Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς μπάλες μαζεύω είτε από Σύνταγμα (και ενικό κήπο) είτε από Φλοίσβο.  Είναι τα μόνα μέρη που μου δίνουν 10χιλ.

Δεν ξέρω που αλλού να μαζέψω αυγά που να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.  Μιά γρήγορη βόλτα στην Θεσ/νίκη δεν μου έδωσε 10ρι παρόλο που πήρα  9 αυγά από εκεί (παραλία, πύργο και πλατεία Αριστοτέλους).

Τα Porygon είναι ροζ;  Γιατί τα βλέπω μπλε εγώ;  Όσο για ροζ βγάζει πολλά lickitung, chansey, λίγα jigglypuff και ελάχιστα clefairy, slowpoke, exeggcute κ.α.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το ειχα ξαναγραψει -νομιζω σε σενα- οτι αυγα απο συγκεκριμενα ποκεστοπ δινουν συγκεκριμενη γκαμα ποκεμον οποτε οσο τραβας απο τα ιδια ποκεστοπς θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα μεχρι και εαν αλλαξει κατι στο ποκεστοπ.

Και ναι το Πορυγκον ανηκει στα ροζ ποκεμον, μην ρωτας πως αλλα ανηκει :P

να δουμε μπας και βρουμε γιατι αλλιως δε βλεπω να ξαναπαιζει

Το ειχα ξαναγραψει -νομιζω σε σενα- οτι αυγα απο συγκεκριμενα ποκεστοπ δινουν συγκεκριμενη γκαμα ποκεμον οποτε οσο τραβας απο τα ιδια ποκεστοπς θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα μεχρι και εαν αλλαξει κατι στο ποκεστοπ.

Κάπου κάποιο stop που να βγάζει snorlax / lapras;

Σήμερα έχω άδειο κουτί - αυτές τις μέρες περπάτησα όλα τα αυγά και δεν έχω πάρει κάποια στάση.  Θα πάρω το αμάξι και όπου με βγάλει...

Στο Αργοστολι ξεσκίστηκα να μαζεύω ροζακια από παντού,και μόλις γύρισα σπίτι (Κορυδαλλο) 1 βγαίνει σε κάθε 20 spawns.....Τρελό nest το Αργοστολι.Οσες φορές έχω πάει πάντα γυριζω με προίκα...Μυστήριο..

^^  Καλά ούτε στον ύπνο μου ...  Βλέπω και τα candies που έχεις και έχω τρελαθεί - μην πω για το stardust ^^

Τι στο καλό είναι αυτά τα ονόματα που βλέπω πολύ συχνά;  Σχεδόν σε κάθε lure υπάρχει και ένα τέτοιο. 

post-206817-0-62439200-1486892766_thumb.png

• Moderators

^^  Καλά ούτε στον ύπνο μου ...  Βλέπω και τα candies που έχεις και έχω τρελαθεί - μην πω για το stardust ^^

Τι στο καλό είναι αυτά τα ονόματα που βλέπω πολύ συχνά;  Σχεδόν σε κάθε lure υπάρχει και ένα τέτοιο. 

attachicon.gifScreenshot_20170212-010342.png

bot

παπάρια. ουτε porygon ουτε chansey. δεν επαιξα και πολυ βεβαια. ναναι καλα το gps drift του lg g2 να βγαινει κανα αυγο πανω στο γραφειο.

Success and Server Distress: Discussing ‘Pokémon Go’ with Niantic’s John Hanke

https://waypoint.vice.com/en_us/article/day-one-success-and-server-distress-discussing-pokemon-go-with-niantics-john-hanke

Chansey βρήκα πάνω από 20, σε σημείο που να σταματήσω να τα κυνηγάω. Και τα άλλα με την γλώσσα έξω ...

Porygon ελάχιστα βρήκα - μου πετάει ένα στη γειτονιά μου κάθε μισή ώρα αλλά δεν έχω βρει που (δεν είναι σε στάση).

Πήρα 3 δεκάρια αυγά, το πρώτο έβγαλε μωρό. Το κρύο δεν βοηθάει γιά πολλές βόλτες.

Να ρωτήσω τους βετεράνους.

Όταν κάνεις evolve αλλάζουν τα atk -def-sta;

Έχω πολλά που θέλω να πετάξω που ζητάνε 100 candies το κάθε ένα και ψάχνω να βρω τρόπο να φιλτράρω τι θα κρατήσω.

Ή απλά κοιτάω το IV και είμαι OK;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...