Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρηκα σημερα το 1ο μου ditto κι επειτα βρηκα αλλα 2 στο ηρακλειο κρητης. 1 ως pidgey, 1 ως rattata κι 1 ως zubat. Κανενα απ τα 3 δεν ηταν στο κεντρο. Και τα 3 τα πετυχα σε στενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη τρελαινεστε με το ντιττο δεν θα εχει καμια αξια ποτε, τωρα το πηραν ολοι.

Μαρεσει που ολα τα μεγαλα ποκεμον καναλια στο γιουτιουμπ μιλανε για τον ντιττο, 15 βιντεο στην αρχικη μου για τον ντιττο. Εν τω μεταξυ εγω το ειχα πιασει πριν καν φτιαξουν βιντεο αυτοι οι αχρηστοι. Πλεον δεν κοιταω βιντεο σχετικα με το pokemon go τιποτα το ενδιαφερον εκει μεσα εκτως απο κανα 2 καναλια που και παλι λενε οτι βρουν στο ρεντιτ οποτε κλαιν τα διαβαζουμε και εμεις αυτα .

Και αυτοι που ειναι μεγαλα λεβελ και φτιαχνουν βιντεο λενε συνεχεια "highst CP ταδε ταδε ταδε ποκεμον found/evolved" τα βλεπω και γελαω. Ο αλλος ειχε βρει σνορλαξ 2500κατι και ειχε πει highest CP , εγω που βρηκα 96% 2650+ τι να ελεγα δηλαδη? (με τα παλια CP).

trilo εχεις δει τον TrainerTIps? ειναι ο μονος που παρακολουθώ και τον γουσταρω  πολυ

Ναι καλος ειναι αυτος. Πολυ καλες πληροφοριες. Απλα το παιδι δεν παιζει πολυ, ουτε 30 δεν ειναι ακομα.

Ναι καλος ειναι αυτος. Πολυ καλες πληροφοριες. Απλα το παιδι δεν παιζει πολυ, ουτε 30 δεν ειναι ακομα.

αυτον βλέπω και γω. γιαυτό μαρέσει βασικά το κανάλι. 

• Moderators

εχει εξηγησει το λογο. Παιζει αρκετα απλα εχει αναφερει οτι το φαρμινκ και λεβελ απ δεν ειναι ο τροπος που θελει να παιξει το παιχνιδι. Το λεβελ το μονο που προσφερει ειναι μεγαλυτερο CP στα τερατα. Εγω προσωπικα τον θεωρω καλυτερο youtuber για το Pokemon go.

Τωρα ειναι ενας αλλος τυπος ο οποιος απο οτι ελεγε αυριο λογικα θα ειναι 40 αλλα δεν κανει τιποτα. Highest cp και δειχνει μερικες μαχες που ο νικ τα ριχνει με τα μισα CP

εχει εξηγησει το λογο. Παιζει αρκετα απλα εχει αναφερει οτι το φαρμινκ και λεβελ απ δεν ειναι ο τροπος που θελει να παιξει το παιχνιδι. Το λεβελ το μονο που προσφερει ειναι μεγαλυτερο CP στα τερατα. Εγω προσωπικα τον θεωρω καλυτερο youtuber για το Pokemon go.

Τωρα ειναι ενας αλλος τυπος ο οποιος απο οτι ελεγε αυριο λογικα θα ειναι 40 αλλα δεν κανει τιποτα. Highest cp και δειχνει μερικες μαχες που ο νικ τα ριχνει με τα μισα CP

Καλα σε ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι ο ΜΟΝΟΣ λογος να παιξεις ειναι για να γινεις ο καλυτερος η οσο πιο καλος μπορεις, το να το πας λαου λαου δεν ξερω τι σκοπο εχει. Για αυτο ειμαι στο λεβελ που ειμαι, δηλαδη θα βγαινω και θα λεω οχι δεν θα το πιασω αυτο το ποκεμον γιατι δε θελω να παρω λεβελ? Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το πραγμα. Και με τα μεγαλα λεβελ εχεις και καλυτερα τερατα, οχι οτι μετρανε και πολυ ετσι οπως ειναι το παιχνιδι αλλα για το γαμωτο.. αλλο 2000 ντραγκοναιτ αλλο 3500 που εχω..

