Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλαράκο μου, μιας και εγώ ο άσχετος με 30 συνολικά accounts και περί των 2000 ευρώ ξόδεμα σε σύνολο για κλωσσσομηχανές, και τα σχετικά πειράματα σε stealth sniping με uniclash farming για perfect IV and Moveset farming για όσους πρόλαβαν εκείνο το τιμημένο apk προ 0.57, θες να μου πεις πως βρήκες 100% IV και Moveset το τονίζω το δεύτερο και τα περπατήσατε εσύ και οι φίλοι σου 32 lvl και τα μαξάρατε 3200 στη Σαλόνικα; 

Μήπως μας ξεχάσανε εμάς εδώ κάτω; Γιατί μέσα σε ένα μήνα κοντεύω συμπλήρωμα legit όλο το region catchable pokedex και έφτασα lvl 28, αλλά dratinia ούτε για δείγμα. Ή μήπως όλο το χειμώνα περπατάγατε 5χλμ καθημερινά για να μαζέψετε κανά 100αρι candies. Μπράβο πάντως που στην πόλη σας σας έχουν τιμήσει. Εγώ Γέρακα μένω, προάστιο και κάνω συλλογή τα πίντζια.

Α! και για τους hardcore όπως εσύ, τα perfect δεν είναι τα iv, αλλά τα movesets. Το ξέρεις νομίζω.

Εγω δεν περπατησα ποτε ντρατινι, μονο σνορλαξ λαπρας και τσανσι εχω περπατησει .. και προσφατα 130 χιλιομετρα λαρβιταρ. Το πρωτο το βρηκαμε στον ΟΜΙΛΟ της Νεας παραλιας (τα 2 φιλαρακια αυτο δεν το επιασαν), και το ποσταραμε και στο κομουνιτι στο φεισμπουκ εβολβ 100% ντρατινι με 12 κινητα, νομιζω ηταν τον αυγουστο η σεπτεμβρη αυτο. Το δευτερο ειμασταν στον Κυριλλο στη νεα παραλια, και ενας φιλος μας εστειλε ΠΜ στο τσατ που εχουμε οτι βρηκε 100% ντρατινι 5 λεπτα απο εκει που ειμασταν εμεις, πηγα εγω με τη μηχανη μου, με εναν συνοδηγο, και το πιασαμε για αλλα 10 κινητα. Τα φιλαρακια μου, μιας και ειναι πολυ κασουαλ παικτες, μεχρι τοτε ειχαν ο καθενας απο ενα ντραγκοναιτ (νοεμβρη) 93%, οταν πιασαμε το 100αρι το ντρατινι, το εβαλαν μπαντι με τη μια, και πριν κανενα μηνα το μαξαραν, δηλαδη τους πηρε 2 μηνες να μαξαρανουν το 100% ντραγκοναιτ που ειχε βγει 1200σιπι αν δεν κανω λαθος. Ο ενας πηρε dragon clawn/dragon breath, και ο αλλος steel wing/dragon pulse, δηλαδη τα ιδανικα μουβς για επιθεση και για αμυνα με βαση τα τοτε movesets.  Το ξαναλεω, ειναι και αναλογα με την πολη. Αλλα να παιζεις 8 μηνες και να μην εχεις ντραγκοναιτ ειναι για κλαματα. Εγω εχω 15 ντραγκοναιτ απο 47cp μεχρι 3530cp , τα 3 τα εχω κανει εβολβ ( 93%, 100%, 100% )  και τα 12 τα εχω πιασει.. κατι αλλα παιδια εχουν 20-25 ντραγκοναιτ γιατι ειναι στη μπλε ομαδα και τα χρειαζονται για γυμναστηρια (εμενα μου ειναι αχρηστα μιας και δεν εχω πολλα γυμναστηρια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παντως διαφωνω οτι καποιος που παιζει casual ειναι και απαραιτητα ασχετος,το οτι καποιος αφιερωνει λιγο χρονο δεν σημαινει οτι ειναι ασχετος,και βαζω και μενα μεσα που δεν αφιερωνω πανω απο μια ωρα στο go αλλα αρκετες στα του 3ds.
Εχει κορεστει πια,αλλαγες με το σταγονομετρο και ελαχιστη προκληση περα απο το να βρεις τα μερικα σπανια,και παιζω στο κεντρο του μοναχου που τα lure καλα κρατουν στα συντριβανια.

