Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρομερό νούμερο το 90 - με το το one plus one κάνω max 75.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο τρόπο να κάνω περισσότερα.  Ακόμα και να γλιτώσω μερικά ms ανά επιλογή άντε να βγάλω 1-2 παραπάνω που το θεωρώ απίθανο.

Να υποθέσω ότι το animation παίρνει λιγότερο χρόνο σε κάποια τηλέφωνα;

Στη διαδικασία τώρα- εγώ τα γράφω σε ένα χαρτί - 5 Pidgey - 10 ekans κλπ και ξέρω από πριν πόσα θα κάνω να να μην χάσω χρόνο.

Και έχω και ένα timer (σε browser) για να μετράω το χρόνο.

Αν έχεις αρκετά καλό κινητό, μπορείς να κλείνεις την εφαρμογή και να την ξανανοίγεις νομίζω και να γλυτώνεις το χρόνο στο loading

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον είναι μικρότερη η διάρκεια του animation σε Iphone.  Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

Η εμφάνιση των επιλογών είναι άμεση - δεν έχει lag.  Ούτε το scroll στο τηλέφωνό μου.

Μου φαίνονται ακραία κάποια πραγματα που διαβάζω. Ένα παιχνίδι είναι για να περνάει η ώρα όταν είμαστε στο λεωφορείο ή συνοδηγοι σε αυτοκίνητο. Σήμερα ήρθαμε στα κανονικά μας, περίμενα ότι θα είχε και την σημερινή μέρα με διπλασιασμο.

Βρήκα τελικά dito αλλά δεν μπόρεσα να το βάλω σε μάχη ακόμη.

Μου φαίνονται ακραία κάποια πραγματα που διαβάζω. Ένα παιχνίδι είναι για να περνάει η ώρα όταν είμαστε στο λεωφορείο ή συνοδηγοι σε αυτοκίνητο. Σήμερα ήρθαμε στα κανονικά μας, περίμενα ότι θα είχε και την σημερινή μέρα με διπλασιασμο.

Βρήκα τελικά dito αλλά δεν μπόρεσα να το βάλω σε μάχη ακόμη.

Εαν μιλας για το γεγονος οτι πηρα iphone 6 για να παιζω ποκεμον γκο να σου πω οτι δεν μπορω να δω την διαφορα απο εναν που δινει υπερδιπλασια λεφτα για να παρει καρτα γραφικων και να παιζει παιχνιδια στο PC. Η παιζουμε η δεν παιζουμε, εγω επειδη εχω ξοδεψει αρκετο χρονο σε αυτο το παιχνιδι ειχα δει πως παιζει το παιχνιδι σε iphone και εκανα την μεταβαση, δεν εχασα και κατι μια χαρα τηλεφωνο ειναι. Και για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. εγω πριν βγει το παιχνιδι ειχα windows phone και δεν μπορουσα να παιζω, επαιζα με ενα σαπιο ταμπλετ, και με μεγαλη μου στεναχωρια πουλησα το WP για να παρω android.

Αυτο που μαλλον δεν καταλαβαινεις ειναι οτι για σενα ειναι ενα παιχνιδι για να περναει η ωρα οταν εισαι μονος σου στο αμαξι η στο λεωφορειο. Για εμενα και για πολλους αλλους ειναι ενα παιχνιδι παρεας και δεν παιζουμε ποτε μονοι μας, ειμαστε οργανωμενοι και τωρα με τα κρυα αραζουμε σε καφε η αυτοκινητα για να παιξουμε η για να παμε ομαδικα για γυμναστηρια. Και το καλυτερο ειναι οτι μεσα απο αυτο το "απλο" παιχνιδι εχω γνωρισει καποια ατομα που θα ειναι φιλοι και μετα το παιχνιδι.

@papars δεν ξερω γιατι το Iphone ειναι γρηγοροτερο σε evolves, βασικα το παιχνιδι δεν κολλαει καθολου, ισως ειναι διαφορα που δεν φαινεται στο ματι αλλα στα 30 λεπτα μαζευεται και για αυτο κανεις 10-15 εξτρα evolves. Παντως εμενα το android μου αν και πολυ καλο και γρηγορο ηταν αισθητα πιο αργο απο το Iphone οταν επαιζα.

• Like 1

γμτ.  Νόμιζα ότι και σήμερα θα είναι x2 και άφησα μια σειρά από evolves να τα κάνω σήμερα.

Εσείς που έχετε μεγαλύτερη πείρα από γυμναστήρια - γιατί προτείνει αυτά τα 6 που προτείνει;  Στην αρχή νόμιζα ότι βάζει αυτά με τα μεγάλα CP.  Μερικές μέρες τώρα μου βάζει δυο magneton, δύο rhydon, ένα venomoth και ένα άχρηστο alakazam. Τα οποία δεν είναι και πολύ της προκοπής και φυσικά τα αλλάζω.

Επίσης έχω μία απορία με τα simply amazing και τα υπόλοιπα (για τα ίδια τέρατα μιλάω).  Έχω αρκετά απλά με πολύ μεγαλύτερο CP από κάποια amazing.  Πρέπει να αρχίσω να κοιτάω moves και IV και να μην με ενδιαφέρει το CP?  Τι στο καλό να κρατάω και τι να κάνω power up...

