Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ετσι οπως τα γραφεις ειναι. προσωπικα εχω παψει να προσπαθω να κανω level up τα gym της ομαδας μου, εχει περισσοτερη πλακα να κατεβαζεις 10αρια των αντιπαλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο για τα γυμναστηρια το ελεγα απο τις αρχες, εχω φτασει στα λεβελ που ειμαι και ο νουμπας που ειναι 18 λεβελ θα μπει με 6 για να ριξει 1 δικο μου, αυτο ειναι παρα πολυ αδικο. Το σωστο ειναι αυτο που ειπες, και στην 10αδα να μπαινεις με 6 μιας και το ΑΙ βαραει πολυ αργα και δεν κανει ντοτζε, απλα εχει διπλασια ζωη.. Μακαρι να κανουν τα γυμναστηρια δυσκολα γιατι παραειναι ευκολο τωρα.. Και δεν αξιζει να κανεις level up ετσι πως εχει γινει, 500 πρεστιτζε αν μπεις με μισο CP ποκεμον, ελεος.. Επρεπε να το ειχαν αφησει ετσι οπως ηταν..

• Moderators

Για την ακριβεια ειναι 500 Prestige αν ΟΛΑ σου τα ποκεμον ειναι κατω του μισου οχι το ενα που πολεμας. Θα πρεπε να ειναι 1000 και για τις δυο περιπτωσεις! Ας ελπισουμε οτι θα το αλλαξουν. Btw κατι πηρε το αυτι μου για πιθανες αλλαγες μεσα στο Δεκεμβρη

Για την ακριβεια ειναι 500 Prestige αν ΟΛΑ σου τα ποκεμον ειναι κατω του μισου οχι το ενα που πολεμας. Θα πρεπε να ειναι 1000 και για τις δυο περιπτωσεις! Ας ελπισουμε οτι θα το αλλαξουν. Btw κατι πηρε το αυτι μου για πιθανες αλλαγες μεσα στο Δεκεμβρη

Το ξερω, αυτο εννοουσα.. Εγω βαζω 1 με μισο cp πρωτο, τα υπολοιπα 5 τα βαζω στην τυχη οτι μικρο εχω 10-20 cp.. Τζαμπα χρονο χανουμε στην ουσια, αφου και με 1 ριχνεις το πρωτο.

Απο εκει που δεν ειχαμε γυμναστηρια καποια μας εμειναν απο χθες. Τοσο κρυο που ουτε και οι fliers δε βγηκαν :D

Ετοιμαζομαι για power up. λογικα το muk θα κανω.

Καλημερα, ειμαι 21 level με 40.000xp και πρεπει αν συμπληρωσω 75.000xp για να φτασω level 22, αν κανω εξελιξεις οσο υπαρχει ακομα το event ποσα xp μπορω να μαζεψω;

• Moderators

Καλημερα, ειμαι 21 level με 40.000xp και πρεπει αν συμπληρωσω 75.000xp για να φτασω level 22, αν κανω εξελιξεις οσο υπαρχει ακομα το event ποσα xp μπορω να μαζεψω;

καθε evolve ειναι 500xp με το event ειναι επι δυο αρα 1000xp και αν βαλεις και Lucky egg ειναι επι δυο ακομη οποτε παει 2000xp ανα evolve οποτε υπολογισε ποσα ποκεμον εχεις και κανε τις πραξεις

εγω πχ πριν λιγες μερες εκανα μαζικο evolve και πηρα 150.000

γενικά ότι κάνεις παιρνεις x2 xp. αν βαλεις lucky egg παει x4. εγω τακανα χτες ~40 evolves και μαζεψα 90k  :D

εδω έχει πίνακα

http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-25-pokemon-go-thanksgiving-event-update-when-does-it-end-lucky-egg

Επειδη δεν εχω ξανακανει μαζικο evolve και θελω να κανω τωρα για να εκμεταλλευτω και το double xp, πως υπολογιζω ποσα evolves μπορω να κανω; 

Υπαρχει καποιο calculator;

• Moderators

Εξαρταται απο το ποσο γρηγορο ειναι το τηλεφωνο σου και η συνδεση σου. Το μαξ που μπορεις να κανεις ειναι κοντα στα 70-75.

Εγω βαζω ολα οσα θελω να κανω evolve σαν favorite οποτε δεν ψαχνω να τα βρω γιατι ειναι ολα μαζεμενα

Ναι, απλα δεν ξερω πως υπολογιζω ποσα μπορω να κανω evolve βασει candies, δεν εννοω ποσο γρηγορα και ποσα θα προλαβω να κανω στο μισαωρο :)

• Moderators

Καθε ποκεμον εχει τα δικα του candies οποτε απλα κανεις την διαιρεση συνολα cnadies για το συγκεκριμενο ποκεμον/candies για evolve.

Παραδειγμα Pidgey θελει 12candies για evolve και εστω οτι εχεις 120 pidgey candies τοτε κανεις 120/12=10 evolves!

Επισης για καθε evolve παιρνες 1 candy και αν κανεις transfer το ποκεμον αλλο 1 οποτε κανεις 10*2=20/12= 1 ακομη evolve και σου μενουν 8 candies

Τρομερό νούμερο το 90 - με το το one plus one κάνω max 75.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο τρόπο να κάνω περισσότερα.  Ακόμα και να γλιτώσω μερικά ms ανά επιλογή άντε να βγάλω 1-2 παραπάνω που το θεωρώ απίθανο.

Να υποθέσω ότι το animation παίρνει λιγότερο χρόνο σε κάποια τηλέφωνα;

Στη διαδικασία τώρα- εγώ τα γράφω σε ένα χαρτί - 5 Pidgey - 10 ekans κλπ και ξέρω από πριν πόσα θα κάνω να να μην χάσω χρόνο.

Και έχω και ένα timer (σε browser) για να μετράω το χρόνο.

Τρομερό νούμερο το 90 - με το το one plus one κάνω max 75.

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο τρόπο να κάνω περισσότερα.  Ακόμα και να γλιτώσω μερικά ms ανά επιλογή άντε να βγάλω 1-2 παραπάνω που το θεωρώ απίθανο.

Να υποθέσω ότι το animation παίρνει λιγότερο χρόνο σε κάποια τηλέφωνα;

Στη διαδικασία τώρα- εγώ τα γράφω σε ένα χαρτί - 5 Pidgey - 10 ekans κλπ και ξέρω από πριν πόσα θα κάνω να να μην χάσω χρόνο.

Και έχω και ένα timer (σε browser) για να μετράω το χρόνο.

Εγω δεν την παλευα με τα αντροιντ οταν ειδα πως τρεχει το παιχνιδι σε Iphone, το πουλησα και πηγα πηρα ενα iphone, καμια σχεση η εμπειρια gaming στο ποκεμον go. Και ναι περιπου 85-90 evolves αναλογα με το πως τα παταω εγω. Το timer και εγω το χρησιμοποιω σε browser.

Να πω οτι ειμαι αντιθετος με τα iphone και τις τιμες τους, εγω πηρα μεταχειρισμενο μονο και μονο επειδη ηθελα σμουθ εμπειρια χρησης (σαν να παιρνεις καρτα γραφικων ας πουμε), αν σταματησω το ποκεμον go Λογικα θα το δωσω για να παρω windows phone ξανα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...