Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα για πρωτη φορα χθες μαζικα evolves με Lucky egg για να εκμεταλλευτω τα xp x4...
Πηρα 130,000 αν θυμαμαι καλα, ανεβηκα απο 21μισο lvl σε 23!
Δεν εχω παραπονο! Μονο ενα dragonite που μου βγηκε με 2.000cp εχει χαλια επιθεσεις...
Μακαρι να βαζουν πιο συχνα τετοια events γιατι αλλιως δεν θα ανεβω ποτε ξανα lvl!  :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εαν μιλας για το γεγονος οτι πηρα iphone 6 για να παιζω ποκεμον γκο να σου πω οτι δεν μπορω να δω την διαφορα απο εναν που δινει υπερδιπλασια λεφτα για να παρει καρτα γραφικων και να παιζει παιχνιδια στο PC. Η παιζουμε η δεν παιζουμε, εγω επειδη εχω ξοδεψει αρκετο χρονο σε αυτο το παιχνιδι ειχα δει πως παιζει το παιχνιδι σε iphone και εκανα την μεταβαση, δεν εχασα και κατι μια χαρα τηλεφωνο ειναι. Και για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. εγω πριν βγει το παιχνιδι ειχα windows phone και δεν μπορουσα να παιζω, επαιζα με ενα σαπιο ταμπλετ, και με μεγαλη μου στεναχωρια πουλησα το WP για να παρω android.

Αυτο που μαλλον δεν καταλαβαινεις ειναι οτι για σενα ειναι ενα παιχνιδι για να περναει η ωρα οταν εισαι μονος σου στο αμαξι η στο λεωφορειο. Για εμενα και για πολλους αλλους ειναι ενα παιχνιδι παρεας και δεν παιζουμε ποτε μονοι μας, ειμαστε οργανωμενοι και τωρα με τα κρυα αραζουμε σε καφε η αυτοκινητα για να παιξουμε η για να παμε ομαδικα για γυμναστηρια. Και το καλυτερο ειναι οτι μεσα απο αυτο το "απλο" παιχνιδι εχω γνωρισει καποια ατομα που θα ειναι φιλοι και μετα το παιχνιδι.

@papars δεν ξερω γιατι το Iphone ειναι γρηγοροτερο σε evolves, βασικα το παιχνιδι δεν κολλαει καθολου, ισως ειναι διαφορα που δεν φαινεται στο ματι αλλα στα 30 λεπτα μαζευεται και για αυτο κανεις 10-15 εξτρα evolves. Παντως εμενα το android μου αν και πολυ καλο και γρηγορο ηταν αισθητα πιο αργο απο το Iphone οταν επαιζα.

εμείς.... (εγώ lvl 34 η γυναικά lvl 30 και το παιδί 8 ετών lvl 29) παίζουμε με iphone 7, iphone 6S και samsung J1 mini / iPad air 2 (σαφώς και το παιχνίδι παιζει πολύ καλύτερα στα iphone και στο ipad). και εμείς έχουμε πορωθεί με το game και ειδικά όταν χτυπάμε τα gym των mystic και valor και οι 3 μαζί ρίχνουμε πολύ γέλιο (άσε που με το περπάτημα έχω χάσει και κιλά) ενώ οποτε πάμε στο Συνταγμα μας έχουν μάθει και οι άλλοι παίχτες και καθομαστε για καφεδάκι, βαζουμε lures και κάνουμε χαβαλέ με τις ώρες.... όταν παίζεις με παρέα έχει τρελό χαβαλέ :-P

Οπωσδήποτε το παιχνίδι δεν είναι μια εξελιγμένη πασιέντζα.

Θέλει τελικά διάβασμα και planing αν θες να το προχωρήσεις πέρα από μια ώρα "΄χάσιμο χρόνου".

Ευχαριστώ για τα video και τα link - θα ασχοληθώ για να αδειάζω το κουτί μου τώρα που έχει κρύο.

Δυστυχώς δεν πάω με παρέα.  Το καλοκαίρι έπαιρνα τα παιδιά της γειτονιάς και την κόρη μου και πηγαίναμε περπάτημα.  Τώρα όμως είμαι ο τρελός της παρέας.

(τα οποία πιτσιρίκια έχουν (από αυγά) Lapras / snorlax από χαμηλά level και εγώ όχι)

Και μετά την αλλαγή του spawn rate έχασα και το λόγο που έβγαινα έξω - το περπάτημα.  Τώρα πάω μια βόλτα στην πλατεία και είναι τόσα πολλά τέρατα που δεν χρειάζεται να περπατήσω.

Όσο για τα gym - η κατάσταση προς το παρόν είναι χαλαρή.  Με το ένα dragonite που έχω και δυό τρία άλλα με solar beam κατεβάζω τα γειτονικά και παίρνω τα νομίσματα - βέβαια υπάρχει αφθονία revive.  Αλλιώς δεν θα ήταν εύκολο και θα χρειαζόταν σωστή επιλογή τεράτων για να κατεβάσεις gym.  Προς το παρών είναι brute force το κατέβασμα.  Δεν σε νοιάζει τι είναι από την άλλη πλευρά - απλά βαράς ...

• Moderators

Βγηκε ο νεος τρακερ και σε Ευρωπη. Αν πατησεις πανω στην εικονα του Pokestop σου κανει ζουμ αουτ και σου δειχνει που ειναι η Pokestop για να ξερεις προς ποια κατευθυνση να πας δεν σου λεει που ακριβως ειναι το ποκεμον

αρα εχει να κανει με τους χρηστες... btw 25/12 θα ειμαι (μαζι με την ομαδα - οικογενεια) Σπαρτη.. 

Δεν θα βρεις και πολλά πράγματα, 4 gym είναι (που αλλάζουν χέρια κάθε μέρα) και καμιά 10ριά pokestop. 

Και στο Αγρίνιο που είμαι ταξίδι δουλεύει.Απο το τίποτα....Τουλάχιστον δείχνουν ότι κάνουν κινήσεις.Ερωτηση.Εχει κανεις θέμα τις τελευταίες μέρες με το να φαίνονται τα στοπ και τα γυμναστήρια;Μου έχει τύχει να μπω 3-4 φορές στην εφαρμογή για να τα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...