Chansey τρελαθηκε να πεταει μεσα στο φεβρουαριο.

Snorlax Dragonite ελευθερα δεν ετυχε να δω.Dragonair ναι.

παντως διαφωνω οτι καποιος που παιζει casual ειναι και απαραιτητα ασχετος,το οτι καποιος αφιερωνει λιγο χρονο δεν σημαινει οτι ειναι ασχετος,και βαζω και μενα μεσα που δεν αφιερωνω πανω απο μια ωρα στο go αλλα αρκετες στα του 3ds.

Εχει κορεστει πια,αλλαγες με το σταγονομετρο και ελαχιστη προκληση περα απο το να βρεις τα μερικα σπανια,και παιζω στο κεντρο του μοναχου που τα lure καλα κρατουν στα συντριβανια.

Chansey τρελαθηκε να πεταει μεσα στο φεβρουαριο.

Snorlax Dragonite ελευθερα δεν ετυχε να δω.Dragonair ναι.

Δεν ειπα αυτο. Εγω ειπα οτι να παιζεις 8 μηνες και να μην εχεις δραγοναιτ παιζει να εισαι ασχετος γενικα.. με μπαντι μονο το κανεις ας πουμε.. σε 8 μηνες ελεος δηλαδη. Και συμφωνω οτι οι κασουαλ δεν ειναι ασχετοι, απλα εχουν αλλα πραγματα να κανουν η δεν εχουν τοσο χρονο να παιζουν. Παντως με τη δευτερη γενια εχει πολυ πραγμα να κανεις.

Δεν ειπα αυτο. Εγω ειπα οτι να παιζεις 8 μηνες και να μην εχεις δραγοναιτ παιζει να εισαι ασχετος γενικα.. με μπαντι μονο το κανεις ας πουμε.. σε 8 μηνες ελεος δηλαδη.

επειδη δεν εχεις καταλαβει ακομα για ποιο θεμα συζηταμε εδω,το προβλημα μας δεν ειναι τα candies.το προβλημα ειναι το να βρεις dratini με αξιοπρεπες iv για να το φτιαξεις.ασχετως αν το πιστευεις εσυ η οχι,οι πιθανοτητες να βρεις ντρατινι ειναι τοσο μικρες(ποσο δε το να βρεις καλο)που τα αυγα ειναι η μονη ελπιδα για πολλους.τωρα το πως συνδεεται η τυχη για το αν θα στο βγαλει το αυγο η θα τυχει να το βρεις καπου στην ΑΘΗΝΑ με την ασχετοσυνη,μονο εσυ ξερεις και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.θα ειχε βεβαια ενδιαφερον να το εξηγησεις το πως μπορεις να εισαι ασχετος σε ενα παιχνιδι χωρις ιχνος στρατηγικης που μπορει να το παιξει ενα παιδακι 10 χρονων μεχρι εναν γερο 80 ετων.κατ εμε το παιχνιδι εξαρταται απο την τυχη και πρωτιστως απο το κατα ποσο το κυνηγας το θεμα.εγω πχ δεν εχω σνορλαξ.απο το δεκεμβρη παω αδειος τουλαχιστον μια φορα στις 10 μερες στο συνταγμα,που ειναι ενα σημειο απο το οποιο εχει βγαλει πολυς κοσμος σνορλαξ και ακομα δεν εχω βρει.αλλα οχι δεν ειμαι ατυχος αλλα ασχετος.δηλαδη ελεος

Λοιπον ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Ασχετο δεν σε κανουν οι ωρες που παιζεις αλλα οι ανακριβειες που λες ειδικα με υφος παντογνωστη.

