Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 μισό είμαι και παίζω μέσο όρο 1 ώρα τη μέρα + διαδρομή με το αυτοκίνητο λόγω δουλειάς που βγάζω μερικά αυγά. (δεν είναι τότε εφικτό να ψαρέψω τέρατα)

Σε γειτονικά gym έχω δει μόνο έναν lv38 - σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι είναι 30+ και ελάχιστοι από 26 έως 30.  Γενικά θα μπορούσα να έχω ανέβει αλλά τελευταία φιλτράρω τα περισσότερα και πιάνω μόνο αυτά που με ενδιαφέρουν πιο πολύ.  Είχε και κρύο και δεν βόλευε.

Η διασπορά στην περιοχή μου έγινε ενδιαφέρον μερικές μέρες τώρα.  Πέρα από τα κλασσικά έχω συχνά: houndour, granbull, Mr. Mime, Horsea, Slugma, spinarak, poliwag, kabuto, magnemite, omanyte, miltank.  Ειδικά αυτά που είναι από gen1 δεν τα είχα δει ποτέ στην γειτονιά μου.

Κοιτώντας το Pokedex βλέπω μερικά που δεν τα έχω ξαναδεί πέρα από τη φορά που τα έπιασα πχ. tangela.  Έχουν αποσυρθεί ή ορισμένα είναι εξαιρετικά σπάνια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά τυχαίνει. :)

Σκέψου tangela μου βγήκε το πρωί από 5άρι αυγό, ενώ πριν νομίζω ήθελε 10αρι αν θυμάμαι καλά.

Ξεκινώντας τον legit λογαριασμό μου εδώ και ενάμισι μήνα, κοντεύω, ω ναι!,  να συμπληρώσω ολόκληρη την δεύτερη γενιά, όσα φυσικά είναι διαθέσιμα νόμιμα στην ζώνη μας, με εξαιρετικά κ@λόφαρδο hatching και πάμπολα pokestops με special items 1/30 περίπου καθημερινά με τρελό οδήγημα στο κέντρο και σε ολόκληρη την Αττική. Με έχει βοηθήσει πολύ το plus. Για κάποιον που μποτάρει 20ωρα την μέρα μπορεί να φαίνεται χαζός ο ενθουσιασμός μου, έλα όμως που αποδεδειγμένα πλέον αυτή η διασπορά δεν βοηθά τους "κλέφτες" παρά μόνο για candies και μάχες σε γυμναστήρια (που προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καν αν δεν αλλάξουν τα καθημερινά bonus).   

Προχτές έφτιαξα porygon2 με 100% moveset και τώρα ολοκληρώνω σιγά σιγά με sunflora και εκείνον τον αναθεματισμένο ηλιόσπορο που δεν μου έβγαινε σε κανένα πόκεστοπ  :mad: .

Εξαιρετικά δύσκολο παρατηρώ πλέον να evolvαρει κανείς τις γνωστές τριάδες charmander-squirtle-bulba.

Μεγάλη η διασπορά έως αδύνατη για κάποιον που ξεκίνησε τώρα..

*edit για απάντηση σε πιο πάνω σχόλιο:

ΔΕΝ υπάρχει casual νόμιμος παίχτης με dragonite από CP 3000 και πάνω. ΚΑΝΕΙΣ και αποδεδειγμένα από εμένα με 15 πρώην bot λογαριασμούς. Δεν είναι εφικτό, ούτε στην Μαρίνα Φλοίσβου να μένεις που ήταν πριν το update το μεγαλύτερο dratini nest με >4% πιθανότητα ανά ώρα στην Αττική.

Απλά τυχαίνει. :)

Σκέψου tangela μου βγήκε το πρωί από 5άρι αυγό, ενώ πριν νομίζω ήθελε 10αρι αν θυμάμαι καλά.

