Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατσε να φτασουμε μεχρι το επιπεδο για max revive... γιατι ειναι μακρυς ο δρομος

Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι τα περισσοτερα revive τα περνεις απο την ανοδο επιπεδου, στις αρχες που εχεις μονο ψοφιμια και δεν κανεις μαχες μαζευονται πολλα, και εγω πεταξα πολλα στην αρχη νομιζωντας οτι θα μαζευω οσα χρειαζομαι απο στασεις. Τελικα μετα παρατηρησα οτι ειναι τα πιο σπανια αντικειμενα στις στασεις.
Εαν δεν μενεις κοντα σε γυμναστηριο παντως μαζευονται ξανα ευκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι ολη μερα σε GYM ειστε? Εγω και να μην εχω revives μετα τις μαχες απλα τα αφηνω και μετα τα κανω revive οταν παρω απο στοπ, γιατι να τα κρατησω δεν παιζει.  Κρατα καβατζα σαπια ποκεμον για να τα βαζεις να βαρανε, ΠΧ αν κανεις κανα seaking/tentacruel για XP μην το σβηνεις για να εχεις να βαρας. Εγω παλια κρατουσα 40 magneton και τα εβαζα να βαρανε, μετα τα εσβηνα. Εδω εχουμε magnemite/voltorb nest οποτε πολλα τετοια κανουμε εβολβ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως κρατάς μόνο ultra balls;  Πετάς εκατοντάδες από τις άλλες;  Γιατί η αναλογία πρέπει να είναι 20-25 κόκκινες προς μια Ultra εδώ κάτω.  Καλά τα Potions τα πετάω - αλλά ξαφνικά δεν βρίσκω revive ούτε max revive.  Κράταγα κάπου 10-15 την μέρα αλλά τώρα δεν βρίσκω πάνω από 3.  Υπήρχαν μέρες που έβρισκα και 30 revive - τώρα ξεραΐλα.  Και για κάποιο λόγο έχουν τρελαθεί στα γειτονικά gym να βάζουν θηρία.

LV33 πήγα.  Βλέπω το εκατομμύριο και με πιάνει πανικός.

Edit: Έγινε update της εφαρμογής.  Βλέπω αλλαγές στο Pokedex -βέβαια βλέπω και ένα bug.  Σε μερικά δεν υπάρχουν εικονίδια - βγάζει κενό (ούτε αριθμό δεν έχει).

Έγιναν και αλλαγές στα gym.  Δείχνει τον τύπο τον αντιπάλων και στα δικά σου για καλύτερη επιλογή.

Και ένας ταύρος στο διπλανό μου gym.

post-206817-0-03625900-1481278686_thumb.png

Επεξ/σία από papars

Και εδω ξεκινησε πριν κατι ωρες.

Εχω περιπου 700 ουλτρα. 150 potions/revives και τα αλλα 150 ραζ και οτι great/poke παρω που τα πεταω αν γεμισω.

• Like 1

πάντως εδώ πετάει και τα nearby αλλά και sightings όπως είχε προτείνει ο trainertips. κατι μου λεει οτι βλεπουν το καναλι του και κάνουνε τουτοι δω  :P

άλλαξαν πάλι τα nests? εκει που έπαιρνα oddish τωρα πετάει nidoran.

• Moderators

Η Niantic εκανε αλλαγες και ολα τα ποκεμον φορτώνονται και δεν ειναι cached για αυτο αργει. Τρελη πατατα απο μεριας τους γιατι ειναι πιο αργο και επισης ρουφαει τα δεδομενα αλλα απο την αλλη μερια τους δινει την δυνατοτητα να αλλαξουν αναπασα στιγμη πραγματα γιατι πλεον ολα ειναι server side.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους ένας tracker που αξίζει. Επιλεγεις αυτό που θες πιο πολύ και πατώντας στα πατουσακια σου εμφανίζει καρφίτσα στον χάρτη με την στάση που έχει κοντά το πόκεμον που θες. Εάν περάσει ο χρόνος και φύγει βγάζει ενημέρωση ότι το πόκεμον πέταξε.
Τα κατάφεραν μετά από 6 μήνες. Μήπως είναι παράρτημα της microsoft αυτή η niantec;

Το καλυτερο ειναι οτι μπορεις πλεον να επιλεγεις μαζικα τα ποκεμον που δεν θες για να πανε στον προφεσορ, πολυ βολικο.

Στα αρνητικα για εμενα ειναι οτι δονειται πλεον με καθε καινουργιο sighting και οχι με καθε ποκεμον που εμφανιζεται για πιασιμο.

Επεξ/σία από orck

Η Niantic εκανε αλλαγες και ολα τα ποκεμον φορτώνονται και δεν ειναι cached για αυτο αργει. Τρελη πατατα απο μεριας τους γιατι ειναι πιο αργο και επισης ρουφαει τα δεδομενα αλλα απο την αλλη μερια τους δινει την δυνατοτητα να αλλαξουν αναπασα στιγμη πραγματα γιατι πλεον ολα ειναι server side.

κάτι ενδιάμεσο πρέπει ναναι βασικά. γιατι εμενα δε μου λαγκάρει κάθε φορά που ανοιγω τα ποκεμον. μονο μερικές φορές.

Αυτό που δονεί στο βρόντο είναι μεγάλη παπάρα.  Ειδικά τώρα το χειμώνα που έχεις το τηλέφωνο στην τσέπη και το βγάζεις για να πιάσεις τερατάκια - τώρα έχεις false alarms ...

Δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω πια lag εκεί που δεν είχα.  Ακόμα και σε gym αργεί πολύ να φορτώσει τον αντίπαλο και έτυχε να βαράω στον αέρα αρκετή ώρα.  Δείχνει να τραβάει περισσότερα πράγματα από το δίκτυο και αν είναι κακή η λήψη τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Γενικά η εμπειρία παιξίματος έχει πέσει.

Υπάρχει λόγος που κάποια τέρατα είναι σπάνια; π.χ. Muk, gastly και δεκάδες άλλα.

Νομιζω οτι σαν αμερικανικη εταιρια εχουν στο μυαλο τους την χωρα ΗΠΑ και μονο. Ουτε που περναει απο το μυαλο τους οτι η προσβαση στο ιντερνετ δεν ειναι δεδομενη και για απεριοριστο ογκο (η εστω οχι με πενιχρα ορια 100-500MB που εχουν πολλοι εδω). Για να πω την αληθεια λογω εταιρικου τηλεφωνου πραγματικα δεν με νοιαζει ποσα data τραβαει, δεν εχω καταφερει να πλησιασω καν το οριο που εχω.
Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση ποση ωρα του πηρε για να σχεδιασει το pokedex.

Επισης γυρνωντας στο κεντρο χθες και σημερα και μαζευοντας οτι εβρισκα μπροστα μου τελικα τα revive δεν ειναι καθολου σπανια, μεσα σε δυο μερες εχω βρει περιπου 30 revive και καθολου χρονο να καθησω εστω για 5 λεπτα σε ενα βολικο γυμναστηριο για να τα χρησιμοποιησω μετα.

Τελικά revive βρήκα και εγώ αρκετά όπως παλαιά.  Μάλλον έχει να κάνει με τις στάσεις.  Βρέθηκα σε περιοχή που πήρα 350+ μπάλες και κάτω από 5 revive.

Μου φάνηκε ότι είδα 2 νέες στάσεις κάπου που δεν υπήρχαν.  Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά θα μιλάμε για μεγάλη στραβομάρα.

Με πειράζει η αύξηση δεδομένων - κάνει το παιχνίδι αργό.  Τι στο καλό έχουν στο μυαλό τους;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...