Από τη συλογή τεράτων μου, 2 moves μέχρι στιγμής βλέπω να κάνουν ζημιά μεγάλη στον αντίπαλο - earthquake και solar beam. (ηλεκτρισμού δεν έχω δυνατά). Σε αντίπαλο έχω δει κάτι που μοιάζει με twister αλλά είναι με έγχρωμα μικρά φύλλα που σε περικυκλώνουν αλλά όχι πολύ σφιχτά όπως το twister και με σκοτώνει σχεδόν άμεσα.

• Moderators

Εγω τα αλλαζω εκτος αν ειναι αρκετα ευκολο το gym !

Γενικα το τι ποκομεν θα χρησιμοποιήσεις εξαρταται απο τι ποκεμον πολεμας πχ αν πας να πολεμήσεις Vaporeon θα πας με Electric/Grass attacks για maximum damage.

Κοιτα το IV μετραει πιο πολυ για το τελικο αποτελεσμα πχ αν εχεις δυο Snorlax ενα με 100% IV και ενα με 70% οταν τα μαξαρεις και τα δυο το ενα θα φτασει πχ 3200cp και το αλλο 3000cp (τυχαια νουμερα). To damage που κανουν δεν νομιζω οτι αλλαζει.

Για μενα αξιζει να ανεβασεις αυτα με καλα IV τουλαχιστον αν βλεπεις το παιχνιδι σαν επενδυση για το μελλον σε μαχες.

Εγω προσωπικα τα μονα που εχω ανεβασει ειναι ενα Charizard και ενα Poliwrath που ειναι 100% IV

γμτ.  Νόμιζα ότι και σήμερα θα είναι x2 και άφησα μια σειρά από evolves να τα κάνω σήμερα.

Εσείς που έχετε μεγαλύτερη πείρα από γυμναστήρια - γιατί προτείνει αυτά τα 6 που προτείνει;  Στην αρχή νόμιζα ότι βάζει αυτά με τα μεγάλα CP.  Μερικές μέρες τώρα μου βάζει δυο magneton, δύο rhydon, ένα venomoth και ένα άχρηστο alakazam. Τα οποία δεν είναι και πολύ της προκοπής και φυσικά τα αλλάζω.

Επίσης έχω μία απορία με τα simply amazing και τα υπόλοιπα (για τα ίδια τέρατα μιλάω).  Έχω αρκετά απλά με πολύ μεγαλύτερο CP από κάποια amazing.  Πρέπει να αρχίσω να κοιτάω moves και IV και να μην με ενδιαφέρει το CP?  Τι στο καλό να κρατάω και τι να κάνω power up...

Από τη συλογή τεράτων μου, 2 moves μέχρι στιγμής βλέπω να κάνουν ζημιά μεγάλη στον αντίπαλο - earthquake και solar beam. (ηλεκτρισμού δεν έχω δυνατά). Σε αντίπαλο έχω δει κάτι που μοιάζει με twister αλλά είναι με έγχρωμα μικρά φύλλα που σε περικυκλώνουν αλλά όχι πολύ σφιχτά όπως το twister και με σκοτώνει σχεδόν άμεσα.

Μαλακιες προτεινει. Λοιπον τσεκαρε καταρχας το νεο chart με τους αττακερς, ο αλακαζαμ ειναι απο τους καλυτερους εαν εχει psycho cut! Κανεις power up μονο top tier pokemon και οχι οτι ναναι. Ριξε μια ματια εδω https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Hd8OBzTWDxk9cn6_tE7rXm6VngzpkpoYhqMeVJeR7Ds/copy

• Like 1

• Moderators

Μαλακιες προτεινει. Λοιπον τσεκαρε καταρχας το νεο chart με τους αττακερς, ο αλακαζαμ ειναι απο τους καλυτερους εαν εχει psycho cut! Κανεις power up μονο top tier pokemon και οχι οτι ναναι. Ριξε μια ματια εδω https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Hd8OBzTWDxk9cn6_tE7rXm6VngzpkpoYhqMeVJeR7Ds/copy

Το παιδι δεν παιζει πολυ αλλα αυτα που ανεβαζει τα παιρνεις :P

Πλακα κανω μην το παρεις στραβα

Το παιδι δεν παιζει πολυ αλλα αυτα που ανεβαζει τα παιρνεις :P

Πλακα κανω μην το παρεις στραβα

Βασικα δεν καταλαβα για ποιον μιλας, ποιος ανεβαζει τι? :shock:

• Moderators

Τσεκαρε τα βιντεο του λεει πολυ καλα πραγματα γενικα και ασχολειται αρκετα. Ακομη και Η formula Που εχει τωρα η Niantic για τα CP ειναι σχεδον/ή ιδια με αυτη που ειχε προτεινει πριν καιρο στο καναλι του. 

οχι τελειωσε καπου 3 το πρωι

πόσα περίπου gyms εχειτε καβατζωμένα? απο κει πουχα 3 μόνιμα δύσκολα κρατάω 1 τη μέρα  -_- τουχουνε γ... λιγο με το xp των gym

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...