Ξεκινώντας τον legit λογαριασμό μου εδώ και ενάμισι μήνα, κοντεύω, ω ναι!,  να συμπληρώσω ολόκληρη την δεύτερη γενιά, όσα φυσικά είναι διαθέσιμα νόμιμα στην ζώνη μας, με εξαιρετικά κ@λόφαρδο hatching και πάμπολα pokestops με special items 1/30 περίπου καθημερινά με τρελό οδήγημα στο κέντρο και σε ολόκληρη την Αττική. Με έχει βοηθήσει πολύ το plus. Για κάποιον που μποτάρει 20ωρα την μέρα μπορεί να φαίνεται χαζός ο ενθουσιασμός μου, έλα όμως που αποδεδειγμένα πλέον αυτή η διασπορά δεν βοηθά τους "κλέφτες" παρά μόνο για candies και μάχες σε γυμναστήρια (που προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καν αν δεν αλλάξουν τα καθημερινά bonus).   

Προχτές έφτιαξα porygon2 με 100% moveset και τώρα ολοκληρώνω σιγά σιγά με sunflora και εκείνον τον αναθεματισμένο ηλιόσπορο που δεν μου έβγαινε σε κανένα πόκεστοπ  :mad: .

Εξαιρετικά δύσκολο παρατηρώ πλέον να evolvαρει κανείς τις γνωστές τριάδες charmander-squirtle-bulba.

Μεγάλη η διασπορά έως αδύνατη για κάποιον που ξεκίνησε τώρα..

*edit για απάντηση σε πιο πάνω σχόλιο:

ΔΕΝ υπάρχει casual νόμιμος παίχτης με dragonite από CP 3000 και πάνω. ΚΑΝΕΙΣ και αποδεδειγμένα από εμένα με 15 πρώην bot λογαριασμούς. Δεν είναι εφικτό, ούτε στην Μαρίνα Φλοίσβου να μένεις που ήταν πριν το update το μεγαλύτερο dratini nest με >4% πιθανότητα ανά ώρα στην Αττική.

το dragonite Μου ειναι 3078 89% iv μου βγηκε απο αυγο και το ανεβασα σιγα σιγα και το εχω μπαντι μεχρι να το τερματισω σε λιγο τερματιζει για τα 31 λεβελ που ειμαι και δεν ειμαι χακερ

ο μεγαλυτερος παντως χακερ στα νοτια προαστια ειναι ο μπουκας1 και ειναι αποδεδειγμενα χακερ και αμα τον βρω θα τον σπασω στο ξυλο πραγματικα.....

Το τανγκελα εμενα μου ειχε βγει αρχες νοεμβρη απο αυγο δεν αλλαξε τωρα αυτο.....

Απο εκει και περα το πιο δυσκολο ποκεμον για εμενα πιστευω οτι ειναι η τσικοριτα δεν μπορω να την βρω με τιποτα τοσο καιρο εχω βρει μονο 2 ενω τα αλλα τα εχω συμπληρωσει....εαν ξερει κανεις νεστ για τσικοριτα μιλαει

Τσικορίτα (δεν) πέτυχα χτες το πρωί στην είσοδο της μαρίνας αλίμου.  Στην shell.  έφυγε με την πρώτη μπάλα.

Dragonite έχω φτιάξει αυτά:

post-206817-0-57652900-1488528634_thumb.jpg

Από την άλλη πλευρά δεν έχω snorlax και Lapras.

Υπάρχει κάποια πρόταση περιοχής που να βγάζει 10ρια αυγά;

Τα παίρνω συνήθως είτε από Σύνταγμα είτε από Φλοίσβο - αλλά βγάζουν τα ίδια και τα ίδια.  Και χτες που πήγα άδειος Φλοίσβο δεν μου έδωσε ούτε ένα αυγό την μία ώρα που έκανα βόλτες - περίεργο.

Το απόγευμα πήγα σύνταγμα / εθνικό κήπο και μου έδωσε 9 πεντάρια ...

Επίσης υπάρχει περιοχή με πολλά στοπ, για γρήγορο γέμισμα - κατά προτίμηση αργά το βράδυ να με βγάζει ένας φίλος με μηχανή; (δηλ να μην είναι μέσα σε κλειδωμένο πάρκο).

ο μεγαλυτερος παντως χακερ στα νοτια προαστια ειναι ο μπουκας1 και ειναι αποδεδειγμενα χακερ και αμα τον βρω θα τον σπασω στο ξυλο πραγματικα.....

