Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει tracker που να δουλεύει;

Αδυνατώ να κατανοήσω την λογική της μηχανής του παιχνιδιού στο θέμα της κατανομής των τεράτων.  Πως π.χ. μαζεύει πολλά στον Φλοίσβο και όχι στον Άλιμο που είναι δίπλα;  Γιατί όχι στην Κυψέλη ή κάπου αλλού;  Γιατί π.χ. δεν γίνεται χαμός στο αμερικάνικο σχολείο που έχει 4 στοπ και gym μέσα;  Και γιατί αυτή η (άδικη) κατανομή των τεράτων από περιοχή σε περιοχή.

Βλέπω έχει καιρό να αλλάξει τα spawn points.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ένα τρακερ που δουλεύει είναι το poketrak. όσο για το δεύτερο θέμα η niantic βασίστηκε σε ένα παλαιότερο παιχνίδι από οπού πήρε τα στοπ και τα σποουν ποιντ

Μήπως δεν μιλάω άπλα Ελληνικά; όταν λέω ότι βγάζει 10 με 15 δρατινι την ημέρα φυσικά εννοώ όλη την ήμερα.

το πόσο θέλεις να το κάψεις είναι προσωπική υπόθεση του καθενός

εννοείτε οτι χωρίς την ύπαρξη κάποιού τρακερ η την συμμετοχή σε τσατ δεν θα δεις ούτε τα 5 .

σε κάθε περίπτωση όμως μετά από τόσους μήνες παιχνιδιού θα έχεις 2-3 ντραγκοναιτ.

το άλλο θέμα είναι το λεβελ και αυτό υποστήριξα ότι με 2-3 ώρες την ήμερα όλο αυτό το διάστημα μπορεί να φτάσει 35 λεβελ.

τώρα όσο αφορά το  πόσο σου στοιχίζει το παιχνίδι πάλι είναι υπόθεση του καθενός υπάρχουν άτομα που παίζουν συνέχεια με lucky egg  με φουλ εκκολαπτήρες και άλλοι που έχουν μαζέψει 5000 κοινς από τα τζιμ.

υποτίθεται ότι ουτε οι τρακερ ειναι λετζιτ ομως ε.

έχεις δίκιο ! είναι παράνομο αλλά ειδικά στον φλοίσβο που έχει λίγα στοπ ο τρακερ της niantic δεν σου δείχνει τίποτα.

εγώ δεν έχω τρακερ αλλά είμαι συνέχεια με άτομα που χρησιμοποιούν και επωφελουμε που είναι το ίδιο μεμπτό.

Στη τελική δεν με νοιάζει το πόσο της εκατό λετζιτ είμαι!

παίζω όσο με ευχαριστεί χωρίς να νιώθω ανταγωνιστικά με τους άλλους.

άλλωστε  η ομορφιά αυτού του παιχνιδιού είναι 2 πράγματα ότι κινησε σε εξωτερικούς χώρους και ότι γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους αυτά απολαμβάνω

Ο τρακερ πως δεν ειναι λετζιτ? Δεν εχει καμια σχεση με τον παικτη σου, ειναι μια πληροφορια για τοποθεσια ποκεμον.. με αυτη τη λογικη ουτε και τα τσατ με σπονς ειναι λετζιτ, ουτε και να σου πω εγω τρεχα εχει ντρατινι εκει. Η νιαντικ δεν μπορει ποτε να καταλαβει ποιος εχει τρακερ και ποιος ειναι σε ενα τσατ με σπονς, και αυτο κανει τα τρακερ μια χαρα λετζιτ για εμενα. Τρακερς φορ λαιφ ρε.

το τσατ με σπον προυποθέτει ότι κάποιος πηγε κει και σουπε ελα να πιάσεις το 3 καππα ντραγκοναιτ που βγηκε δω περα.

με τον τράκερ κάθεσαι αραχτός στην καναπεδάρα σου και όποτε βγεί σηκώνεσαι και πας και το πιάνεις.

+ θεωρητικά οποιο 3rd party app σου δίνει πλεονέκτημα δε σε κανει λετζιτ.

το τσατ με σπον προυποθέτει ότι κάποιος πηγε κει και σουπε ελα να πιάσεις το 3 καππα ντραγκοναιτ που βγηκε δω περα.

με τον τράκερ κάθεσαι αραχτός στην καναπεδάρα σου και όποτε βγεί σηκώνεσαι και πας και το πιάνεις.

+ θεωρητικά οποιο 3rd party app σου δίνει πλεονέκτημα δε σε κανει λετζιτ.

