Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατάφερα και έριξα μερικές.  Κάποιες με gyarados και κάποιες με rhydon κυριολεκτικά όμως στο κουδούνι.

Χθες συνέβη το εξής- Μπήκα στον ίδιο λογαριασμό από διαφορετικές συσκευές σε 2 διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα.

Παίζω στο κινητό αλλά στο σπίτι έχω το tablet για να κάνω τα evolve.  Ενώ έκανα βόλτα στο Φλοίσβο, η κόρη μου πήρε την ταμπλέτα και έκανε βόλτες γύρο από το σπίτι - 25 χιλ μακριά.  Δεν ήξερα ότι είναι εφικτό.

προκλητικός  :P

Στο τελευταιο Update  εκαναν αλλαγες στις μαχες, πιο γρηγορα attacks και εφτιαξαν τις Blisseys

πως γινανε ποιο γρηγορα. ειδικα στο vaporeon νομιζω ανεβηκαν πολυ τα cooldown. πηγα να κλαψω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

προκλητικός  :P

πως γινανε ποιο γρηγορα. ειδικα στο vaporeon νομιζω ανεβηκαν πολυ τα cooldown. πηγα να κλαψω.

Εκανες το τελευταιο update? Δεν το δοκιμασα ακομη αλλα ειδα βιντεο απο τον Revarsal για αυτο

τις ξαναφερανε στα κανονικα τους τις γρηγορες επιθεσεις.εκανα μια μαχη με vaporeon το πρωι και το water gun ηταν μια χαρα.μου εδωσε παντως μια εντυπωση οτι ειναι ελαχιστα πιο αργο απο παλια,αλλα επειδη ημουν απο τον υπνο δε το λεω με απολυτη βεβαιοτητα,το πιθανοτερο ειναι απλα να μου φανηκε.οπως και να χει ευτυχως γιατι ηταν μεγαλο χαλι οι γρηγορες οπως τις κανανε μετα το update

Παρατήρησε κανείς αλλαγή στο περπάτημα των αυγών;  Βγήκα τις καθημερινές βόλτες μου και μου έγραψε πολύ λιγότερα από το αναμενόμενο (και δοκιμασμένο πολύ καιρό τώρα).  Με μια ώρα περπάτημα μου έβγαζε τον 5 χιλιομέτρων - από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου γράφει λίγο παραπάνω από το μισό (2.8).

• Moderators

Παρατήρησε κανείς αλλαγή στο περπάτημα των αυγών;  Βγήκα τις καθημερινές βόλτες μου και μου έγραψε πολύ λιγότερα από το αναμενόμενο (και δοκιμασμένο πολύ καιρό τώρα).  Με μια ώρα περπάτημα μου έβγαζε τον 5 χιλιομέτρων - από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου γράφει λίγο παραπάνω από το μισό (2.8).

Αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι οταν περπατας με συχνες μικρες στασεις μετραει περισσοτερο, δεν ξερω γιατι.

70 gen 2 pokemon. Αντε να δουμε ποτε θα γεμισει και αυτο το pokedex, αν και ακομη δεν εχω ξακαθαρο στο μυαλο μου ποια ειναι διαθεσιμα και ποια ειναι σε συγκεκριμενες περιοχες

Καλα κουλουμα σε ολους.

Μεχρι στιγμης το καλυτερο ποκεμον που εχω για μαχη ειναι τα Exeggcute που εχουν σαν σουπερ δυναμη το Solar Beam που ειναι στα 180. Οτιδηποτε αλλο ειναι υποδεεστερο.

Απο την καινουργια γενια που βγηκε τωρα, τι καλο παιζει; Τι κραταμε για να παρουμε το xp της εξελιξης τους και μετα δρομο και ποιο κραταμε σαν καλο για μαχη;

Δες εδώ:

https://pokeassistant.com/attackers?locale=en

Εν το μεταξύ, τα αυγά μου έχουν σπάσει τα νεύρα - όλα βγάζουν χαζομάρες -  Ακόμα και τα 2 δεκάρια που πήρα από Φλοίσβο έβγαλαν κακό dratini.

τα Gen2 πως πάνε σε εσάς; Βλέπω καταστάλαξαν και βγαίνουν μερικά συγκεκριμένα σε πολλαπλές ποσότητες (aipom, snubbull, natu, murkrow) - τα υπόλοιπα ελάχιστα.  Που και που μερικά hoothoot.

