Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ BALANCE UPDATE!

Σηκωθειτε απο καρεκλες καναπεδες κρεβατια και ανοιξτε το ποκεμον να δειτε τα CP των "καινουριων" σας ποκεμον.

Καλο gaming.

Από τα σημαντικά:

Snorlax: ~200+

Gyarados: ~200-250+

Vaporeon: ~200+

Flareon: ~100-150+

Jolteon: ~400+ 

Exeggutor: στα ίδια περίπου, μπορεί και χαμηλότερα

Arcanine: καμία εμφανής διαφορά νομίζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα arcanine πεσαν.μου καναν εντυπωση οι rhydon.μου χουν κατσει καμια δεκαρια καλοι σε iv αλλα στο evolve ολοι πηραν μαπα moveset και κανενας earthquake,οποτε δεν ασχοληθηκα να φτιαξω καποιον τοσο καιρο.ο μεγαλυτερος που ειχα αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στο 1400 και κατι ψιλα και τον ειδα τωρα να εχει παει 1950 και βλεπω να εχει περιθωριο για πολλα power up.

• Like 1

• Moderators

Γιατι εγινε αυτο τωρα; Εχω την εντυπωση οτι η Νιαντεκ προσπαθει να διωξει οσο περισσοτερο κοσμος γινεται απο το παιχνιδι.

Το αντιθετο βλεπω εγω.. Προσπαθουν να ισσοροπησυν τα ποκεμον ωστε να μην παιζουν ολοι με snorlax/lapras/dragonite/exeggutor

Μ@αλακίες.

Δεν ξέρω τι κάνουν σε άλλες περιοχές - εδώ άτυπα βλέπω ότι έχει επικρατήσει να παίρνουμε τα κέρματα από τα 4 gym εδώ γύρο και να αφήνουμε πάνω κάτι pidgey / zubat.  Περνάει ο επόμενος αλλάζει το χρώμα χωρίς να θέλει revive / potions αφήνει μερικά ψόφια και κ.ο.κ.  Ίσως να φταίει το ότι έχουμε λίγες στάσεις - ίσως βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε.

Βέβαια φταίει και το γεγονός ότι το 99,9% είναι farming και τα gym δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Άσε που πολλοί απλά παίζουν με τα suggested οπότε δεν μπαίνουν στον κόπο να παίξουν με αυτά που είναι με λίγα CP και καλά moves.  Το οποίο δεν ξέρω και αν δουλεύει.  Π.χ. έχω μία seadra με 2 dragon moves - τα ίδια με το dragonite μου - αλλά το cp1270 δεν την πάει μακριά.

...

Arcanine: καμία εμφανής διαφορά νομίζω

Σίγουρα έχει πέσει, αλλά δεν ξέρω με τι κριτήρια.

Τα δικά μου έχουν πέσει από -50 έως -150. Σωστό θεωρώ.

Επίσης (στα δικά μου):

Rhydon +700

Machamp +100

Magneton +100

Electrode +100

Lickitung -200 (αίσχος, αρκουδέιδες)

Kadabra από +200

Scyther +200

Sandslash +300

Τι εννοειτε ρε παιδια? Καλο ειναι αυτο που εγινε, και το σταρνταστ δεν πηγε τζαμπα, το ιδιο power up πηρε, απλα τωρα ανεβηκαν σε σιπι, το power up που κανατε μετραει κανονικα. Δεν υπαρχει αρνητικο σε αυτο που κανανε, και ουτε εγιναν σκουπιδια τα ποκεμον σας, ισα ισα τα περισσοτερα εχουν γινει καλυτερα, και αυτα που εγιναν χειροτερα ειναι για πολυ λιγο.. Μονο ο blastoise και καποια αλλα φαγανε ακυρο και δεν ξερω γιατι.

Θες να πεις οτι παλι μπορεις να ανοιξεις στασεις οταν εισαι σε αυτοκινητο; (εννοειται σαν συνοδηγος, αλλα αυτο ειναι στην εξυπναδα η την χαζομαρα του καθενος)

Εχω αυτη την αισθηση.Χθες κατεβηκα με ενα φιλο μεχρι το κεντρο και καθομουν συνοδηγος και χαζευα πιο πολυ μηπως δω τιποτα που δεν εχω.

Ειπα να δοκιμασω και ειχε επιτυχια σε ποσοστο 90%.Ειμασταν με ταχυτητα γυρω στα 40χλμ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...