Ζω και παιζω στην Αθηνα πολλες ωρες και σιγουρα δεν αποτελω τον μεσο ορο.αναφερετε καπου οτι δεν υπαρχει λετζιτ παιχτης πανω απο 35 και ολοι εχουν φαρμαρει με μποτακια που γλιτωσαν το μπαν!

Γνωριζω 1 σχεδον 39 λεβελ, 1χ38 , 4χ37, καμμια δεκαρια 36 και παρα πολλους 35αριδες,

οποιοσδηποτε καθημερινος παιχτης με 2 ωρες που δεν εχει διακοψει το παιχνιδι ειναι 35 λεβελ ,εχουν βοηθησει πολυ και τα event.

Δευτερον για να εχεις dragonite πανω απο 3000 χρειαζεσαι ενα dratini 90+iv level 30 αν του κανεις απλα evolve ειναι ετοιμο. ο Φλοισβος βγαζει καθε μερα 10-15 dratini τωρα με τον Ανανα παιρνεις 6 σε 2 μερες λιωσιμο εχει βγει ο δρακος

( πριν 2 εβδομαδες επιασα στο κεντρο 3 σερι μερες dragonite με ανανα μου εδωσε 20 καραμελες για τον καθενα)

Το παιχνιδι θελει να του αφιερωσεις χρονο. οποιος θεωρει οτι αυτα που λεω δεν γινονται μπορει να ερθει στον φλοισβο και να μας βρει να κανουμε ασταματητα κυκλους στα στοπ μεχρι να βγαλει dratini

ΥΓ. Σιγουρα το να βρεις ενα dratini 90plus ειναι πολυ σπανιο και οι περισσοτεροι εχουν απο αυγα αλλα 87 και και 89 βρισκεις...

• Like 1

Ειναι η κλασικη ατακα ατομου που δεν εχει παιξει το παιχνιδι πραγματικα. Τα εχω ξανα ακουσει αυτα.. περι 33 λεβελ παικτων που σιιιιγουρα ειναι μποταδες και περι δραγοναιτ που αποκλειεται να εχει κανεις. Οπως τα ειπα και πριν, αν παιζεις απο τις αρχες 1-2 ωρες καθημερινα σημερα πρεπει να εισαι 32 τουλαχιστον.. τα δραγοναιτ πανευκολα φτιαχνονται αν και το καλο αιβι θελει λιγη τυχη αλλα με τα σκαν δεν το θεωρω και πολυ δυσκολο για κανεναν παικτη. Νομιζω τα ιδια ειπε και ο φιλος απο πανω στο περιπου. Οσο για τον φιλο που εχει φαει 2χιλιαρικα σε μποτακια και σημερα δεν εχει ακαουντ μπραβο τι να πω. Εγω φραγκο δεν εχω δωσει και εχω τουμπανο ακαουντ επειδη παιζω λετζιτ και απο την αρχη με υπομονη.

Οσο για τον φιλο που λεει οτι το παιχνιδι ειναι απλο, να σε καποια πραγματα ειναι, αλλα εχει πολλα game mechanics ειδικα οτι αφορα τα γυμναστηρια που θελουν αρκετο ψαξιμο, και για να λες οτι ειναι απλουστατο το παιχνιδι μαλλον δεν τα εχεις ψαξει καθολου. Ειδικα τωρα με τη 2η γενια εχουν αλλαξει πολλα και οτι ξεραμε απο πριν δεν ισχυει.

