Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο παράξενα πράγματα μου έτυχαν πάνω από μία φορά με το τελευταίο update.

α. Σε pidgey περνάνε οι μπάλες από μέσα του και δεν το πετυχαίνουν.  Η μπάλα περνάει μέσα από το γραφικό ή μέσα από τους κύκλους και απλά κάνει τον τενεκεδένιο θόρυβο της αστοχίας.

β. Όταν πιάνεις το τέρας και κλείνει η μπάλα, το animation έχει κάτι αστέρια που φεύγουν δεξιά - αριστερά και πάνω καθώς και ένα χρυσό δαχτυλίδι.  Μου έτυχαν φορές που δεν εμφανίστηκαν καθόλου αστέρια και το δαχτυλίδι αλλά μόνοι κεραυνοί που ξεκινάνε από την μπάλα και φεύγουν διαγώνια προς τα πάνω από τα δεξιά και αριστερά.

Το δεύτερο δείχνει να είναι διαφορετικό animation και όχι απλά να λείπουν καρέ (frames) από το κοινό.  Δεν έχω καταλάβει αν αυτό έχει να κάνει με το τέρας που πιάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εγω απο οταν βγηκε gen 2 εχω παρει κοντα 300Κ χωρις lucky eggs ή mass evolves. Αν και πιστευω οτι μολις γεμισω το ποκεντεξ θα κοψω γιατι ειναι βαρετο, ειδικα οταν θες 1M για το επομενο level

Το β ειναι νεο catch move. Καποιες φορες πιανεις το ποκεμον με την μια. Το α δεν μου εχει τυχει. Βρηκα θυληκο πικατσου. 

Θηλυκό pika βρήκα και εγώ.  με 31cp (!)

Νέο catch move; Κάθε πότε; Το έχω δει μερικές φορές αλλά δεν έχω καταλάβει πότε βγαίνει.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο flee rate γμτ.

Και υπάρχουν και μερικά (π.χ. xatu) που μάλλον είναι μόνο για να τρώνε μπάλες και τίποτε άλλο.

πολυ τους ειναι να βγαζει κανα σημαδι πανω απο τα ποκεμον που μπορουν να γίνουνε evolve? πρέπει να τα ψάχνεις ενα ενα...φαρμακα παίρνουνε?

• Like 1

• Moderators

Θηλυκό pika βρήκα και εγώ.  με 31cp (!)

Νέο catch move; Κάθε πότε; Το έχω δει μερικές φορές αλλά δεν έχω καταλάβει πότε βγαίνει.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο flee rate γμτ.

Και υπάρχουν και μερικά (π.χ. xatu) που μάλλον είναι μόνο για να τρώνε μπάλες και τίποτε άλλο.

Random.

πολυ τους ειναι να βγαζει κανα σημαδι πανω απο τα ποκεμον που μπορουν να γίνουνε evolve? πρέπει να τα ψάχνεις ενα ενα...φαρμακα παίρνουνε?

Τι εννοεις? Για το ποια απο τα ποκεμον σου μπορεις να κανεις βάσει των candies ή ποια γινονται evolve?

Random.

Τι εννοεις? Για το ποια απο τα ποκεμον σου μπορεις να κανεις βάσει των candies ή ποια γινονται evolve?

στη λίστα με τα πόκεμον. κάπως να φαίνεται εκεί. να μη μπεινεις μεσα στο καθένα να δέις ποσα candy εχεις.

• Moderators

στη λίστα με τα πόκεμον. κάπως να φαίνεται εκεί. να μη μπεινεις μεσα στο καθένα να δέις ποσα candy εχεις.

Δεν το θεωρω απαραιτητο. Εγω πχ για τα μαζικα evolves στα pidgeys ανοιγω το 1ο βλεπω ποσα candies εχω και κανω favorite οσα μπορω να κανω evolve. τα αλλα που ουσιαστικα θελω να κανω evolve τα ξερω απο πριν και τα εχω κανει επισης favorite καποια στιγμη.

Με αυτη την ανίκητη ροζαλια εγινε κατι;

Machamp και υπομονη :P . Περα απο την πλακα μεχρι 2Κ CP παλευεται οι high CP δεν ριχνονται με τιποτα.

Δεν το θεωρω απαραιτητο. Εγω πχ για τα μαζικα evolves στα pidgeys ανοιγω το 1ο βλεπω ποσα candies εχω και κανω favorite οσα μπορω να κανω evolve. τα αλλα που ουσιαστικα θελω να κανω evolve τα ξερω απο πριν και τα εχω κανει επισης favorite καποια στιγμη.

καλα και γω ετσι το κανω. 

btw αυξήσανε τα cooldown στα fast move? 

Με αυτη την ανίκητη ροζαλια εγινε κατι;

Κατάφερα και έριξα μερικές.  Κάποιες με gyarados και κάποιες με rhydon κυριολεκτικά όμως στο κουδούνι.

Χθες συνέβη το εξής- Μπήκα στον ίδιο λογαριασμό από διαφορετικές συσκευές σε 2 διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα.

Παίζω στο κινητό αλλά στο σπίτι έχω το tablet για να κάνω τα evolve.  Ενώ έκανα βόλτα στο Φλοίσβο, η κόρη μου πήρε την ταμπλέτα και έκανε βόλτες γύρο από το σπίτι - 25 χιλ μακριά.  Δεν ήξερα ότι είναι εφικτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...