Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

central park ο παραδεισος των trainer, πιασαμε και τον πρωτο ταυρο, χασαμε εναν λαπρα που εκανε βολτες διπλα απο το hotel μας και ο pokemon go frappuccino των starbucks απλα τα σπαει...

αυτα απο ΝΥ για την ωρα..

post-418074-0-12956300-1483176546_thumb.jpg

post-418074-0-71528800-1483176564_thumb.jpg

post-418074-0-64856100-1483176586_thumb.jpg

post-418074-0-80003200-1483176600_thumb.jpg

post-418074-0-65984800-1483176614_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Βρηκα ενα fake gps, δουλευει χωρις root το κινητο, μερικες φορες πηδαει στην πραγματικη τοποθεσια.

Με δικια σας ευθυνη https://devs-lab.com/how-to-play-pokemon-go-without-moving-no-root-required.html

Αχρηστο, η παιζεις κανονικα η δεν παιζεις. Μαρεσει που μου την λεγανε ατομα απο εδω μεσα καποτε για τα λεβελ μου..λολ

pokehunter μπραβο αδερφε, καλα να περασεις.

Δημοσ.

Αχρηστο, η παιζεις κανονικα η δεν παιζεις. Μαρεσει που μου την λεγανε ατομα απο εδω μεσα καποτε για τα λεβελ μου..λολ

pokehunter μπραβο αδερφε, καλα να περασεις.

οτι δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... ασε τους να λενε...

σε ευχαριστω... καλη χρονια να εχουμε.. :-)

καλα τα πηγαμε εως τωρα.... εχουμε αλλες 7 μερες στη ΝΥ να κυνηγαμε ταυρους

post-418074-0-40917500-1483209218_thumb.png

Δημοσ.

για την ωρα η times square ειναι κιτρινη αλλα αυτο συντομα θα αλλαξει, τα gym στο Manhattan ανεβαινουν και πεφτουν με απιστευτους ρυθμους ολο το 24ωρο.... ο κοσμος εδω παιζει πολυ pokemon go.

αργοτερα θα παμε να τους τρολλαρουμε με 3 mr.mime σε gym

ps: growlithe και arcanine πολυ σπανια να δεις

post-418074-0-96016800-1483359103_thumb.png

post-418074-0-28780600-1483359119_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Πως μερικοί απο εσάς καταφέρνουν και φτάνουν 30-35 lvl κλπ, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω... Σας θαυμάζω να σας πω την αλήθεια, γιατι εγω παίζω απο το Σεπτέμβρη και εχω κολλήσει στο 23 lvl χωρίς να μπορώ να ανέβω ουτε στο ελάχιστο! Όλη την μερα εξω στο δρόμο ειστε και παίζετε; :P

Δημοσ.

Όλη την μερα εξω στο δρόμο ειστε και παίζετε; :P

ναι... εγω κανω τουλαχιστον 8-10 κμ τη μερα για γυμναστικη και μαζι με εμενα παιζει ολη η οικογενεια. τωρα που ειμαστε NY για διακοπες κανουμε περιπου 15κμ τη μερα..

Υπάρχει κάποιος λόγος για να αφήσει κάποιος ένα gym κενό;

μου εχει τυχει 2-3 φορες σε φαναρι να ριχνω gym και να μη προλαβω να βαλω pokemon και να μεινει κενο.
Δημοσ.

ναι... εγω κανω τουλαχιστον 8-10 κμ τη μερα για γυμναστικη και μαζι με εμενα παιζει ολη η οικογενεια. τωρα που ειμαστε NY για διακοπες κανουμε περιπου 15κμ τη μερα..

μου εχει τυχει 2-3 φορες σε φαναρι να ριχνω gym και να μη προλαβω να βαλω pokemon και να μεινει κενο.

Μα τωρα εκει στην ΝΥ δεν προτιμάτε να δείτε την πόλη, να πάτε βόλτες, να βγάλετε φωτογραφίες κλπ απο το να ειστε με το κινητό στο χέρι και να παίζετε ποκεμον; :/ απλώς αναρωτιέμαι....

• Like 1
Δημοσ.

