Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

πφφ εγω τιποτα απο τα νεα :( ! βασικα δεν εχω incubators και δεν παιζει να πληρωσω για να παρω! οποτε ενα ενα σιγα σιγα οοοοταν τα μαζεψω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει λέμε - χτες και σήμερα άνοιξα 13 αυγά (2 των 2χιλ και τα υπόλοιπα 5χλμ) και βρήκα σαβούρα.  Παίζει και η κίνηση στο λεκανοπέδιο να είναι γιατί πάω με το πάσο μου για παραδόσεις.  Πήρα από σύνταγμα ένα των 10χιλ και θα είναι το επόμενο.

Παίζει ρόλο που τα παίρνεις ή/και που σκάνε τα αυγά; (για το τι θα έχουν μέσα;)

hunter τον elekid απο τι αυγο τον πηρες?εγω πηρα μια smoochum(-->jynx)απο 10αρι.το ασχημο στο ολο θεμα ειναι οτι αυξανονται οι επιλογες που μπορει να σου δωσει καποιο αυγο.ενολιγοις οσοι ειναι ατυχοι σαν εμενα και δεν εχουν βρει πχ snorlax τοσο καιρο,παιζει και να μη βρουν ποτε..

hunter τον elekid απο τι αυγο τον πηρες?εγω πηρα μια smoochum(-->jynx)απο 10αρι.το ασχημο στο ολο θεμα ειναι οτι αυξανονται οι επιλογες που μπορει να σου δωσει καποιο αυγο.ενολιγοις οσοι ειναι ατυχοι σαν εμενα και δεν εχουν βρει πχ snorlax τοσο καιρο,παιζει και να μη βρουν ποτε..

από 10άρι βγαίνει ο elekid. δεν εχεις αδικο, οσο περισσοτερα βγαινουν απο 10άρια τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να σου βγάλει ποκεμον που θέλεις. πρέπει να ήμουν πολύ τυχερός που έως τώρα μου έχουν βγει 8 snorlax και όλοι πάνω από 82% IV. βέβαια έχω κάνει hatch πανω απο 1350 αυγα.

Υπάρχουν πληροφορίες για επόμενο event; Θέλω να κάνω evolve και αν είναι να περιμένω.

Στην Αγία Παρασκευή πήξαμε σε vulpix και στο δημοτικό πάρκο σε exeggcute.

Έχει χάσει κάποιος άλλος τον ήχο των spawn in; Εμφανίζονται τα τέρατα χωρίς ήχο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...