Δηλαδη αν ενας ασχετος σου πει τρεχα εχει ντραγοναιτ θα τον ρωτησεις πρωτα αν ειναι απο τρακερ η αν το βρηκε μονος του? Δεν ισχυουν αυτα που λες.  Επισης επειδη ολοι πλεον σχεδον εχουν τρακερ, αν δεν χρησιμοποιησεις μενεις πισω. Αν και ηθικα εγω δεν ειχα ποτε θεμα, απο τις εποχες ποκεβιζιον ειχα τρακερ και με βοηθησε μια χαρα, εαν δεν ειχα τρακερ ουτε τα μισα δε θα ειχα πιασει τωρα.. Και αν δεν τα ειχα πιασει θα ειχα μεινει πισω μιας και οπως ειπα ολοι οι μεγαλοι παικτες παιζουν με τρακερ *προσωπικα εχω ενα για IOS που δειχνει τι εχει γυρω σου και στα βγαζει σε εικονιδια σαν Pop up ακομα και οταν εισαι μεσα στο παιχνιδι. Εχω και ενα ταμπλετ ανδροιδ και σκαναρω σε μακρινες περιοχες με αυτο, αν βρω κατι που θελω παω το παιρνω.. μια χαρα δηλαδη.. Ας φτιαξουν τον τρακερ πρωτα του παιχνιδιου και μετα θα το ξανασκεφτω.. Εχει λαπρας διπλα σου και εσυ βλεπεις το goldeen στο διπλα ποκεστοπ..

Να σημειωσω κατι πολυ σημαντικο για εμενα. Τα τρακερ εκαναν το παιχνιδι πολυ καλυτερο για εμενα, γιατι σκαναροντας και τρεχοντας στην αλλη ακρη της πολης γνωρισα και αλλους τρελαμενους παικτες, και μετα τρεχαμε ολοι μαζι με μηχανες και αυτοκινητα σαν τους τρελους, περασαμε γενικα πολυ καλα με τους τρακερς και ειχαμε αρκετες περιπετειες που χωρις τρακερ απλα δεν θα γινοταν.. θα καθομασταν στα λουρ και θα ξενερωναμε  με τις μαλακιες που βγαζανε.

• Moderators

Να πω την αποψη μου, λεβελ 33 μισο σχεδον. Θα μπορουσα να ημουν 34 ή 35 αν δεν ειχα σταματησει για μια περιοδο. Λεφτα δεν εχω δωσει ποτε μονο οτι κανω με gyms. ευτυχως συνηθως 3-4 ειναι μονιμα και δεν πεφτουν.

Περι IV και συγκεκριμενα ποκεμον ειναι τυχη και περιοχη. Εγω πχ Ταλιν εχω πηξει σε καποια ποκεμον και καποια αλλα τα βλεπω με το σταγονομετρο. Καλος ή κακος το παιχνιδι ειναι ετσι που καποιες περιοχες ευνοουνται περισσοτερο απο καποιες αλλες.Εγω 2 δραγοναιτ 96% και εχω πιασει συνολικα 64 αν θυμαμαι καλα. Δεν τα εχω κανει power up επειδη δεν εχουν καλα μοβσετ. Εχω 100% γκαραντος επισης μη powered up λογω moveset. 100% charizad + poliwrath fully powered up. Να θυμησω εδω οτι ο αλλος ειχε 100% porygon best moveset και ηταν λιγοτερο απο 20 λεβελ αν θυμαμαι καλα (ο μικρος αδερφος του trainer tips). Γενικα iv & moveset ειναι τυχη, Επισης οσο πιο πολυ παιζεις τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις.

Γενικα ειμαι κατα των τρακερ, το νοημα του παιχνιδιου ειναι να βγεις και να ψαξεις οχι να ξερεις που να πας. Το αν ο τρακερ του παιχνιδιου ειναι καλος ή οχι ειναι αλλο θεμα. Αν δεν σου αρεσει ομως δεν ειναι δικαιολογία για να μην ακολουθεις τους κανονες. Το να σου πει καποιος ειναι εκει πηγαινε ειναι τελειως αλλο θεμα.

Δοκίμασα το poketrack από το playstore και έπαθα πλάκα. Έξω από το σπίτι μου, στα 20 μέτρα, σε διπλανό κήπο, εμφάνισε ένα eggxecute που δεν εμφανιζότανε στο go. Ούτε ήξερα ότι υπήρχε spawn point εκεί. Βγήκα έξω με τις παντόφλες και πάλι στο go τίποτε. Περίμενα 2-3 λεπτά και τίποτε. Τότε μπήκα μέσα στον κήπο του γείτονα και πάλι τίποτε. Έκανα μερικά βήματα μέχρι το poketrack να με εμφανίσει πάνω στο τέρας, και τότε εμφανίστηκε!

Δυό ώρες αργότερα εμφάνισε πάλι κάτι εκεί (pidgey), που στο go δεν. Τι στο καλό, υπάρχουν και απόκρυφα spawns; Το go tracker δείχνει αυτά που είναι σε στάσεις 400 μέτρα πιό κει και όχι κάτι στην ύπαιθρο δίπλα σου;

Δεν το βλέπω να το δουλεύω όμως το poketrack. Θέλει να έχεις 2 τηλέφωνα και όλη την ώρα να λύνεις captcha. Υποθέτοω ότι έχει τεράστιο ρίσκο για ban, αν βλέπει τον χαμό αυτό από ένα IP.

