Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι τοσος κοσμος ασχολειται με αυτο το παιχνιδι. Ακομα και ατομα ανω των 25..

Και εγω μεγαλωσα με τα ποκεμον αλλα για να ειμαι ειλικρινης ντρεπομαι να βγω εξω και να αρχιζω να ψαχνω γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι θα με παρουν χαμπαρι ολοι. Αν ειμουν 20> ισως και να μην ειχα ιδιαιτερο θεμα, αλλα δε ξερω!

Επισης αλλο ενα προβλημα ειναι οτι εχω windows phone και κλασικα φαγαμε πεος. Υπαρχει ενα παρταλακι android στο σπιτι οποτε παιζει να το δοκιμασω μιας και εχουμε μεγαλο σπιτι και ισως απο μπαλκονι σε μπαλκονι βρω κατι (λολ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To evolve παντως δεν τριπλασιαζει τα CP. Εκανα ενα pigey 113 και πηγε 200κατι σε pigeotto. Και κατεληξε 374 pigeot. Αντε να δουμε τι γινεται προς δουλεια μερια τωρα. Εβαλα το 515 golduck ,μου σε gym με κατι 700αρια και σε 30 λεπτα πηραμε πουλο.

το έχω απο την πρώτη μέρα που βγήκε και μπορώ να πω οτι απο την beta έχει διορθωθεί κάπως. Δεν περίμενα βέβαια να είναι το τέλειο αλλα με τέτοια επιτυχία σίγουρα θα το διορθώσουν/εξελίξουν
Επιτέλους και κάτι ενδιαφέρον , μακάρι να βγουν κ άλλα σε τέτοια φάση , τότε ναι θα έχει περισσότερο νόημα το mobile gaming γιατι και το ingress ήταν σε ανάλογη φάση αλλα το βαρέθηκα αμέσως 

Εξω απο τη δουλεια μου στο συνταγμα ξαφνικα, δεν εκανα τιποτα απλα ηρθε.. καποιος μου κανει πλακα. (χθες επιασα ενα ιδιο 788)

13713397_10154227629921070_1014704482_n.

13672157_10154227629871070_718726880_n.p

Μπηκε και η ψηφοφορια στο thread!

To evolve παντως δεν τριπλασιαζει τα CP. Εκανα ενα pigey 113 και πηγε 200κατι σε pigeotto. Και κατεληξε 374 pigeot. Αντε να δουμε τι γινεται προς δουλεια μερια τωρα. Εβαλα το 515 golduck ,μου σε gym με κατι 700αρια και σε 30 λεπτα πηραμε πουλο.

Το νοημα του παιχνιδιου κατα την αποψη μου ειναι τωρα στην αρχη να παιρνεις 2-3-4 (οσα μπορεις) κοντινα σου Gym και να πηγαινεις στο SHOP να πατας COLLECT (πανω δεξια) και να παιρνεις τα rewards για τα 3 Gym που εχεις εκεινη την στιγμη.. Και φυσικα να ψαχνεις για Ποκεμον και να παιρνεις XP απο οπου μπορεις..

Αργοτερα οταν θα συνεννοεισαι και με καποιους φιλους/παρεα/ομαδα σου θα προσπαθείτε να τα κρατατε κιολας..

Ετσι κι αλλιως δεν εχει νοημα να προσπαθεις να τα κρατας.. Οση ωρα θα θες για να παρεις ενα Gym για την ομαδα σου και θα παλευεις (να το κανεις απο κιτρινο -> μπλε πχ) πιθανον θα σου εχουν παρει τα προηγουμενα Gym αλλοι

Για το EVOLVE που λες, συνηθως περιπου το διπλασιαζει, δεν εχω καταλαβει ακριβως και εχω ακουσει πως η Evee συνηθως τριπλασιαζεται γι αυτο σχεδον ολα ειναι 1000+

Μολις μιλησα με φιλο που το εχει κατεβασει απο Apple US Store και μαλλον αρχισαν τα ban σε αυτους που το εχουν βαλει με περιεργους τροπους.

Τον πεταξε εξω και δεν τον αφηνει να logαρει.Λεει στην αρχικη οθονη Sign Up και μενει εκει....

Στα 10 level τα Pokestops σας δινουν πλεον Super Potions, στα 12 level GreatBalls και στα 15 level σας δινουν και Hyper Potions

13706263_10154227639641070_649870182_n.p

13617342_10154227639656070_1923136475_n.

