μέρα ρίχνω τουλάχιστον δύο γυμναστήρια και πολύ συχνά μέχρι να πάω στο δεύτερο μου έχουν πάρει το πρώτο οποτε ξαναγυρναω πισω ξανά και ξανά...

Ορισμένες μέρες δεν δίνει καθόλου revive - άλλες δίνει με τον κουβά.

Δεν υπάρχει αλληλεγγύη για τα γυμναστήρια της περιοχής σου;  Εδώ μάλλον είμαστε λίγοι και περιμένουμε την σειρά μας να τα κατεβάσουμε όταν τελειώσει ο προηγούμενος ...  [Είναι 4 πολύ κοντά και τα βλέπεις σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε πας όποτε έχουν ησυχία]

2 δεκάρια την περασμένη εβδομάδα και τα δύο έβγαλαν Larvitar.  Αυτή δεν μου έδωσε κανένα.

Πέρασα από Φλοίσβο το πρωί γύρω στις 12 -  μου έσπασε τα νεύρα γιατί για κάποιο λόγο είχα κακό mobile internet και έκοβε.  Είχε και αντηλιά ...  Πολύς κόσμος και σχολεία - ίσως ήμουν ο μόνος που έπαιζε go εκείνη την ώρα.

εσενα σκεφτομουν τις τελευταιες μερες που ειχες πει πως ειχες προβλημα με τα revives.το παθα και γω.ειμαι κολλημενος στα 15 εδω και 6 μερες,παιρνω 1-2 τη μερα.τουλαχιστον μου κατσε σε περιοδο που εχω 6 γυμναστηρια βραχους οποτε μικρο το κακο.επειδη ειμαισε φαση που μαζευω δεκαρια και δε ξερω τι παιζει,τα λαρβιταρ τα βγαζει ευκολα απο διαφορα ποκεστοπ η πρεπει να τα κυνηγαμε απο συγκεκριμενα οπως τα σνορλαξ?αν μπορεις να πεις απο που τα πηρες,καλο θα ηταν.εγω ενα εχω παρει απο το συντγμα,απο το ποκεστοπ που ειναι ευθεια προς τα κατω μετα την τριπλετα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...