καλα χαλαρωσε. οι μισοι και βαλε ετσι παιζουνε

το dragonite Μου ειναι 3078 89% iv μου βγηκε απο αυγο και το ανεβασα σιγα σιγα και το εχω μπαντι μεχρι να το τερματισω σε λιγο τερματιζει για τα 31 λεβελ που ειμαι και δεν ειμαι χακερ

Το τανγκελα εμενα μου ειχε βγει αρχες νοεμβρη απο αυγο δεν αλλαξε τωρα αυτο.....

Απο εκει και περα το πιο δυσκολο ποκεμον για εμενα πιστευω οτι ειναι η τσικοριτα δεν μπορω να την βρω με τιποτα τοσο καιρο εχω βρει μονο 2 ενω τα αλλα τα εχω συμπληρωσει....εαν ξερει κανεις νεστ για τσικοριτα μιλαει

Εννοείται πως εννοούσα για perfect iv/moveset dragonite, που θέλει πειράματα και άφθονα candies για το τέλειο moveset παιδιά.. Τσικοριτα στο ποκεφαρμερ που εκανα δοκιμές για διάφορες φωλιές είχε στον φλοισβο πάντως.

Γενικά πλέον και καλά έκαναν βρίσκεις τα πάντα και παντού. Ακόμα και αν ανοίξεις το παιχνίδι μέσα στο σπίτι σου που το πρώτο pop up pokemon έχει υψηλό ποσοστό για best iv.

Αυτα τα bot που αναφερεστε ειναι επι πληρωμη φαση;

Εγω απο 7 ιουλιου που ξεκινησα βαζοντας το apk πριν την επισημη κυκλοφορια στη γερμανια,παιζοντας περιπου 40 λεπτα στο πηγαινελα στη δουλεια και καμια ωρα σε lure στα ρεπο,ειμαι lvl 30 με καλυτερο ενα gyarados 2800κατι bite outrage που το εκανα στις διακοπες στην ελλαδα.

Δεν εχω δει ποτε dragonite και snorlax ας πουμε.

Πρεπει να ειμαι τερμα γκαντεμης η δεν το κυνηγαω αρκετα I guess.

Αυτα τα bot που αναφερεστε ειναι επι πληρωμη φαση;

Εγω απο 7 ιουλιου που ξεκινησα βαζοντας το apk πριν την επισημη κυκλοφορια στη γερμανια,παιζοντας περιπου 40 λεπτα στο πηγαινελα στη δουλεια και καμια ωρα σε lure στα ρεπο,ειμαι lvl 30 με καλυτερο ενα gyarados 2800κατι bite outrage που το εκανα στις διακοπες στην ελλαδα.

Δεν εχω δει ποτε dragonite και snorlax ας πουμε.

Πρεπει να ειμαι τερμα γκαντεμης η δεν το κυνηγαω αρκετα I guess.

Είναι πολλά τα bots, απλά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις σχεδόν όλα έκλεισαν , εκτός από πολύ λίγα όπως το πιο διαδεδομένο το Pokefarmer που είναι επί πληρωμή. Φυσικά και εδώ στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δεις αυτά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν πουθενά με casual play φυσικά. Εμένα με botting παλιότερα μου είχε βγάλει snorlax και μερικά άλλα rare, dragonite ποτέ όμως. Ξεκινώντας να παίζω και εγώ από την ημέρα κυκλοφορίας είχα φτάσει νόμιμο λογαριασμό μου σε lvl 34, πριν τον χαλάσω με botting. Ποτέ δεν είχα δει πολύ σπάνια σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

καλα χαλαρωσε. οι μισοι και βαλε ετσι παιζουνε

αρα δεν παιζουνε χαλανε το παιχνιδι τον αλλονων....Χαζοι ειμαστε δηλαδη εμεις που τρωμε τα κρυα στον φλοισβο?να μας σεβαστουν τουλαχιστον και να μην μπαινουν σε γυμναστηρια....

