Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@papras αυγά μαζευω απο κεντρο (αθηνα) μιας και εκει κινουμαι τις περισσοτερες μερες

Αφού άδειασα την αυγοθήκη πήρα το μετρό και κατέβηκα Σύνταγμα.  Έκανα μία βόλτα στην πλατεία - η γνωστή τριάδα είχε 3x lure και μου έδωσε ένα 10 χιλ - τα υπόλοιπα (5 και 2 χιλ) τα πήρα από τον εθνικό κήπο (Ζάππειο μέχρι το στάδιο).

Το δεκάρι μου έδωσε elekid τελικά.  Τα υπόλοιπα τα κλωσάω τώρα.  Μήπως πρέπει να αγοράσω κάτι μπας και δω snorlax / lapras;

Πρέπει να πάρω γάντια με αφή για smartphone.  γ@μώ το κρύο - έσκασαν τα χέρια μου.

Δοκίμασε κάποιος τον pokemon go live desktop map;

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/5br9u4/pokemon_go_desktop_map_is_back_up/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Trainers,

As the year draws to a close, we want to give you a great way to celebrate the end of the year with Pokémon GO. For the next couple of weeks, you’ll have even more reason to explore the world with your friends and family while you enjoy our year-end event.

Don’t miss out on an increased chance to hatch a Togepi (and other Pokémon)! Starting the morning of December 25, 2016, and through the afternoon of January 3, 2017 (PST), PokéStops will award one single-use Incubator each day after your first Photo Disc spin. As you visit PokéStops during this time period, there will be a greater chance of finding Eggs that hatch Togepi, Pichu, and several other recently found Pokémon, originally discovered in the Johto region. Special Pikachu wearing festive hats will also be staying around a bit longer! You are more likely to find these limited-edition Pikachu during the time period of this celebration.

In addition, from the afternoon of December 30, 2016, through the afternoon of January 8, 2017 (PST), the first partner Pokémon and their Evolutions, originally discovered in the Kanto region, are more likely to be encountered. This means a greater chance to catch Bulbasaur, Ivysaur, and Venusaur, as well as Charmander, Charmeleon, and Charizard, plus Squirtle, Wartortle, and Blastoise! As a way to increase your chance to encounter one of these Pokémon, Lure Modules will also last for 60 minutes instead of 30 minutes.

Get up and go!

—The Pokémon GO team

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου έδωσε incubator.  Και η μία και μοναδική στάση στο "χωρίο" (ένα εικονοστάσι στην άκρη της Εθικής οδού) μου έχει δώσει μέχρι στιγμής 5 αυγά 10χιλ. Τα 2 έχουν βγάλει smoochum και περπατάω να δω τι θα δώσουν τα άλλα.

Όμως δεν βλέπω πουθενά bulbasaur και τα άλλα που αναφέρονται στο event.  

update:  το 3ο δεκάρι έδωσε Pinsir 71% - πρέπει να έχω καταραμένο λογαριασμό δεν εξηγείται αλλιώς.

Επεξ/σία από papars

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε σεις εχετε αυξημενο spawn rate στα starter? δε βρισκω τιποτα ακομα

Απόρησα και εγώ μέχρι που ξαναδιάβασα την ανακοίνωση - λέει ότι θα τα έχουμε από 30 Δεκ μέχρι 8 Ιαν.

Εν το μεταξύ το τελευταίο μου δεκάρι αυγό έδωσε aerodactyl με κακό move set.

edit: Το σημερινό (28/12) δεκάρι μου έδωσε pinsir.  Το τρίτο από 10ρι αυγό αυτό το μήνα.  Απίστευτο!

edit2: 29/12 και πήρα scyther - άι σιχτίρ.  Ευτυχώς από μικρότερο βρήκα cleffa.

Επεξ/σία από papars
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Starters ακουωωωω και starters δε βλεπωωωωω....

Same here!

Και σήμερα δεν μου έδωσε 10ρι αυγό.

edit: εμφανίστηκαν τελικά κάτι squirtle και μερικά charmander.  Σας έδωσε AK-47; γιατί με κάτι άλλο δεν πιάνονται ...

Επεξ/σία από papars
  • Like 1

Βρηκα ενα fake gps, δουλευει χωρις root το κινητο, μερικες φορες πηδαει στην πραγματικη τοποθεσια.

Με δικια σας ευθυνη https://devs-lab.com/how-to-play-pokemon-go-without-moving-no-root-required.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...