Τα gym, από την άλλη πλευρά, στην περιοχή μου είναι όλα μεγάλα level και θέλουν πολύ παίδεμα να τα ρίξω.

• Moderators

Με τα αυγα και χω καθολου ευχαριστημένος. Απο gen 2 καποια δεν τα βρσικω σχεδον καθολου. ΠΧ εχω βρει Σιντακουιλ νεστ αλλα τσικοριτα και τοντονταιλ σπανια. 

Ωραίο το καινούριο update, πολύ πιο δύσκολο πλέον να πετύχεις ωραία movesets μιας και η διασπορά των ποκεμον πλέον είναι μεγαλύτερη με την δεύτερη γενιά. Απλά παρατήρησα πως αρκετοί γλιτωσαν το τελευταίο ban wave και με botaκια όπως pokefarmer, κράτησαν λογαριασμούς 35+ level και αντε να τους πάρεις τώρα γυμναστήριο... Εγώ που δοκίμασα να μποταρω, έπεσα στην τελευταία παγίδα των apk που βγήκαν μεσα σε ενα διημερο και ολοι μου οι λογαριασμοί τερματιστηκαν, παρότι πήγαινα πολύ safe χωρίς sniping. Πλέον πάμε νόμιμα, έχει περισσότερη πλάκα. :) αγοραστηκε plus, ο καιρός άνοιξε και φουλ για περπάτημα - ποδήλατο. Και υπόψιν : επειδή κατάλαβαν στην niantic τις "φωλιές" σε κάθε χώρα (συνταγμα, μαρινα φλοισβου, κλπ σε μας), πλέον με δοκιμή σε botακι, δεν βγάζει πλέον τα σπάνια ποκεμον που εβγαζε πριν το update. Πλεον στην περιοχή μου έπιασα από miltank, μέχρι typhlosion, ενώ πριν πηζαμε στα πιντζι :)

Ωραίο το καινούριο update, πολύ πιο δύσκολο πλέον να πετύχεις ωραία movesets μιας και η διασπορά των ποκεμον πλέον είναι μεγαλύτερη με την δεύτερη γενιά. Απλά παρατήρησα πως αρκετοί γλιτωσαν το τελευταίο ban wave και με botaκια όπως pokefarmer, κράτησαν λογαριασμούς 35+ level και αντε να τους πάρεις τώρα γυμναστήριο... Εγώ που δοκίμασα να μποταρω, έπεσα στην τελευταία παγίδα των apk που βγήκαν μεσα σε ενα διημερο και ολοι μου οι λογαριασμοί τερματιστηκαν, παρότι πήγαινα πολύ safe χωρίς sniping. Πλέον πάμε νόμιμα, έχει περισσότερη πλάκα. :) αγοραστηκε plus, ο καιρός άνοιξε και φουλ για περπάτημα - ποδήλατο. Και υπόψιν : επειδή κατάλαβαν στην niantic τις "φωλιές" σε κάθε χώρα (συνταγμα, μαρινα φλοισβου, κλπ σε μας), πλέον με δοκιμή σε botακι, δεν βγάζει πλέον τα σπάνια ποκεμον που εβγαζε πριν το update. Πλεον στην περιοχή μου έπιασα από miltank, μέχρι typhlosion, ενώ πριν πηζαμε στα πιντζι :)

Το 35+ δεν το λες και μεγαλο λεβελ μιας και το παιχνιδι κλεινει χρονο σε λιγο. Θεσσαλονικη εχει πολλους παικτες κανονικους 33-35 λεβελ, και καποιους 36+.. Οποτε εγω δε νομιζω τα 35 που βλεπεις να ειναι μποτακια, τουλαχιστον οχι ολοι ουτε καν οι περισσοτεροι. Ενας πολυ κασουαλ παικτης που παιζει απο Ιουλιο, σημερα πρεπει να ειναι 32-33 λεβελ, και μιλαω για πολυ κασουαλ που δεν παιζει καθε μερα, και οταν παιζει παιζει κανα 3ωρο σε λουρς.. Εχω κατι φιλους που παιζουν αρκετα, θα ελεγα 5 ωρες την ημερα, και αρχισαν το σεπτεμβρη, σημερα ειναι 35 λεβελ και οι 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...