Κατσε ρε φιλε. Στην αρχη λες δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κασουαλ παικτης δραγοναιτ 3000 και πανω, μετα λες οτι τελικα εννοουσες και καλο αιβι και καλο μουβσετ. Εχω 2 δραγοναιτ 100% αιβι, αλλα δεν ειμαι κασουαλ, ειμαι πολυ χαρντκορ. Εχω 2 φιλους τερμα κασουαλ, και οι 2 ειναι 32 λεβελ, και εχουν και οι 2 τους 1 δραγοναιτ 100% ο καθενας, τα οποια πιασαμε μαζι (ντρατινι 100% ηταν, και το εκαναν εβολβ), αυτη τη στιγμη τα εχουν μαξαρει και ειναι καπου 3200, και με καλα μουβσετ. Επισης εχω φιλο κασουαλ 30 λεβελ με 98% αιβι δραγοναιτ.. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.. μπορει και ο 25 λεβελ να βρει περφεκτ αιβι δρατινι και να το περπατησει για καραμελες.. Ειδικα οποιος δινει λεφτα για ινκουμπατορς, σιγουρα θα εχει χατσαρει και ντρατινια..

Θεσσαλονικη εχει παντου ντρατινι στην παραλια.. ειδικα αν εχεις μηχανακι η ποδηλατο φτιαχνεις δρακο σε 5 μερες.. Εγω σταματησα να τα πιανω τωρα γιατι εχω ειδη πολλους, αλλα καθε φορα που παω παραλια και ειδικα λιμανι πιανω αρκετα ντρατινια.. και με πιναπ μπερι φτιαχνεις δρακο σε 2 μερες εδω..

καταρχην,τουλαχιστον σε μενα,ειναι προφανες οτι μιλαει για αθηνα.τωρα για το αν το εγραψε για να το σωσει,εγω πιστευω οτι απλα δε το διατυπωσε σωστα στο πρωτο ποστ.αλλιως πρεπει να παρεις σαν δεδομενο οτι ειναι τοσο ασχετος που να μην εχει παραει χαμπαρι το buddy system.αν εσυ το δεχεσαι αυτο,το οποιο  μπορει να το ξερει ακομα και καποιος που εχει παιξει μονο 1 μερα ποκεμον,παω πασο.τωρα κατι αλλο.δε γινεται ρε αδερφε να συγκρινεις το λογαριασμο σου με κανεναν απο εδω μεσα.εσυ μπορει να  παιζεις 10 ωρες τη μερα,παιζει να εχεις φτασει ηδη lvl 40 και καλα κανεις αφου το γουσταρεις τοσο πολυ,αλλα σχεδον ολοι οι υπολοιποι ειναι απλα νορμαλ παιχτες.επισης δε γινεται να συγκρινεις θεσ/ικη με αθηνα.αν ισχυουν ολα αυτα οπως τα λες η σαλονικα ειναι ο παραδεισος του ποκεμον.πολλα λουρ καθε μερα,περπατας και σκανε παντου ντρατινια,λαπρας και κανα  σνορλαξ μεσα μεσα.ειναι δεδομενο οτι εκει ειναι καλυτερα γιατι εχεις ευκολη προσβαση στα του νερου.αλλα εδω δεν υπαρχουν αυτα.ο φλοισβος ειναι μονοδρομος και πιστεψε με δεν ειναι και τοσο ευκολο να πηγαινεις συχνα ειδικα αν μενεις απο κεντρο και πανω.ακομα και το πιο απλο για σενα που ειναι τα λουρ,δεν ειναι ευκολο.για να πηγαινεις σε λουρ μερα παραμερα πρεπει να τα βαζεις μονος σου.ακομα και συνταγμα που ειναι το πιο must σημειο στο κεντρο,απο μεσα οκτωβρη εχουν μειωθει δραματικα τα λουρ.μεσοβδομαδα πρεπει να κανεις ταμα για να βρεις και σκ δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παιζουν.ευελπιστουμε οτι θα αλλαξει αυτο τωρα που θα ανοιξει ο καιρος αλλα εχει μειωθει τοσο πολυ το ενδιαφερον του κοσμου που δεν ειναι και σιγουρο