Απο οσο εχεις καταλαβει θα παρεις τα 10 νομισματα με το πρωτο ποκεμον που θα βαλεις σε ενα γυμναστηριο. Το επομενο δεν θα εχεις καποιο κερδος, εκτος απο το xp που θα παρεις. Οποτε ισως να συμφαιρει να τα ριχνεις για να περνεις το xp και να τα παρατας, αφου πολυ δυσκολα θα μεινει εκει για τις επομενες 21 ωρες για να παιρνεις αυτοματα τα νομισματα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος για να αφήσει κάποιος ένα gym κενό;

Εγω αφηνω επιτηδες τα γυμναστηρια αδεια οταν εχω κανει collect εχω ενα γυμναστηριο αναμεσα σε 4 ποκεστοπ παω το κατεβαζω παιρνω οσα χπ ειναι να παρω και μετα το αφηνω αδειο παω στο επομενο ποκεστοπ και μεχρι να γυρισω εχει μπει ο επομενος τον κατεβαζω και αυτον αλλα 150 χπ δηλαδη την διαδρομη θα την κανω 10 φορες ειναι +1500χπ και ξεφωρτονομε και μερικα ποσιονς...Ολα αυτα βεβαια εαν μπει παικτης αλλης ομαδας και οχι της δικιας σου..... Επισης με αυτην την τακτικη αποκτω και παρα πολλα νευρα γιατι ως γνωστων υπαρχουν πολλοι κολοχακερ στο παιχνιδι πως γινετε οταν δεν υπαρχει κανεις τριγυρω να παιρνουν το γυμναστηριο οι ιδιοι....

Παντως συνηθως οι χακερς στο παιχνιδι ειναι μπλε καρατσεκαρισμενο αλλα δεν πειραζει σε λιγο θα κλεγονται που θα τους κλεισουν τον λογαριασμο

• Like 1
Δημοσ.

Μα τωρα εκει στην ΝΥ δεν προτιμάτε να δείτε την πόλη, να πάτε βόλτες, να βγάλετε φωτογραφίες κλπ απο το να ειστε με το κινητό στο χέρι και να παίζετε ποκεμον; :/ απλώς αναρωτιέμαι....

δε φευγει η ΝΥ (ο τσαρμαντερ ομως μπορει να φυγει... lol) εχουμε ερθει και αλλες φορες NY και θα ξαναρθουμε, το να παιξουμε 2-3 ωρες τη μερα μαζι με τα παιδια κανοντας βολτα στο central park δε σημαινει οτι δεν κανουμε τιποτα αλλο ολη τη μερα.

Δημοσ.

Απο οσο εχεις καταλαβει θα παρεις τα 10 νομισματα με το πρωτο ποκεμον που θα βαλεις σε ενα γυμναστηριο. Το επομενο δεν θα εχεις καποιο κερδος, εκτος απο το xp που θα παρεις. Οποτε ισως να συμφαιρει να τα ριχνεις για να περνεις το xp και να τα παρατας, αφου πολυ δυσκολα θα μεινει εκει για τις επομενες 21 ωρες για να παιρνεις αυτοματα τα νομισματα.

Εγω αφηνω επιτηδες τα γυμναστηρια αδεια οταν εχω κανει collect εχω ενα γυμναστηριο αναμεσα σε 4 ποκεστοπ παω το κατεβαζω παιρνω οσα χπ ειναι να παρω και μετα το αφηνω αδειο παω στο επομενο ποκεστοπ και μεχρι να γυρισω εχει μπει ο επομενος τον κατεβαζω και αυτον αλλα 150 χπ δηλαδη την διαδρομη θα την κανω 10 φορες ειναι +1500χπ και ξεφωρτονομε και μερικα ποσιονς...Ολα αυτα βεβαια εαν μπει παικτης αλλης ομαδας και οχι της δικιας σου..... Επισης με αυτην την τακτικη αποκτω και παρα πολλα νευρα γιατι ως γνωστων υπαρχουν πολλοι κολοχακερ στο παιχνιδι πως γινετε οταν δεν υπαρχει κανεις τριγυρω να παιρνουν το γυμναστηριο οι ιδιοι....

Παντως συνηθως οι χακερς στο παιχνιδι ειναι μπλε καρατσεκαρισμενο αλλα δεν πειραζει σε λιγο θα κλεγονται που θα τους κλεισουν τον λογαριασμο

Κατανοώ αυτό με τα coins αλλά θεωρούσα ότι πρέπει να βάλεις κάτι επάνω για να πάρεις το XP.  Στην περιοχή μου υπάρχουν 4 gym όπου τουλάχιστον 2 από αυτά μένουν κενά για αρκετές ώρες παρόλο που είναι σε πολυσύχναστους δρόμους.  Όταν λήξει ο χρόνος μου περνάω και μόλις αφήσω κάτι το κατεβάζουν αμέσως χωρίς να βάλουν κάτι επάνω.  Βλέπω επίσης ότι αν βρω κάποιο με μεγάλο level, και αρχίζω να το κατεβάζω εμφανίζονται διάφοροι και βοηθάνε αλλά δεν βάζουν κάτι επάνω - απλά το ρίχνουν και φεύγουν (;).

Γενικά πάντως αυτά τα gym δεν ανεβαίνουν πολύ - οι περισσότεροι βάζουν απλά ένα τέρας και φεύγουν.  Υποθέτω ότι απλά μαζεύουν τα 40 coins και περνάνε την ώρα τους μαζεύοντας XP μέχρι την επόμενη μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...