Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεύτερη ή τρίτη φορά που μου κολλάει κατά το hatch και το χάνω.  Το εμφανίζει στο journal αλλά δεν υπάρχει στο κουτί.

Ευτυχώς που και αυτή τη φορά ήταν για πέταμα (krabby) αλλά χάθηκαν τα candies και το stardust.

Και μια και μιλάω για αυγά, χτες πέρασα από μια περιοχή που δεν είχα βρεθεί παίζοντας και μία στάση μου έδωσε 10ρι αυγό.  Πριν λίγο άνοιξε και βγήκε smoochum.  Γ@μώ το κέρατό μου δηλαδή - δεν τελείωσε το event;  τι μας τα δίνει αυτά που δεν έχουν καμία χρησιμότητα; 

με τη λογικη σου κανενα ποκεμον που εχεις ηδη δεν εχει χρησιμοτητα. Αυτα τα ποκεμον ειναι μερος του παιχνιδιου πλεον και θα τα βρισκεις σε αυγα και λογικα αργοτερα και στον δρομο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα μωρα δεν ειναι θεμα event,απλα στο event ηταν πιο πολλες οι πιθανοτητες να παρεις αυγο με μωρο μεσα.εμενα η απορια μου ειναι αλλη.τις τελευταιες 20 μερες δεν εχω ανοιξει κανενα 10αρι αυγο και δε ξερω το εξης.απο τη στιγμη που τα αυγα σου δινουν πλεον τα μωρα,τους εχουν κοψει τους μεγαλους?πχ απο δεκαρι πλεον μπορεις να παρεις elekid και electrabuzz η τους εχουν κοψει του electrabuz?

Κατά το χριστουγεννιάτικο event είχα ένα δεκάρι σχεδόν κάθε μέρα.  Μερικά έβγαλαν μωρά, άλλα κάτι άλλο (όχι σπάνιο).

Απ'οτι κατάλαβα τα μωρά προστέθηκαν στα άλλα που βγαίνουν οπότε μειώνονται οι πιθανότητες να βρεις σπάνια περισσότερο.

Η λογική μου θα ήταν από τα αβγά να βγαίνουν σχετικά σπάνια τέρατα - για αυτό άλωστε και αφαίρεσε τα ekans / pidgey από αυγά - γιατί τα βρίσκεις παντού.  Θα μου πεις ότι τα αυγά βγάζουν καλό IV - που και αυτό δεν είναι πάντα ο κανόνας - τα περισσότερα είναι χάλια.

Το πρωί μου άνοιξε ένα mankey (από 5χλμ) - που έχει δεκάδες η περιοχή μου. IV 86 και CP 552.

Τι στιγμή που δεν έχω Lapras / snorlax - με τις χαμηλές πιθανότητες που έχουν τώρα αυτά να βρεθούν - δεν υπάρχει λόγος για περπάτημα.  Αράζεις για καφέ σε μία πλατεία και μαζεύεις καθιστός ότι πετάει, ότι κολυμπάει και ότι περπατάει.

Δηλαδή χάνει ακόμα το νόημά του το παιχνίδι.

Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι

• Moderators

Το οτι δεν βρισκεις Snorlax/Lapras πχ επειδη παιζεις στα ιδια και τα ιδια μερη!? Πχ Εσθονια εβρισκα Χ ποκεμον συνεχεια αλλα πχ Ekans ουτε για πλακα, Αθηνα βαρεθηκα να βλεπω Ekans. Το ιδιο ισχυει και με τα αυγα αν παιρνεις αυγα απο τα ιδια ποκεστοπ ειναι λογικο να βγαζεις τα ιδια και τα ιδια ποκεμον !

Επισης αν ηταν τοσο ευκολο να τα βρεις δεν θα ηταν σπανια..

Συμφωνω οτι ειναι σπανια οπως λες φιλε Spect, αλλα η αληθεια ειναι πως παιζουν πολυ στα Gym απο οτι βλεπω...

Και ουτε εγω εχω πετυχει ακομα Snorlax-Lapras κλπ απο αυγα, ουτε καν με spawn καπου... 

Οντως τα 10αρια ειχαν εξαφανιστει για 2-3 μηνες, τωρα πριν μερικες μερες πηρα και εγω 2 και περιμενω να δω τι θα βγουν!