καταρχην,τουλαχιστον σε μενα,ειναι προφανες οτι μιλαει για αθηνα.τωρα για το αν το εγραψε για να το σωσει,εγω πιστευω οτι απλα δε το διατυπωσε σωστα στο πρωτο ποστ.αλλιως πρεπει να παρεις σαν δεδομενο οτι ειναι τοσο ασχετος που να μην εχει παραει χαμπαρι το buddy system.αν εσυ το δεχεσαι αυτο,το οποιο  μπορει να το ξερει ακομα και καποιος που εχει παιξει μονο 1 μερα ποκεμον,παω πασο.τωρα κατι αλλο.δε γινεται ρε αδερφε να συγκρινεις το λογαριασμο σου με κανεναν απο εδω μεσα.εσυ μπορει να  παιζεις 10 ωρες τη μερα,παιζει να εχεις φτασει ηδη lvl 40 και καλα κανεις αφου το γουσταρεις τοσο πολυ,αλλα σχεδον ολοι οι υπολοιποι ειναι απλα νορμαλ παιχτες.επισης δε γινεται να συγκρινεις θεσ/ικη με αθηνα.αν ισχυουν ολα αυτα οπως τα λες η σαλονικα ειναι ο παραδεισος του ποκεμον.πολλα λουρ καθε μερα,περπατας και σκανε παντου ντρατινια,λαπρας και κανα  σνορλαξ μεσα μεσα.ειναι δεδομενο οτι εκει ειναι καλυτερα γιατι εχεις ευκολη προσβαση στα του νερου.αλλα εδω δεν υπαρχουν αυτα.ο φλοισβος ειναι μονοδρομος και πιστεψε με δεν ειναι και τοσο ευκολο να πηγαινεις συχνα ειδικα αν μενεις απο κεντρο και πανω.ακομα και το πιο απλο για σενα που ειναι τα λουρ,δεν ειναι ευκολο.για να πηγαινεις σε λουρ μερα παραμερα πρεπει να τα βαζεις μονος σου.ακομα και συνταγμα που ειναι το πιο must σημειο στο κεντρο,απο μεσα οκτωβρη εχουν μειωθει δραματικα τα λουρ.μεσοβδομαδα πρεπει να κανεις ταμα για να βρεις και σκ δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παιζουν.ευελπιστουμε οτι θα αλλαξει αυτο τωρα που θα ανοιξει ο καιρος αλλα εχει μειωθει τοσο πολυ το ενδιαφερον του κοσμου που δεν ειναι και σιγουρο

Διαβασες το ποστ μου? Μιλησα για κασουαλ παικτες που εχουν ολοι τουλαχιστον ενα ντραγοναιτ στα 30 λεβελ (τουλαχιστον 1). Γιατι ο φιλος πανω λεει οτι μονο χακερ πρεπει να εισαι για να εχεις δραγοναιτ και να εισαι κασουαλ.. απλα γελαω λιγο.. Εχω γνωστους αθηνα και τα ξερω πως ειναι, εδω μιλαμε γενικα ομως.. ακομα και αθηνα να εισαι, σαν κασουαλ, βρισκεις λιγα ντρατινια, τα βαζεις και μπαντι.. τα πιανεις και με πιναπ  μπερι τωρα.. μια χαρα βγαινει.. δηλαδη απο τον ιουλιο μεχρι τωρα.. 8 μηνες.. 1 δραγοναιτ ενας δεν φτιαχνει? Τι λετε ρε παιδια, δε ξερω που ζειτε αλλα οι περισσοτεροι παικτες που παιζουν τοσους μηνες, εστω και κασουαλ, εχουν ειδη κανει ποκεντεξ απο περσυ..  Ο πιο κασουαλακιας εδω ειναι ειδη 30 τουλαχιστον, και θα ελεγα οτι για αυτους που ξεκινησαν ιουλιο οι περισσοτεροι ειναι 33+ πια.  Και δε μιλαμε για αθηνα και θεσσαλονικη, μιλαμε για μεγαλες πολεις γενικα.. Να εκανε το ποστ αυτο τον αυγουστο για τα δραγοναιτ θα το δεχομουν, αλλα 8 μηνες μετα το ριλις ελεος δηλαδη.. Για να παιζεις απο ιουλιο και να μην εχεις δραγοναιτ σημερα πρεπει η να εισαι τερμα ασχετος η να μενεις σε επαρχια η να παιζεις μονο οταν περιμενεις το λεωφορειο για να πας στη δουλεια/σχολη..  Και οποιος παιζει ποκεμον μονο οταν περιμενει για το bus, ειναι απλα ενας ασχετος που παιζει λογω του χαιπ. Εγω μιλαω για κανονικους παικτες που θα αφιερωσουν 1-2 ωρες για να παιξουν το παιχνιδι, και οχι για τη κουτση Μαρια.

