Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν παλεύονται τα gym - πετάνε πάνω μία blissey και έκλεισε το πράγμα.  Πέρασα μια βόλτα και βλέπω κάτι gym που έχουν όλα τα τέρατα επάνω και πρώτη στη σειρά blissey - lv8.  Βλέπω και gym που έχουν μόνο αυτή και τίποτε άλλο.

Δοκίμασα αλλά - time out.  Με πάνω από έναν επιτιθέμενο γίνεται κάτι;

Δεκάρια έχω 2 πάρει από Αθήνα αυτή τη βδομάδα - σίγουρα βλακεία θα βγάλουν πάλι.  Δεν βλέπω να βγάζω-βρίσκω snorlax / lapras εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

ΤΟ ειπα και εγω για Blissey, πρεπει να κανουν κατι γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν πεφτουν με τιποτα, τρως time out.

Μια φιλη μου εβγαλε σνορλαξ χτες και εγω λαπρας (Εσθονια και οι δυο) θα σου πω μολις σπασω και το 2ο δεκαρι

Mantine το 2ο αυγο. Ειναι το δευτερο που βρισκω. Στα ποσα ειστε απο gen 2?

• Moderators

Εγω πρεπει να ειμαι στα 52 αν θυμαμαι καλα και τωρα προχωραω το 3ο δεκαρι που πηρα απο οταν βηγκαν τα Gen 2. Αντε να δουμε τι θα εχει αυτο. ΣΤην καλυτερη θελω ενα απο αυτα γιατι τα αλλα τα εχω

Miltank 
Mareep 
Pineco 
Skarmory

• Moderators

Κοινωνικό σχόλιο:Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που θα δώσει coins για να αλλάξει ρούχα στον χαρακτήρα του;

Ναι :P

Εγω δεν δινω φραγκο ουτε για lures/incubators etc. Οτι μαζευω απο gyms. Τωρα θα ανεβασω το pokemon storage οσο μπορω που ειναι φτηνά και μετα ισως τη τσαντα γιατι ειμαι διαρκως στα 450 με 200+ great 70+ ultra 80+ normal και δεν εχω χωρο για revives potion etc

• Moderators

Πιστευω οτι καποια Gen 2 Pokemon δεν θα τα βρω ποτε :P

Ειμαι στα 56 νομιζω τωρα και συντομα θα εχω 3-4 ακομη (απο evolution) αλλα καποια αλλα δυσκολο να βρω

Κοινωνικό σχόλιο:Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που θα δώσει coins για να αλλάξει ρούχα στον χαρακτήρα του;

απ τη στιγμή που τον βλέπω μόνο γω δε πρόκειται να ρίξω τίποτα για ρουχα. παίρνω ενα 50αρι σταθερα απο gym κάθε μέρα και τα μαζεύω για incense τις μέρες που δε βγαινω απ το σπίτι, να μη χαλάει το daily bonus.

• Like 1

• Moderators

μεχρι τις 28 ισχυει η εκπτωση.και ενημερωτικα να ξερετε στα 1000 τερματιζει το pokemon storage

Τα 1000 ειναι υπερ αρκετα. 

61/70. Εχουν μεινει τα δυσκολα τωρα. Βρηκα Scarmory απο αυτο και το επομενο ηταν Τοgepi. Επισης πρεπει να βγαλουν απο τα αυγα Mewoth, Oddish και αλλα παρομοια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...