το χα γραψει και εγω οταν βγηκε η ανακοινωση για τα μωρα,πως πλεον με αυτες τις προσθηκες θα ειναι τρομερα δυσκολο εως απιθανο να βρουμε σνορλαξ οσοι δε το χουμε βρει ακομα.φυσικα με βαση την εμπειρια μεχρι τωρα ισχυει αυτο που λεει ο σπεκτ,δηλαδη πως αν μαζευεις απο τα ιδια και τα ιδια και δεν εχεις βρει καποια,πρεπει να αρχισεις να μαζευεις αλλου για να δεις ασπρη μερα.εγω πλεον προσπαθω να μαζευω αυγα γυρω απο το συνταγμα που χει ο hunter πως εχει παρει αρκετους σνορλαξ.καλο θα ταν βεβαια αν καποιος θυμαται να μας πει συγκεκριμενο ποκεστοπ.εγω παντως το τελευταιο λαπρας το πηρα απο το ποκεστοπ διπλα στη βουλη προς ζαππειο μερια

Το οτι δεν βρισκεις Snorlax/Lapras πχ επειδη παιζεις στα ιδια και τα ιδια μερη!? Πχ Εσθονια εβρισκα Χ ποκεμον συνεχεια αλλα πχ Ekans ουτε για πλακα, Αθηνα βαρεθηκα να βλεπω Ekans. Το ιδιο ισχυει και με τα αυγα αν παιρνεις αυγα απο τα ιδια ποκεστοπ ειναι λογικο να βγαζεις τα ιδια και τα ιδια ποκεμον !

Επισης αν ηταν τοσο ευκολο να τα βρεις δεν θα ηταν σπανια..

Υπάρχει βεβαιωμένη σχέση stop και αυγών;

Πέρα από την γενική γεωγραφική περιοχή (ευρώπη / αμερική κλπ ) δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο.  Όσο για τα σπάνια - μιλάω για τα σπάνια ανά περιοχή.  

Κατά τη λογική μου θα είχε ενδιαφέρον τα αυγά να σου βγάζουν τα σπάνια (που δεν βρίσκεις στην περιοχή που είσαι) ή κάτι εξαιρετικό - το να πάρω ένα ekans είναι απλά χάσιμο χρόνου για ένα επίπεδο και πάνω.  Δεν σε τραβάει να παίξεις. (Είμαι lv33)

Το χτεσινό δεκάρι μου έβγαλε elekid - χέsτικα - και το πήρα από περιοχή που δεν είχα ξαναπάει.  Μου έχει δώσει άλλα 3 elekid αυτές της μέρες.  Εδώ ένα grimer έχω βρεi όλο και όλο από την αρχή που παίζω και αυτό το περπάτησα για να πάρω muk (όπως και πολλά άλλα).  Και έχω 3x cleffa, 2x igglybuff, 1x togepi, 3x smoochum, 4x elekid, 3x magby.  

Σήμερα είμαι χωρίς μπάλες πάλι.  Περπατάω τα αυγά για να πάρω κάποιο νέο αύριο από Φλοίσβο που θα πάω για δουλειά.

εγω παντως εως τωρα εχω 11 snorlax (ολα απο αυγα)

τα περισσοτερα 10άρια ηταν απο φλοισβο (μεταλλικο αστερι) και τα 3 που ειναι στη σειρα στο Συνταγμα στο καφέ Εθνικον.

τα 10αρια που μου εδωσαν τα ποκεστοπ της NY (και δεν ηταν λιγα) μου εβγαλαν ολα χαζομαλακιες και αρκετα baby.

ψαχνω Lapras (έχω μονον εναν wild 100% τον οποιο μαζεψα στο Dubai). Αν δεν ειχα παει Dubai το καλοκαιρι δε θα ειχα κανενα Lapras.

Δυστυχως συνειδητοποιω πως χρειαζεται να παιζεις καθημερινα και για ωρες ολοκληρες αν θες να προχωρησεις στο παιχνιδι και στα levels. Καποιος ο οποιος παιζει 1 ωρα την ημερα (και οχι συνεχομενα), θα κανει κατι αιωνες για να παει level 30 :P

Αυτη την στιγμη ειμαι level 23, μου λειπουν περιπου 5.000xp για να παω 24 και εχω πελαγωσει :P

• Like 1

Δυστυχως συνειδητοποιω πως χρειαζεται να παιζεις καθημερινα και για ωρες ολοκληρες αν θες να προχωρησεις στο παιχνιδι και στα levels. Καποιος ο οποιος παιζει 1 ωρα την ημερα (και οχι συνεχομενα), θα κανει κατι αιωνες για να παει level 30 :P

Αυτη την στιγμη ειμαι level 23, μου λειπουν περιπου 5.000xp για να παω 24 και εχω πελαγωσει :P

ετσι ειναι... η αν θελεις να επιταχυνεις βαζεις lucky egg οταν βγαινεις να παιξεις και φυσικα μαζικα evolve με lucky egg.

ειμαι lvl 35 θελω 1.000.000 XP ακόμα για το 36 και εχω ψιλοβαρεθει (δε παιζω πια πανω απο 1 ωρα τη μερα).

Υπάρχει βεβαιωμένη σχέση stop και αυγών;

Πέρα από την γενική γεωγραφική περιοχή (ευρώπη / αμερική κλπ ) δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο.  Όσο για τα σπάνια - μιλάω για τα σπάνια ανά περιοχή.  