Δεν εχω καποιο κερδος απο αυτα που γραφω, απλα επειδη παιζω (επαιζα) πολυ, και ξερω πολυ κοσμο, καποια απο αυτα που διαβαζω ειναι απλα αστεια.. ειδικα για τα δραγοναιτ που δε θεωρουνται καν σπανια η καλα απο παικτες κοντα στα 30 λεβελ πλεον.. σιγα το ποκεμον δηλαδη, τα ντρατινι τα βαρεθηκαν τουλαχιστον εδω. Επισης για το γεγονος οτι θεωρειτε τα 33 λεβελ μεγαλο "μποταδικο λεβελ".. οπως ειπα οι περισσοτεροι που παιζουν απο την αρχη ειναι 35+ πια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι εικονικα πλεον (με fake gps αλλα εγω στον χειρισμο) στον Φλοισβο, δεν εχω δει τα 10-15 Dratini που ανφερει ο φιλος παραπανω μεσα σε μια ημερα, εκτος και εαν μιλαμε να γυρνας ΟΛΗ την ημερα, αλλα μετα ξεφευγουμε απο την ιστορια που προσπαθει να περαστει απο αρκετους οτι "ειναι λογικο να εισαι λεβελ 35 με 2-3 ωρες την ημερα" αναρωτιεμαι μιλαμε για εναν εφηβο 16 χρονων η για καποιον ενηλικα που εχει δουλεια και οικογενεια;

Ποιος ελεγε σε αλλη σελιδα οτι εχει σκασει καποιες χιλιαδες αυγα και ειχε μονιμα 9 εκκολαπτηρια συνεχεια; Αυτα λεφτα δεν ειναι;

Δεν μπορω να καταλαβω πως φτασαμε απο τα ακριβα παιχνιδια που κοστιζουν 60-70€ τα οποια τα πληρωνεις μια και εξω στα δωρεαν παιχνιδια που για να μπορεσεις να σταθεις στον ανταγωνισμο θα πρεπει να δωσεις πανω απο 200€. Παντως ειναι πολυ εξυπνο κολπο, για αυτους που φτιαχνουν τα παιχνιδια.

Γιατί γράφετε για την μπλε ομάδα ότι είναι καλύτερη / διαφορετική σε σχέση με τις άλλες;

Αυτο μαλλον εγω το εγραψα φιλε papars. Οπου παω σε οποιο γυμ και να δω, το 90% ειναι υψηλου λεβελ απο μπλε ομαδα, μου φαινεται λογικο απο την στιγμη που οι μπλε ειναι αριθμητικα οι περισσοτεροι. Αλλιως κρατας ενα γυμ 2 ατομα μια ομαδας και αλλιως 10 μιας αλλης, ακομη και ας μην γνωριζονται μεταξυ τους και να μην πανε οργανωμενα.

Επεξ/σία από orck
  • Like 1

Φλοίσβο πάω πολύ συχνά, κυρίως λόγω δουλειάς. Τα πρωίνα καθημερινών είναι πολύ χαλαρά, με λίγο κόσμο. Ότι dratini και παράγωγα έχω είναι από εκεί. Είτε από αυγά είτε χύμα. Καθώς και άλλα του νερού. Όμως δεν θα πω ότι γίνεται πανικός από αυτά. Μπορεί να είμαι 5 μέρες συνεχόμενα εκεί από 10 μέχρι 15.00 το μεσημέρι και να μην εμφανιστεί κανένα.

Πάντως αν δεν πήγαινα Φλοίσβο, σίγουρα το pokedex μου θα ήταν πολύ φτωχό. Στην περιοχή που περπατάω δεν εμφανίζεται ένας μεγάλος αριθμός τεράτων.

Στην Αττική νομίζω ότι Φλοίσβο και κέντρο (το τετράγωνο Hilton, Σύνταγμα, στήλες, στάδιο) είναι οι πιο καλές περιοχές για το παιχνίδι. Ουσιαστικά είναι τα μόνα μέρη που θα πάω για αυτό, όταν θέλω να βρω κάτι μη κοινό.

Ίσως για αυτό να είμαι κοντά στο lv35 και δεν έχω ακόμα snorlax / lapras.

Μήπως δεν μιλάω άπλα Ελληνικά; όταν λέω ότι βγάζει 10 με 15 δρατινι την ημέρα φυσικά εννοώ όλη την ήμερα.