Δοκίμασα το poketrack από το playstore και έπαθα πλάκα. Έξω από το σπίτι μου, στα 20 μέτρα, σε διπλανό κήπο, εμφάνισε ένα eggxecute που δεν εμφανιζότανε στο go. Ούτε ήξερα ότι υπήρχε spawn point εκεί. Βγήκα έξω με τις παντόφλες και πάλι στο go τίποτε. Περίμενα 2-3 λεπτά και τίποτε. Τότε μπήκα μέσα στον κήπο του γείτονα και πάλι τίποτε. Έκανα μερικά βήματα μέχρι το poketrack να με εμφανίσει πάνω στο τέρας, και τότε εμφανίστηκε!

Δυό ώρες αργότερα εμφάνισε πάλι κάτι εκεί (pidgey), που στο go δεν. Τι στο καλό, υπάρχουν και απόκρυφα spawns; Το go tracker δείχνει αυτά που είναι σε στάσεις 400 μέτρα πιό κει και όχι κάτι στην ύπαιθρο δίπλα σου;

Δεν το βλέπω να το δουλεύω όμως το poketrack. Θέλει να έχεις 2 τηλέφωνα και όλη την ώρα να λύνεις captcha. Υποθέτοω ότι έχει τεράστιο ρίσκο για ban, αν βλέπει τον χαμό αυτό από ένα IP.

Κανενα ρισκο για μπαν να ξερεις. Απλα αν φοβασαι παρε δευτερη συσκευη.. εγω οπως ειπα εχω iphone οποτε το ποκετρακ κλπ τα εχω σε δευτερη συσκευη, καμια σχεση με το account μου δηλαδη.  Το τι spawn points υπαρχουν αστο, αν σου δειξω φωτο θα παθεις πλακα με το τι εχω βρει, σε τι σημεια και με ποσα ποκεμον.. που λογικα δεν τα ξερει κανενας εκτως και αν εχει ψαχτει παρα πολυ με τα τρακερς. Σε γενικες γραμμερ το να σκαναρεις μονος ολη μερα δε λεει, εγω εχω ατομα που σκαναρουν και τα στελνουν οταν ειμαι εξω, και κανω το ιδιο για αυτους οταν αυτοι ειναι εξω.. Η αλλιως ολοι μαζι και σκαν και παιχνιδι.. ορεξη και βενζινη να εχεις ολα γινονται :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ρε παιδια να ρωτησω.Γινεται να μου βγηκε typhlosion με shadow claw και solar beam???

Ναι γινεται... εχω τυρανιταρ με φαιρ μπλαστ εγω :D

Καλησπερα

Εχω ενα θεμα αν ξερει καποιος ας μου εξηγηση

Λογο οτι μενω επαρχια παιζω με fake gps

Δεν γινετε αλλιος

Απο το wifi στο σπιτι μου δεν μου ανοιγει το παιχνιδι ενω απο αλλα wifi μου ανοιγει κανονικα

Καμια ιδεα τι φταιει?

• Moderators

Trilo το Tyrantirar πως στο καλό το έκανες; Εγώ μόνο ένα έχω πετύχει. Αυγό δεν μου έχει βγάλει ποτε. Με περπάτημα το έκανες;

Και εδω το ιδιο. Μονο ενα εχω βρει μεχρι τωρα. 

Ξερουμε την λιστα με τα Gen 2 ποκεμον τα οποια υπαρχουν στο παιχνιδι και ποια απο αυτα μπορουν να βρεθουν σε αλλες χωρες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τρελαθεί,  κατέβασα το Poketrack (από Play store) στο ένα και μοναδικό κινητό που παίζει το go, και σήμερα το πρωί εξαφανίστηκε -(το app όχι το κινητό).  Και όχι μόνο έφυγε πάνω από το τηλέφωνο αλλά δεν το βρίσκω ούτε στο Play store.  Τι στο καλό έγινε; Υπάρχει κάποιο legit link να το κατεβάσω;

In other news: Στο γειτονικό μου stop έκανα λάθος και πήρα αυγό (έδινε ή pinsir ή βλακεία και έτσι δεν πάταγα εκεί αν είχα κενή θέση στην αυγουλιέρα).  Μου έδωσε δεκάρι που έβγαλε Pineco.  Σήμερα - πάλι από αφηρημάδα - πήρα από κει πράγματα και μου ξανα-έδωσε δεκάρι.  Για να δούμε.

Βρήκα και ένα skarmony στο δρόμο (ψόφιο βέβαια).  Και ανακάλυψα ότι στις 2 ώρες και κάτι το τηλέφωνο αρχίζει και κάνει throttling λόγω υπερθέρμανσης.

edit: Και το δεύτερο δεκάρι από το ίδιο stop μου έδωσε pineco.

Επεξ/σία από papars

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...