δε ξερουμε αν αλλαξει κατι στο παιχνιδι στο μελλον(που μακαρι να αλλαξει)αλλα με τα σημερινα δεδομενα δεν υπαρχει καποιος ανταγωνισμος.αν πας 40 μονο εσυ θα το ξερεις,τα φιλαρακια σου και εμεις εδω που θα μας το πεις.η μονη υπεροχη που κερδιζεις απεναντι στους αλλους ειναι μια πιο ψηλη θεση στο gym της ομαδας σου.επισης το παιχνιδι εχει ταβανι και οταν φτανεις το ταβανι στα παιχνιδια,μετα αρχιζει η βαρεμαρα

• Moderators

Καλα σε ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι ο ΜΟΝΟΣ λογος να παιξεις ειναι για να γινεις ο καλυτερος η οσο πιο καλος μπορεις, το να το πας λαου λαου δεν ξερω τι σκοπο εχει. Για αυτο ειμαι στο λεβελ που ειμαι, δηλαδη θα βγαινω και θα λεω οχι δεν θα το πιασω αυτο το ποκεμον γιατι δε θελω να παρω λεβελ? Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το πραγμα. Και με τα μεγαλα λεβελ εχεις και καλυτερα τερατα, οχι οτι μετρανε και πολυ ετσι οπως ειναι το παιχνιδι αλλα για το γαμωτο.. αλλο 2000 ντραγκοναιτ αλλο 3500 που εχω..

Περα απο το hicher Cp τι αλλο σδινει το higher level? Ο συγκεκριμενος απλα δεν τον νοιαζει να ανεβει γρηγορα οποτε δεν κανει φαρμινκ για mass evolve. Αν ηθελα εκει που ειναι θα μπορουσε να το κανει πολυ ευκολα μιας και υπαρχουν περιοχες που δεν προλαβαινεις να διαλεξεις τι ποκεμον να πιασεις.

Ακομη και PvP να βαλουν αν δεν ξερεις πως να παιξεις δεν εχει νοημα

Πχ αυτος εδω πηγε 40 και? εφτασε 40 εχει κοντα 1000 ποκεμον αλλα απο ποιοτητα τιποτα.

Πολυ βαρετος ο prodigiesNation, επισης ο τυπος ζητουσε λεφτα για να παιξει το παιχνιδι γιατι δεν εχειι δουλεια.. ελεος δηλαδη.. Ειναι σαν κατι τυπαδες που ερχονται και μας λενε δεν εχουν λεφτα για τα λουρ που θα βαλουμε (βαζουμε 50 λεπτα ο καθενας ας πουμε) και τους βλεπεις 30 χρονων ειναι.. ρε μαλακα πανε δουλεψε τοτε αν δεν εχεις λεφτα, τι καθεσαι και παιζεις ποκεμον.. :P

Κοιτα ετσι πως ειναι το παιχνιδι λιγοι ειναι οι λογοι για να εισαι μεγαλο λεβελ, και παλι ειναι η μοναδικη ουσια για εμενα, να εχεις καλα ποκεμον με καλα αιβι και καλα σιπι. Οταν βγουν τα μπατλς θα αλλαξουν πολλα.. ισως ανεβει και το λεβελ καπ ποιος ξερει..

• Moderators

Καλά ναι ο συγκεκριμένος είναι βλαμμενος. Τέλος πάντων ο trainer tips είναι καμένος με τα ποκεμον από παλιά και απλά γουστάρει την όλη φάση ίσως κάποια στιγμή κάνει το λεβελ απ.

Εγώ είμαι σχεδόν 31 αλλά έχω βαρεθεί είναι η αλήθεια.

καλο το event παντως, πηγα απο lvl 33 σε 34 μεσα σε 13 μερες. οσο για το ντιτο οκ, καλος ειναι για το pokedex αλλα εως εκει. ισως να βοηθαει βεβαια καποιους με χαμηλα lvl στις μαχες που δεν εχουν καποια δυνατα ποκεμον.

με αυτο που γελαω πολυ ειναι οτι ξαφνικα βαζουν ολοι Rhydon στα gym νομιζοντας πως με το CP upgrade εγινε το υπερποκεμον (το οποιο βεβαια τσακιζεις ευκολα ακομα και με μετριο vaporeon)

• Moderators

καλο το event παντως, πηγα απο lvl 33 σε 34 μεσα σε 13 μερες. οσο για το ντιτο οκ, καλος ειναι για το pokedex αλλα εως εκει. ισως να βοηθαει βεβαια καποιους με χαμηλα lvl στις μαχες που δεν εχουν καποια δυνατα ποκεμον.

με αυτο που γελαω πολυ ειναι οτι ξαφνικα βαζουν ολοι Rhydon στα gym νομιζοντας πως με το CP upgrade εγινε το υπερποκεμον (το οποιο βεβαια τσακιζεις ευκολα ακομα και με μετριο vaporeon)

πες μου ενα ποκεμον το οποιο δεν πεφτει ευκολα ακομη και με μισα CP κατω attacker. Μονο ο Σνορλαξ ειναι εκνευριστικός αλλα και αυτος πεφτει

Επισης οσο στη μαχη πας με 6 ποκεμον αυτα στο gym δεν εχουν καμια τυχη. Για μενα θα πρεπει να πολεμας με οσα ποκεμον υπαρχουν στο gym αλλιως δεν εχει νοημα ειδικα ετσι οπως το εκαναν που για να κανεις level up πρεπει να χασεις τη μιση σου μερα και μπορεις να τα ριξεις σε 30 λεπτα ακομη και ειναι ειναι 10 level

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...