το πόσο θέλεις να το κάψεις είναι προσωπική υπόθεση του καθενός

εννοείτε οτι χωρίς την ύπαρξη κάποιού τρακερ η την συμμετοχή σε τσατ δεν θα δεις ούτε τα 5 .

σε κάθε περίπτωση όμως μετά από τόσους μήνες παιχνιδιού θα έχεις 2-3 ντραγκοναιτ.

το άλλο θέμα είναι το λεβελ και αυτό υποστήριξα ότι με 2-3 ώρες την ήμερα όλο αυτό το διάστημα μπορεί να φτάσει 35 λεβελ.

τώρα όσο αφορά το  πόσο σου στοιχίζει το παιχνίδι πάλι είναι υπόθεση του καθενός υπάρχουν άτομα που παίζουν συνέχεια με lucky egg  με φουλ εκκολαπτήρες και άλλοι που έχουν μαζέψει 5000 κοινς από τα τζιμ.

Ναι μαλλον δεν το καταλαβα εγω καλα. Πρακτικα ποιος ανθρωπος που ειναι καλα στην υγεια του θα παει να καει ολη ημερα για να βρει τα 10-15 dratini; Αρα τι λεμε; Καναμε την εξαιρεση κανονα;

Ειμαι εικονικα πλεον (με fake gps αλλα εγω στον χειρισμο) στον Φλοισβο, δεν εχω δει τα 10-15 Dratini που ανφερει ο φιλος παραπανω μεσα σε μια ημερα, εκτος και εαν μιλαμε να γυρνας ΟΛΗ την ημερα, αλλα μετα ξεφευγουμε απο την ιστορια που προσπαθει να περαστει απο αρκετους οτι "ειναι λογικο να εισαι λεβελ 35 με 2-3 ωρες την ημερα" αναρωτιεμαι μιλαμε για εναν εφηβο 16 χρονων η για καποιον ενηλικα που εχει δουλεια και οικογενεια;

Ποιος ελεγε σε αλλη σελιδα οτι εχει σκασει καποιες χιλιαδες αυγα και ειχε μονιμα 9 εκκολαπτηρια συνεχεια; Αυτα λεφτα δεν ειναι;

Δεν μπορω να καταλαβω πως φτασαμε απο τα ακριβα παιχνιδια που κοστιζουν 60-70€ τα οποια τα πληρωνεις μια και εξω στα δωρεαν παιχνιδια που για να μπορεσεις να σταθεις στον ανταγωνισμο θα πρεπει να δωσεις πανω απο 200€. Παντως ειναι πολυ εξυπνο κολπο, για αυτους που φτιαχνουν τα παιχνιδια.

Αυτο μαλλον εγω το εγραψα φιλε papars. Οπου παω σε οποιο γυμ και να δω, το 90% ειναι υψηλου λεβελ απο μπλε ομαδα, μου φαινεται λογικο απο την στιγμη που οι μπλε ειναι αριθμητικα οι περισσοτεροι. Αλλιως κρατας ενα γυμ 2 ατομα μια ομαδας και αλλιως 10 μιας αλλης, ακομη και ας μην γνωριζονται μεταξυ τους και να μην πανε οργανωμενα.

Δεν ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσεις για να σταθεις στον ανταγωνισμο, απλα καποιοι πληρωνουν ωστε να γινουν καλυτεροι η επειδη γουσταρουν.. Ξερω πολυ κοσμο που δεν εχει δωσει μια, και εχει πολλα καλα ποκεμον και 35++ λεβελ ολοι.. Ξερω και ατομα που εχουν σκασει 500αρικο για πλακα. Γενικα με μετρο σε τετοια παιχνιδια αλλιως ξεφευγεις ευκολα.. το ευκολοτερο ειναι να παιρνεις ινκιου συνεχεια (εκτως και αν εισαι λεφτας εκει παω πασο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...