Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Τελικά revive βρήκα και εγώ αρκετά όπως παλαιά.  Μάλλον έχει να κάνει με τις στάσεις.  Βρέθηκα σε περιοχή που πήρα 350+ μπάλες και κάτω από 5 revive.

Μου φάνηκε ότι είδα 2 νέες στάσεις κάπου που δεν υπήρχαν.  Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά θα μιλάμε για μεγάλη στραβομάρα.

Με πειράζει η αύξηση δεδομένων - κάνει το παιχνίδι αργό.  Τι στο καλό έχουν στο μυαλό τους;  

κατι ακουσα οτι και καλα μπορει να βαλουν costumes στα ποκεμον για τα χριστουγεννα και με την τωρινη υλοποιηση δεν χρειαζεται να κανουν update την εφαρμογη μιας και οι αλλαγες θα γινουν στο σερβερ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει καμία σχέση τι παίρνεις απο ταυγά ανάλογα με το buddy? μουχει τύχει μερικές φορές ναλλάζω buddy και το επόμενο αυγό ναναι το ίδιο ποκεμον. vulpix πχ που δεν υπαρχει γυρω μου ουτε κατα διανοια.

More Pokémon and a limited edition Pikachu are coming to Pokémon GO

http://pokemongolive.com/en/post/johto-holiday/

More Pokémon and a limited edition Pikachu are coming to Pokémon GO

Επεξ/σία από andreapaog328

Εχω την εντυπωση οτι το πικατσου με τον σκουφο ηταν στημενο, νομιζω οτι ολοι πιασαμε απο ενα τετοιο (η εστω ενα ποκεμον με χριστουγενιατικη αμφιεση) για να μπουμε στο κλιμα. Το δικο μου εμφανιστηκε μεσα στο σπιτι, κατι που δεν γινεται σχεδον ποτε.

Οποτε δεν υπαρχει gen2 ακομα, ειναι τα babies οπως και περιμενα βασικα. Προσωπικα δεν τρελαθηκα. Εαν καταφερω να βρω pichu θα ειναι καλο γιατι θα τα κανω εβολβ με 25 candies και θα παρω xp, εχω πολλα pikachu candy. Εαν δεν βγουν θρυλικα και gen2 εγω δε θα ειμαι ευχαριστημενος, δεν ειμαι αχαριστος, απλα πιστευω οτι το παιχνιδι ειναι BETA και κατανταει βαρετο ειδικα στα λεβελ που ειμαι εγω.

• Like 1

Δεν έχω προλάβει να ανοίξω σήμερα αλλα βλέπω ότι παίζει πολύ το xmas pikatsu όποτε Ελπιζω μόλις πιάσω λιμάνι να ανοίξω.Ταξιδι με τη δουλειά και με έχουν φάει οι θάλασσες!

Ένα βρήκα με σκούφο -  και μάλιστα μέχρι να πάω στη στάση του έφυγε.  Όμως όταν έφτασα έβγαλε άλλο χωρίς να είναι στα nearby.

Χτες βράδυ σπάστηκα αφάνταστα, βγήκα βόλτα στο κρύο και γύρισα πίσω άδειος. Για κάποιο λόγο σχεδόν μία ώρα περπάτημα είχα κενό nearby.  Και αν εμφανιζόταν κάποιο είχα 50-50 flee rate.

Νομίζω τελικά την καλύτερη ψαριά την έκανα στον Φλοίσβο.  Έπαψα να πηγαίνω εκεί και έπεσε η απόδοση.

Κοκκινοσκουφη ουτε εγω εχω βρει... Προσπαθω να φτιαξω ενα alakazam και ενα καλο charizard αλλα δεν βρισκω πουθενα charmader, οσο για abra καπου βρισκω που και που

Άγιο pikachu βρήκα 2 σε διαφορετικές στιγμές στην Λ. Μεσογείων στο δεξί μέρος πριν τον Σταυρό, στο maxperry.

Δεν ήταν στα nearby απλά εμφανίστηκε.

Σήμερα "περπάτησα" 7 αυγά 5χιλ συνοδηγός μοιράζοντας εμπορεύματα στην Αθήνα.  Πήρα τα π@π@ρι@ μου.  Το σπανιότερο ήταν ένα oddish.

Σε ποια περιοχή να πάω να μαζέψω αυγά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...