Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τωρα με πριζωσες, θα παω μια απο το marina bay..

αναμεσα στα ασανσερ μεταξυ 2ου και 3ου πυργου (ισως βεβαια να εχουν αλλαξει τα spawn απο το καλοκαιρι που ειχα παει)

κανενα Farfetchd βρηκες ;; γιατι αν και κυκλοφορουν στην Ασια στη Σιγκαπουρη δεν ειχε ουτε για δειγμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

αναμεσα στα ασανσερ μεταξυ 2ου και 3ου πυργου (ισως βεβαια να εχουν αλλαξει τα spawn απο το καλοκαιρι που ειχα παει)

κανενα Farfetchd βρηκες ;; γιατι αν και κυκλοφορουν στην Ασια στη Σιγκαπουρη δεν ειχε ουτε για δειγμα

ΠΑιζει μονο σε Japan + Hong Kong. Γενικα η Niantic τον εχει παιξει λιγο με τα regional exclusives

ενημερωση απο φλοισβο τελος τα exeggcute και τωρα πραγματικα βγαζει σαχλαμαρες.....πολλες μαιμουδες ειδα παντως .....

• Like 1

Τα νεύρα μου.

Έχασα πάλι αυγό κατά την εκκόλαψη.  Κολλάει στο Oh! και πάπαλα.

Ευτυχώς ήταν tentacool αλλά και πάλι γιατί;  Πρέπει να είναι 3 ή τέταρτη φορά που το παθαίνω. Το εμφανίζει στο Journal αλλά όχι στο κουτί ούτε στα recent.

Γενικά με τα αυγά δεν τα πάω καλά.  Βρίσκω δεκάρια - κυρίως Φλοίσβο - αλλά π.χ. τα 2 τελευταία έβγαλαν Onyx και Chansey - όλα με κακό IV.

Λέω να περπατήσω τα αυγά που έχω και να προσπαθήσω να τα πάρω από άλλη περιοχή;  Καμία πρόταση; 

(Αττική ή Θεσσαλονίκη που θα πεταχτώ μιά μέρα την βδομάδα που έρχεται)

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής εξαφανίστηκαν οι Jynx και γεμίσαμε Mr.Mime.

Πέρα από τα κλασσικά έχουμε και πολλά Mankey.

Να ρωτήσω τους βετεράνους:

Έχει νόημα να κρατάω τέρατα με χαμηλό IV που έχουν όμως μεγάλο CP και άριστο move set;

Υπάρχει πρακτική (θεωρία) στο τι και πόσα να κρατάω από το κάθε είδος;

Δυστυχώς έχω πολλά με μεγάλο CP και ελάχιστο IV.  Και στο άδειασμα του κουτιού δεν ξέρω τι να κρατήσω και τι να πετάξω.

Αυτά που έχουν κακό IV βλέπω ότι έχουν καλό move set και αυτά που έχουν καλό IV είτε έχουν πάτο CP ή το χειρότερο move set.

Powerup έχω κάνει ελάχιστα (2 dragonite, 1 flareon, 1 arkanine και ένα vileplume) Γενικά έχω πολύ κάτω του μετρίου τέρατα.

Σήμερα πήρα άλλο ένα Pinsir από 10ρι αυγό. Πέμπτο ή έκτο που παίρνω από 10ρι.

Και τα αυγά είναι από Φλοίσβο.  Τι κόλλημα έχει με τα pinsir δεν μπορώ να καταλάβω.

Πρέπει να αλλάξω περιοχή αυγών.  Φλοίσβος και Σύνταγμα δεν με θέλουν.

Στο ΣΕΦ σήμερα είχε λυσσάξει στα charmander.

Δυστυχώς έχω πολλά με μεγάλο CP και ελάχιστο IV.  Και στο άδειασμα του κουτιού δεν ξέρω τι να κρατήσω και τι να πετάξω.

Αυτά που έχουν κακό IV βλέπω ότι έχουν καλό move set και αυτά που έχουν καλό IV είτε έχουν πάτο CP ή το χειρότερο move set.

Powerup έχω κάνει ελάχιστα (2 dragonite, 1 flareon, 1 arkanine και ένα vileplume) Γενικά έχω πολύ κάτω του μετρίου τέρατα.

Σήμερα πήρα άλλο ένα Pinsir από 10ρι αυγό. Πέμπτο ή έκτο που παίρνω από 10ρι.

Και τα αυγά είναι από Φλοίσβο.  Τι κόλλημα έχει με τα pinsir δεν μπορώ να καταλάβω.

Πρέπει να αλλάξω περιοχή αυγών.  Φλοίσβος και Σύνταγμα δεν με θέλουν.

Στο ΣΕΦ σήμερα είχε λυσσάξει στα charmander.

Εμενα τα 10αρια με εχουν καταφορτωσει onix και scyther.Ενα ρημαδι chansey κυνηγαω εδω και ποσο καιρο

3 μέρες τώρα δεν έχω βρει κανένα revive /max-revive.  Έχω μια σελίδα "πεθαμένα" και τα κοιτάω.

Μάλιστα είναι από τις σπάνιες φορές που έχω γεμίσει το καλάθι με μπάλες (450) και δεν κατάφερα να βρω παρά μόνο ένα revive.

Η περιοχή μου έχει πήξει στις γάτες και στους σκύλους.  Και το "σπάνιο" που εμφανίζεται τις μέρες αυτές είναι το Pinsir.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...