Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κόκκινος είσαι ή από τους μπλε που πήγαιναν και μου έκλεβαν τα γυμναστήρια στις 5 το χάραμα όταν γύρναγα να τα πάρω και εγώ?

Instinct (κίτρινος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απ' αυτούς είσαι δηλαδή xD

BestNameChange το IGN μου by the way, το έχω σταματήσει για την ώρα λόγω προβλήματος στο κινητό

LOL.. δεν ειμαι Σπαρτη τώρα, για δουλεια κατεβηκα για 1 μερα.

Εκανα λιγα power ups, τα σημαντικα μου ποκεμον. Πως τα βλεπετε αξιζαν, θα τα κανατε με βαση το iv και τα skills που εχουν?

QBsRBGN.png

XZswOj6.png

aARP8by.png

8bM3gKW.png

το μονο που δε θα εκανα powerup ειναι ο exeggutor και αυτο γιατι οι κινησεις του ειναι καθαρα αμυντικες (αριστες μεν) αλλα αν ησουν εδω αθηνα που εχει και η κουτση μαρια arcanine δε θα τολμαγες να τον βαλεις σε gym. τα αλλα 3 pokemon ειναι super.

• Like 1

• Moderators

Τι lv εισαι και εχεις τοσο stardust; στο 30 που ειμαι με το ζορι εχω 200k.

Αν θυμαμαι καλα ειναι 35 ή 36. Εξαρταται παντα και ποσο εχεις χαλασει γιατι και γω λβλ 30 ειμαι και νομιζω εχω κοντα 500Κ αλλα εχω κανει power up μολις 2 Pokemon με perfect IV

Τι lv εισαι και εχεις τοσο stardust; στο 30 που ειμαι με το ζορι εχω 200k.

36 level ειμαι..

το μονο που δε θα εκανα powerup ειναι ο exeggutor και αυτο γιατι οι κινησεις του ειναι καθαρα αμυντικες (αριστες μεν) αλλα αν ησουν εδω αθηνα που εχει και η κουτση μαρια arcanine δε θα τολμαγες να τον βαλεις σε gym. τα αλλα 3 pokemon ειναι super.

Και εδω το ιδιο ολοι εχουν σκυλια. Απλα το εκανα γιατι κοπαναει παρα πολυ δυνατα το δεντρο, γενικα ειναι οτι χειροτερο το να το εχεις αντιπαλο ακομα και αν μπεις με σκυλο χωρις ντοντζ δεν το νικας. Αλλα ναι καταλαβαινω αυτο που λες.

Νεο Event παιδια! 23 του μηνος μεχρι 30!

Double XP σε ΟΛΑ και double Stardust!

Καλο κυνηγι!

Ειμαι 36 λεβελ και μισο τωρα (θελω 1 εκκατομυριο για λεβελ τωρα, συνολικα θελει 2) και εχω μαζεμενα καμμια 700 evolves! Με βλεπω να παιρνω λεβελ και κατι παραπανω στο event!

Εσπασα 2 δεκαρια τις προηγουμενες 2 μερες. Οριστε τα αποτελεσματα

xFAyH2g.png

TSruo9J.png

• Like 1

Ειμαι 36 λεβελ και μισο τωρα (θελω 1 εκκατομυριο για λεβελ τωρα, συνολικα θελει 2) και εχω μαζεμενα καμμια 700 evolves! Με βλεπω να παιρνω λεβελ και κατι παραπανω στο event!

Εσπασα 2 δεκαρια τις προηγουμενες 2 μερες. Οριστε τα αποτελεσματα

Πάω για lv31 και ακόμα δεν έχω Snorlax και Lapras.

Ένα δεκάρι αυγό που πέτυχα την προηγούμενη βδομάδα μου έβγαλε Jynx και με κακό CP.  (Που βρίσκω και στο δρόμο κατά καιρούς)

700 evolves!  Καλά τι κουτί για pokemon έχεις;

Δεν παίζω όπως πριν λίγο καιρό.  Έχω σπαστεί αφάνταστα με την 'αστοχία' μου.  Είναι δυνατόν να θέλω 4 - 8 μπάλες για κάθε τέρας;  Και δεν μιλάω για κάτι charmander που ρίχνεις 6 κίτρινες και φεύγει αλλά για τα κοινά.  Το αποτέλεσμα είναι να μένω από μπάλες και όταν ξαναγεμίζω να είμαι με εκατοντάδες κόκκινες και 2 δεκάδες μπλε και λίγα razzberry.  Και οι κόκκινες δεν είναι και πολύ χρήσιμες.  Σταμάτησα να κυνηγάω και τα evolutions αφού δεν προσφέρουν τίποτα πέρα από λίγο stadust ΑΝ το πιάσεις για το λόγο ότι θέλουν μια δεκάδα μπάλες το καθένα για να το πιάσω.

Έχω βάλει και ένα dratini για buddy αλλά δεν βλέπω να κερδίζω κάτι (πέρα από τα σχετικά candy) στα 70+ χλμ που το έχω.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ BALANCE UPDATE!

Σηκωθειτε απο καρεκλες καναπεδες κρεβατια και ανοιξτε το ποκεμον να δειτε τα CP των "καινουριων" σας ποκεμον.

Καλο gaming.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...