Κατά τη λογική μου θα είχε ενδιαφέρον τα αυγά να σου βγάζουν τα σπάνια (που δεν βρίσκεις στην περιοχή που είσαι) ή κάτι εξαιρετικό - το να πάρω ένα ekans είναι απλά χάσιμο χρόνου για ένα επίπεδο και πάνω.  Δεν σε τραβάει να παίξεις. (Είμαι lv33)

Το χτεσινό δεκάρι μου έβγαλε elekid - χέsτικα - και το πήρα από περιοχή που δεν είχα ξαναπάει.  Μου έχει δώσει άλλα 3 elekid αυτές της μέρες.  Εδώ ένα grimer έχω βρεi όλο και όλο από την αρχή που παίζω και αυτό το περπάτησα για να πάρω muk (όπως και πολλά άλλα).  Και έχω 3x cleffa, 2x igglybuff, 1x togepi, 3x smoochum, 4x elekid, 3x magby.  

Σήμερα είμαι χωρίς μπάλες πάλι.  Περπατάω τα αυγά για να πάρω κάποιο νέο αύριο από Φλοίσβο που θα πάω για δουλειά.

Νομιζω οτι υπαρχει συνδεση μεταξυ στοπ και αυγων δηλαδη να στο πω και αλλιως δεν γινετε τα μονα δεκαρια αυγα ντρατινι να μου εχουν ερθει απο τον φλοισβο (4 στο συνολο) και τα μονα δεκαρια αυγα αεροντακτιλ (5 στο συνολο) να μου εχουν σκασει απο την καλλιθεα απο συγκεκριμενο στοπ....

Παντως για σνορλαξ μην εχεις ελπιδες ουτε και εγω εχω και εχω φτασει 30 λεβελ νομιζω οτι εαν ηταν να μας δωσει θα μας εδινε μεχρι τα 20 λεβελ πλεον και να μας τον δωσει θα ειναι μονο για το ποκεντεξ 

• Like 1

Από τότε που πήγα LV33 μου πέρασε η ιδέα να ανέβω επίπεδο (level).  Βλέπω τα μεγάλα XP που χρειάζονται και δεν μπαίνω στον κόπο - έχω σπαστεί και με το μεγάλο flee rate και με την αστοχία μου (θέλω πολλές μπάλες ακόμα και για απλά τέρατα).

Κουτσά στραβά μαζεύω ότι βρω μέχρι τα 70 που θέλω για το Lucky egg (70 - 75 evolve μου βγάζει στο μισάωρο).  Και ξανά μανά.

Έτσι λόγω δουλειάς περπατάω όλη την αυγοθήκη (9 αυγά) μέχρι να αδειάσει - και φυσικά στο μεταξύ έχω μείνει από μπάλες.

Για να πάρω νέα αυγά πάω είτε Σύνταγμα στη γνωστή τριάδα ή φλοίσβο.  Στην περιοχή που περπατάω (Σταυρός Αγίας Παρασκευής) αποφεύγω να μαζέψω αυγά.

Όταν ξεκίνησα το καλοκαίρι στο ίδιο stop με έναν φίλο -την ίδια στιγμή- πήραμε το πρώτο μας δεκάρι - αυτός πήρε snorlax και εγώ κάτι άσχετο. Αυτός είναι κάπου lv23 και έχει βρει και lapras - κανένα από τα 2 δεν έχω.

Στα gym που πάω τα βράδια (6 έχει η περιοχή που με βολεύει) όλα μα όλα έχουν επάνω snorlax τουλάχιστον - άρα πολύς κόσμος έχει τα "σπάνια".  Απλά σε εμένα δεν έκατσε.

Το τηλέφωνό μου κατέβηκε στη μισή ώρα (!) λειτουργίας όταν είμαι στο po.go.  Κουβαλάω και powerbank μέχρι να έρθει νέα μπαταρία.

Να διορθωσω καποια πραγματα που διαβασα πανω.

1: Το ekans συνεχιζει να βγαινει απο 5αρι αυγο. Δεν το εβγαλαν.

2: Οι πιθανοτητες για λαπρας και σνορλαξ δεν ειναι λιγοτερες, επειδη πλεον ο mister mime, magmar, jynx, electabuzz ΔΕΝ βγαινουν απο αυγα.

Επισης εαν η περιοχη που πηρες το αβγο βγαζει snorlax/lapras σε spawn τοτε εχεις πιθανοτητα να το βγαλεις απο το αυγο. Εγω δεν αγοραζω incubators.. ποτε.. Και εχω βγαλει 6 λαπρας και 6 σνορλαξ απο αυγα.. Εχω σπασει 700κατι αυγα 1-1.

Φυσικα οποιος αγοραζει Incubators και σπαει πολλα αυγα.. (1000+) εχει μεγαλες πιθανοτητες να βγαλει πολλα σπανια..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...