Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Trilo το Tyrantirar πως στο καλό το έκανες; Εγώ μόνο ένα έχω πετύχει. Αυγό δεν μου έχει βγάλει ποτε. Με περπάτημα το έκανες;

Αυγο (2χ), μπαντι 140 χιλ + πιασμενα λαρβιταρς..βγαζει αρκετα εδω που μενω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια εταιρια φτιαχνει ενα παιχνιδι.μεσα στο παιχνιδι σου δινει καποια εφοδια(συνηθως επι πληρωμη)για να σε διευκολυνει.οταν καποιος χρησιμοποιει κατι οτιδηποτε που ειναι εκτος αυτων που σου δινει η εταιρια,ειναι παρανομο.ειναι αστειο να κατσουμε να το κουβεντιασουμε αυτο.το θεμα ομως ειναι οτι το παιχνιδι εχει πολλα προβληματα,οπως η οτι ναναι κατανομη τερατων που σε ωθει να χρησιμοποιησεις τρακερ η για να φτιαξεις πιο καλα τερατα η για να μη πληξεις απο βαρεμαρα.αυτο ομως ειναι αλλο,δε γινεται να τα μπλεκουμε και καν λεμε πως ειναι νομιμο κιολας.

επισης κατι για τη χρηση τρακερ.οταν υπαρχουν τοσες αναφορες για ip ban,οταν στο λεει και ο ιδιος ο κατασκευαστης του τρακερ να μη χρησιμοποιεις απο την ιδια ip τον τρακερ με το main account σου,δεν ειναι δυνατον να προτρεπουμε τους αλλους να το χρησιμοποιησουν χωρις απολυτως κανενα φοβο απο το ιδιο κινητο..

Ρε φιλε αφου σε χαλαει γιατι ασχολεισαι; Ποσο τις % ειναι ασεβεια οσοι παιζουν με fake gps, ποσο % ασεβεια ειναι οτι εχουν pokefarm και ποσο % ασεβεια ειναι οσοι εχουν τρακερ;

Εσυ θα μας πεις τι θα κανουμε;

Ρε φιλε αφου σε χαλαει γιατι ασχολεισαι; Ποσο τις % ειναι ασεβεια οσοι παιζουν με fake gps, ποσο % ασεβεια ειναι οτι εχουν pokefarm και ποσο % ασεβεια ειναι οσοι εχουν τρακερ;

Εσυ θα μας πεις τι θα κανουμε;

Προφανος αναφερεσαι στο προηγουμενο μου μυνημα που μου το διαγραψαν....

Ναι εγω θα σας πω εφοσον μπαινετε και μου χαλατε το παιχνιδι μου εχω δικαιωμα να μιλαω και στο κατω κατω θες να κανεις την πονηρια σου πηγαινε σε μια ακρη τοου χαρτη και παιξε και μην χαλας το παιχνιδι του κοσμακι....Λιγος σεβασμος στους αληθινους παικτες του παιχνιδιου δεν χαθηκε....

Για πείτε ρε παιδιά που είναι πλέον καλά hotspots στην Αθήνα μετά την έλευση των gen2. Στον Φλοίσβο που πήγα τις προάλλες, είχε πολύ πράγμα, αλλά στην Γλυφάδα που πέρασα χθες, κοντά στο παλιό δημαρχείο δεν υπήρχε τόση κίνηση όση παλιά.

μια εταιρια φτιαχνει ενα παιχνιδι.μεσα στο παιχνιδι σου δινει καποια εφοδια(συνηθως επι πληρωμη)για να σε διευκολυνει.οταν καποιος χρησιμοποιει κατι οτιδηποτε που ειναι εκτος αυτων που σου δινει η εταιρια,ειναι παρανομο.ειναι αστειο να κατσουμε να το κουβεντιασουμε αυτο.το θεμα ομως ειναι οτι το παιχνιδι εχει πολλα προβληματα,οπως η οτι ναναι κατανομη τερατων που σε ωθει να χρησιμοποιησεις τρακερ η για να φτιαξεις πιο καλα τερατα η για να μη πληξεις απο βαρεμαρα.αυτο ομως ειναι αλλο,δε γινεται να τα μπλεκουμε και καν λεμε πως ειναι νομιμο κιολας.

επισης κατι για τη χρηση τρακερ.οταν υπαρχουν τοσες αναφορες για ip ban,οταν στο λεει και ο ιδιος ο κατασκευαστης του τρακερ να μη χρησιμοποιεις απο την ιδια ip τον τρακερ με το main account σου,δεν ειναι δυνατον να προτρεπουμε τους αλλους να το χρησιμοποιησουν χωρις απολυτως κανενα φοβο απο το ιδιο κινητο..

Τρακερς φορεβερ, γουσταρω να βρισκω δραγοναιτ στις 4 τα χαραματα και να τρεχω να το πιανω, και λαπρας και σνορλαξ. 50 λαπρας εχω πιασει και γουσταρω τρελα.

Ακομα ουτε μπαν, ουτε IP ban.. ουτε εγω οι οι αλλοι 500 που σκαναρουν εδω πανω.

Κάτι άλλαξε από χτες και μερικές εφαρμογές δεν συνδέονται π.χ. IV calculator.

Μερικές έκαναν Update μόλις και συνδέονται πάλι π.χ. IV Go.

Τα tracker δουλεύουν;

Δεκάρι αυγό από Πασαλιμάνι περαστικός έβγαλε Mantine 80% με καλό move set. Βέβαια πριν μερικές μέρες βρήκα στο δρόμο ένα  με 96%.  Εφτά από δαύτα βρήκα σε 10 μέρες ...

πανω απολλα ομως legit.περα απο τα αστεια και για να ασχοληθουμε λιγο με το λογο υπαρξης και συμμετοχης στο φορουμ,υπαρχει κανας τρακερ που να δουλευει?

Δεν κρατησα screenshot αλλα σημερα στο λογαριασμο της κοπελας μου εσκασε μηνυμα με κοκκινα γραμματα που ελεγε περι illegal activity η κατι τετοιο.τι φαση;σε μενα γιατι δεν ηρθε κατι τετοιο;

Απλα καταλαβε οτι ισως κατι να μην παει καλα. Μου το εμφανισε και εμενα την πρωτη ημερα που εβαλα το fake gps, το ειχα λιωσει με υπερτριπλασια χρηση του παιχνιδιου. Ηταν καποια captcha που επρεπε να περασεις για να δειξεις οτι εισαι ανθρωπος και δεν παιζει καποια εφαρμογη.

Εαν βρω την εικονα που ειχα κρατησει απο τοτε θα την ανεβασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...