Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ίδια και εδώ.  Αρκετές φορές δεν τα δείχνει - εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σου.  Ο ρυθμός τους δεν είναι μεγάλος - απλά εμφανίζονται εκεί που δεν τα έβλεπες καθόλου.  Το θέμα είναι ότι όλα είναι ψόφια - κανένα δεν είναι της προκοπής παρόλα αυτά θέλουν πολλές μπάλες για να τα πιάσεις.

Σχετικά με τις εφαρμογές FAKE GPS - δεν δουλεύουν σωστά και θα φάτε ban.

Κατέβασα μερικές και τις έβαλα να κάνουν μία διαδρομή στο τετράγωνο γύρω από το σπίτι μου.

Με τους χάρτες (όχι το Pokemon go) ανοιχτό βλέπεις τι κάνουν.  Η ίδια εφαρμογή λέει ότι ακολουθεί τη διαδρομή που της έχει βάλει αλλά η χάρτες του τηλεφώνου δίνουν την πραγματική εικόνα.

post-206817-0-68284700-1483540160_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η διαδρομή που έκανε το fake gps γύρω από το σπίτι μου.  Στο σημείο που μαζεύονται οι γραμμές ήμουν στον καναπέ και είπα στην εφαρμογή να κάνει μία βόλτα το τετράγωνο.  Κάθε μερικά μέτρα με πέταγε στο σημείο εκκίνησης και πάλι πίσω στο σημείο της βόλτας.

Σαν να ήσουν σε 2 σημεία ταυτόχρονα.

Δηλαδή περπάταγε μερικά μέτρα στο δρόμο, γύρναγε στην αρχή, μετά συνέχιζε από το σημείο που σταμάτησε κοκ. οπότε είναι άχρηστη για το Pokemon go αφού με τέτοια συμπεριφορά τρως ban.

Φιλε papars εσυ αναφερεσαι σε αλλο πραγμα, εγω αυτο που εχω και δοκιμαζω εδω και λιγο καιρο δεν εχει αυτοματο, απλα δινει αλλο στιγμα απο το πραγματικο και σου δινει ενα joystick και οριζεις εσυ που θα περπατησει ο trainer και με ποση ταχυτητα. Ο μονος κινδυνος με το fake gps που δουλευω εγω ειναι το σχετικα σπανιο πλεον φαινομενο στα καλα καθουμενα να δινει αναφορα το σωστο στιγμα. Δεν ξερω τι σαχλαμαρα εχουν κανει και το κανει αυτο.

Πραγματικα η μαρινα του Φλοισβου λεει οσο τιποτε αλλο, δεν εχω ξαναδει πουθενα τοσα πολλα και τοσο μεγαλη ποικιλια.

Ο μονος κινδυνος με το fake gps που δουλευω εγω ειναι το σχετικα σπανιο πλεον φαινομενο στα καλα καθουμενα να δινει αναφορα το σωστο στιγμα. Δεν ξερω τι σαχλαμαρα εχουν κανει και το κανει αυτο.

Το αυτό - και σε στέλνει για μπάνιο.  Απ΄ότι διαβάζω το κάνουν όλες οι εφαρμογές αυτού του τύπου.

Τι γινεται παιδες? Παιζετε ακομα? Εδω και λιγες μερες τα βρηκα σκουρα, δε βγαινω για βολτες. Σημερα εκαψα 5 ευρω βενζινη για να πιανω ποκεμον με το αμαξι, καθολου value. Εχει τρομερο κρυο εδω, δε παλευεται μιλαμε εχουμε παγωσει. Κατι τα λουρ κατι οι διαδρομες με το αμαξι βγαινει το εξπι αλλα ειναι λιγο συγκριτικα με πριν..

Κρατα μας κανενα ταυρακι μπας και ανοιξουν οι ανταλλαγεςςςς!!!

Εγω λιγα πραγματα.Ουσιαστικα δεν εκμεταλλευτηκα οσο θα ηθελα τα εορταστικα events.Το καλο που προεκυψε μονο ηταν με τα incubators οπου μαζεψα ενα Magby 93% κι ενα Togepi.Το Magby δεν θελω να το εξελιξω ακομα αν και με φορτωσε με candies και μπορω,ετσι ωστε αν πετυχω αλλο ενα,να εχω ενα απ'ολα.Οπως κανω με ολα δηλαδη.

Κρατα μας κανενα ταυρακι μπας και ανοιξουν οι ανταλλαγεςςςς!!!

αμε... εγώ ενα θα κρατήσω.. 

η αλήθεια ειναι πως έχω ψιλοβαρεθεί (μαζί και η οικογένεια), βέβαια σε αυτό συμβάλλει ότι είμαστε level 35-30-30 και έχουμε πίασει όλα τα pokemon εκτός από farfech'd και kangashkan (τα οποία πολύ πιθανό να πιάσουμε μιας μέσα στο 2017 αν πάνε καλά τα πράγματα σχεδιάζουμε ταξίδια σε Ιαπωνία και Αυστραλία).

βέβαια τα daily pokemon / pokestop τα πιάνουμε αλλά μέχρι να γίνει κάποια μεγάλη προσθήκη - αλλαγή στο παιχνίδι δε μας βλέπω να παίζουμε για περισσότερα από 10-15 λεπτά τη μέρα.

Και Αθήνα κρύο έχει και πονάνε τα χέρια.

Λίγες βόλτες και κακές.

Το event για εμένα ήταν πολύ κακό.  Μάζεψα μερικά άχρηστα bulbasaur, κάτι λίγα charmander και squirtle.  Κανένα σε αρκετή ποσότητα ή ποιότητα για evolve.  Περπατάω τώρα τα squirtle για τα σχετικά candies.  Δυστυχώς το κάθε ένα από αυτά ήθελε δεκάδες μπάλες και δεν βόλευε το μάζεμά τους λόγω κρύου.

Το μόνο που βρήκα χρόνο να κάνω είναι να αδειάσω το κουτί τεράτων με τη βοήθεια σχετικής εφαρμογής (iv calculator pro) πετώντας έξω όλα τα άχρηστα.

Παρατήρησα ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα τέρατα με τα μεγάλα CP είχαν το χειρότερο move-set ενώ αυτά που είχαν χαμηλό - έως πολύ χαμηλό CP είχαν τα καλύτερα moves.  Πέρα πάντως από ένα dragonite που είναι σχετικά καλό - δεν έχω κάτι άλλο αξιόλογο.  

Ευτυχώς που έχουμε μείνει 2 -3 άτομα στην γειτονιά και απλά περνάμε κάθε απόγευμα / βράδυ και μαζεύουμε τα gym ο κάθε ένας με τη σειρά του και έτσι γεμίζει το σεντούκι νομίσματα.

Δεύτερη ή τρίτη φορά που μου κολλάει κατά το hatch και το χάνω.  Το εμφανίζει στο journal αλλά δεν υπάρχει στο κουτί.

Ευτυχώς που και αυτή τη φορά ήταν για πέταμα (krabby) αλλά χάθηκαν τα candies και το stardust.

Και μια και μιλάω για αυγά, χτες πέρασα από μια περιοχή που δεν είχα βρεθεί παίζοντας και μία στάση μου έδωσε 10ρι αυγό.  Πριν λίγο άνοιξε και βγήκε smoochum.  Γ@μώ το κέρατό μου δηλαδή - δεν τελείωσε το event;  τι μας τα δίνει αυτά που δεν έχουν καμία χρησιμότητα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...