Μολις μιλησα με φιλο που το εχει κατεβασει απο Apple US Store και μαλλον αρχισαν τα ban σε αυτους που το εχουν βαλει με περιεργους τροπους.

Τον πεταξε εξω και δεν τον αφηνει να logαρει.Λεει στην αρχικη οθονη Sign Up και μενει εκει....

Bug ειναι της εφαρμογης, πες του να δει αν βγηκε Update στο AppStore.. Και χθες βραδυ το παθαιναν πολλοι στο iphone τους.. Στη Γερμανια που βγηκε επισημα εχθες, δεν ειχε θεμα κανενας που το εβαλε πιο πριν

Έφτασα τα μισά του 8 λεβελ, και το δυνατότερο που έχω είναι ένα growlithe 352. Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο το κέντρο. Μαζεψα κάποια που δεν είχα, αλλά ήταν common. Ένα Magmar πετυχα, αλλά είχε 3 βηματα, και όσο και αν έψαχνα, δεν βρήκα κάτι.

Άμα αρχίσεις να περπατας σε διάδρομο, αναρωτιέμαι, θα μπορείς να σπάσεις αυγό;

Δεν νομιζω πανω στον διαδρομο να μπορεις να τα σπασεις .

Μπορεις ομως να το βαλεις πανω σε μια ροδα ποδηλατου , να το γυρισεις αναποδα και να γυριζεις εσυ την ροδα.

Υπαρχει και ενα βιντεακι στο Youtube που λεει οτι λειτουργει.

πάντως προσωπικά έχω σκοπό να παίζω μεταξύ 12-3 τη νύχτα , θα τα σπάει τώρα καλοκαιράκι να γυρνάς μέσα στο βράδυ , οπότε τι παίζει εκείνες τις ώρες? έχουν ακόμα θέματα οι servers? 

πάντως προσωπικά έχω σκοπό να παίζω μεταξύ 12-3 τη νύχτα , θα τα σπάει τώρα καλοκαιράκι να γυρνάς μέσα στο βράδυ , οπότε τι παίζει εκείνες τις ώρες? έχουν ακόμα θέματα οι servers? 

Μετα το απογευμα κατα τις 8-9 το βραδυ αρχιζει μεγαλο lag και προβληματα login ή να κολλαει το παιχνιδι και να μην κανει τιποτα, φτιαχνει ομως απευθειας με επανεκκινηση της εφαρμογης και στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν χανεις το Pokemon υπαρχει παλι στο χαρτη.

Στρωνει λιγο πιο αργα στις 2-3 αλλα χθες στις 1 ειχαμε μεγαλο θεμα και οι 15-20 που ειμασταν μαζι, ολο μας κολλαγε..

Θα το φτιαξουν πιστευω και κατεβαστε τις τελευταιες εκδοσεις απο Apk Mirror και AppStore, βγηκαν καινουριες

• Like 1

@swimmer21

όταν μπεις σε ένα γυμναστήριο μετά από πόση ώρα μπορείς να καρπωθείς τα οφέλη? 

Αν βάλω lure που κρατάει μισή ώρα και είμαι με ένα φίλο θα μας πιάνει και του 2 μαζί ? Εννοώ θα εμφανίζονται και στου δύο τα πόκεμον ?

Μετα το απογευμα κατα τις 8-9 το βραδυ αρχιζει μεγαλο lag και προβληματα login ή να κολλαει το παιχνιδι και να μην κανει τιποτα, φτιαχνει ομως απευθειας με επανεκκινηση της εφαρμογης και στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν χανεις το Pokemon υπαρχει παλι στο χαρτη.

Στρωνει λιγο πιο αργα στις 2-3 αλλα χθες στις 1 ειχαμε μεγαλο θεμα και οι 15-20 που ειμασταν μαζι, ολο μας κολλαγε..

Θα το φτιαξουν πιστευω και κατεβαστε τις τελευταιες εκδοσεις απο Apk Mirror και AppStore, βγηκαν καινουριες

την έχω ήδη κατεβάσει την καινούρια,  πάντως τρελή μαγκιά το παιχνίδι απο την άποψη πως έχεις ένα λόγο να πας έξω να περπατήσεις και να εξερευνήσεις , κάτι που κάνει καλό αλλα πολλές φορές είναι βαρετό ,ιδικά αν η περιοχή/πόλη κτλ που μένεις δεν είναι ενδιαφέρουσα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...