ελα να παιξεις επαρχία. 6-7 ποκεστοπ σε ακτίνα 20+ χιλιομέτρων  :D

Γενικα το παιχνιδι δεν ειναι ισορροπημενο δεν εχει τις ιδιες πιθανοτητες να παει καλα καποιος που μενει επαρχια ουτε καποιος που διαλεξε κατι αλλο εκτος απο την μπλε ομαδα. Ειδικα αυτο με τις ομαδες ειναι μεγαλο λαθος. Θα ηταν καλυτερα να σου εβαζε αυτοματα μια ομαδα ωστε να κρατανε παντα στο 33,33% ολες τις ομαδες.

Κατσε ρε φιλε. Στην αρχη λες δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κασουαλ παικτης δραγοναιτ 3000 και πανω, μετα λες οτι τελικα εννοουσες και καλο αιβι και καλο μουβσετ. Εχω 2 δραγοναιτ 100% αιβι, αλλα δεν ειμαι κασουαλ, ειμαι πολυ χαρντκορ. Εχω 2 φιλους τερμα κασουαλ, και οι 2 ειναι 32 λεβελ, και εχουν και οι 2 τους 1 δραγοναιτ 100% ο καθενας, τα οποια πιασαμε μαζι (ντρατινι 100% ηταν, και το εκαναν εβολβ), αυτη τη στιγμη τα εχουν μαξαρει και ειναι καπου 3200, και με καλα μουβσετ. Επισης εχω φιλο κασουαλ 30 λεβελ με 98% αιβι δραγοναιτ.. Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.. μπορει και ο 25 λεβελ να βρει περφεκτ αιβι δρατινι και να το περπατησει για καραμελες.. Ειδικα οποιος δινει λεφτα για ινκουμπατορς, σιγουρα θα εχει χατσαρει και ντρατινια..

Θεσσαλονικη εχει παντου ντρατινι στην παραλια.. ειδικα αν εχεις μηχανακι η ποδηλατο φτιαχνεις δρακο σε 5 μερες.. Εγω σταματησα να τα πιανω τωρα γιατι εχω ειδη πολλους, αλλα καθε φορα που παω παραλια και ειδικα λιμανι πιανω αρκετα ντρατινια.. και με πιναπ μπερι φτιαχνεις δρακο σε 2 μερες εδω..

Φιλαράκο μου, μιας και εγώ ο άσχετος με 30 συνολικά accounts και περί των 2000 ευρώ ξόδεμα σε σύνολο για κλωσσσομηχανές, και τα σχετικά πειράματα σε stealth sniping με uniclash farming για perfect IV and Moveset farming για όσους πρόλαβαν εκείνο το τιμημένο apk προ 0.57, θες να μου πεις πως βρήκες 100% IV και Moveset το τονίζω το δεύτερο και τα περπατήσατε εσύ και οι φίλοι σου 32 lvl και τα μαξάρατε 3200 στη Σαλόνικα; 

Μήπως μας ξεχάσανε εμάς εδώ κάτω; Γιατί μέσα σε ένα μήνα κοντεύω συμπλήρωμα legit όλο το region catchable pokedex και έφτασα lvl 28, αλλά dratinia ούτε για δείγμα. Ή μήπως όλο το χειμώνα περπατάγατε 5χλμ καθημερινά για να μαζέψετε κανά 100αρι candies. Μπράβο πάντως που στην πόλη σας σας έχουν τιμήσει. Εγώ Γέρακα μένω, προάστιο και κάνω συλλογή τα πίντζια.

Α! και για τους hardcore όπως εσύ, τα perfect δεν είναι τα iv, αλλά τα movesets. Το ξέρεις νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...