Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με τα gym πιστευω πως πρεπει να γινουν αλλαγες στις μαχες. πχ αν υπαρχει μεσα 1 ποκεμον αντιπαλου να σε αφηνει να επιτεθεις με 1 και οχι με 6 , αν υπαρχουν μεσα 2 να σε αφηνει με 2, 3 με 3, 4 με 4, 5 με 5 και απο 6 και πανω να ειναι οπως τωρα (6 max).

αυτο πιστευω θα αναγκασει τους παιχτες να ασχοληθουν λιγο παραπανω και να βαζουν σωστα ποκεμον για να ριξουν ευκολοτερα τον αντιπαλο. πχ αν ενα gym το φυλαει 1 vaporeon θα ειναι καλυτερα να του την πεσουν με 1 exeguttor, ενω τωρα και 3-4 arcanine να του βαλουν το ριχνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

LV33 από 12/7/16

Έχω ψιλοβαρεθεί από τα μεγάλα XP που θες να πας σε επόμενο lv.

Βλέπω τα εκατομμύρια και δεν έχω την ίδια ζέση να ανέβω level.  Κάποια στιγμή θα γίνει.

Και δυστυχώς δεν έχω μάθει να τα πιάνω ακόμα με αποτέλεσμα να έχω κακό catch rate - ρίχνω μόνο ευθεία και φιλτράρω πολύ τι θα πετύχω αφού υπάρχουν πολλά που θέλω 6+ μπάλες να πιάσω.

ΣΚ που έχω περισσότερο χρόνο είμαι σε περιοχή που έχει ένα στοπ και κανένα gym.

Όσο για τα gym, αν δω κάποιο στο ίδιο χρώμα με εμένα απλά το προσπερνάω.  Βαριέμαι αφάνταστα να το ανεβάζω λίγο λίγο για να βάλω δικό μου τέρας.

Ειμαι στο επιπεδο 27, μεχρι προχθες επαιζα κανονικα. Απο προχθες βρηκα ενα fake gps και το εχω ξεσκισει, γυρναω (εικονικα) συχνα στον Φλοισβο που γινεται πραγματικα πανικος για μαζεμα ποκεμον και στο Συνταγμα-Σταδιου-Ερμου για να μαζεψω μπαλες.
Εχω ξαναπει οτι για εμενα το παιχνιδι δεν μου δινει νοημα στην ζωη μου, ενα χαζοπαιχνιδο ειναι για να περναω την ωρα μου στο αυτοκινητο στην δουλεια που δεν εχω να κανω τιποτα στις διαδρομες. Μου την εσπασε που σταματησαν οι στασεις να δινουν μπαλες οταν εισαι ΕΠΙΒΑΤΗΣ σε αυτοκινητο και εξαιτιας αυτου τις τελευταιες μερες γυρναγα σχεδον παντα χωρις να εχω ουτε μια μπαλα.

Να πληρωσω δεν υπαρχει απολυτος καμια περιπτωση. Παρασιτω στις πλατες τις Niantec με λιγα λογια :)

*με τα παραπανω δεν θεωρω οτι προσβαλλω κανεναν αλλα ας το πω για να ειμαστε απολυτα ξεκαθαροι, παραπανω λοιπον εκφραζω προσωπικη αποψη, δεν κρινω τις επιλογες των αλλων, ευχαριστω

Δοκίμασα κάποιο gps app κάποια στιγμή και έφαγα (προσωρινό) ban γιατί κάθε τόσο στέλνει την πραγματική τοποθεσία και σε κάνει teleport.  Και είπα δεν αξίζει μετά από τόσο περπάτημα να πάει χαμένος ο λογαριασμός για μερικές μπάλες.  Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει βιασύνη.

Λόγω δουλειάς είμαι πολύ συχνά στο Φλοίσβο - απλά ζηλεύω την ποικιλία τεράτων και την δυνατότητα να μαζεύεις μπάλες στον ίδιο χώρο.  Στην περιοχή του σπιτιού μου μόνο γάτες, σκύλους και φίδια.  Σπάνια να εμφανιστεί κάτι άλλο.

Για την Αθήνα έχω ακούσει για τον εθνικό κήπο και το Ζάππειο ότι βρίσκεις ποικιλία.  Βασικά με κάθε ευκαιρία ανεβαίνω την Β. Σοφίας και μαζεύω μπάλες με το αυτοκίνητο - η κίνηση είναι πολύ αργή και έχει στάσεις δεξιά και αριστερά του δρόμου πάρα πολλές.  Έξω από το hilton (στο δρομέα) πετάει τέρατα με μεγάλο CP σχεδόν κάθε φορά που περνάω - όμως δεν ψαρεύω παρά μόνο αν είμαι συνοδηγός.

Τις τελευταίες μέρες έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού (1+1).  Με το ζόρι βγάζει μία ώρα pokemon go.  Παρήγγειλα άλλη - για να δούμε.

Ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για offline ταξινόμηση των τεράτων στο κουτί;  Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάνεις login σε PC και φορτώνει τα τέρατα που έχεις στο λογαριασμό σου και σου βγάζει τα stat, IV, move set και προτείνει ποια να κρατήσεις και ποια να πετάξεις.  Δεν παίζεις είναι μόνο για ταξινόμηση των τεράτων.

Έχω αυτό. Κανείς login με τα στοιχεια σου και βλεπει τι ποκεμον εχεις και τα αξιολογεί ίσως αφορά το iv και το moveset. Ετσι οπως θα επρεπε να τα εχει στο παιχνιδι και οχι με αερολογιες και φλυαρίες όπως κάνει ο αρχηγος

post-45226-0-24529900-1483524370_thumb.jpeg

• Like 1

Η αληθεια ειναι πως εχω βρει ελαχιστα starters τοσες μερες, βεβαια παιζω λιγοτερο απο μια ωρα την μερα και αυτη σπαστα λογω ελλειψης χρονου... Μαλλον ετσι εξηγειται οτι εχω κολλησει στο 23 lvl 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...