Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το event πέρασε αφού μου έσπασε τα νεύρα.

Ναι μεν σου έδινε πολλά μπαλάκι η κάθε στάση αλλά το κάθε τέρας ήθελε τα διπλάσια και βάλε για να το πιάσεις από την κανονική φορά.

Επίσης δεν ήταν event για περπάτημα.  Σε κάθε βήμα πέταγε μερικές δεκάδες τέρατα και έτρωγες όλη την διαθέσιμη ώρα της βόλτας σε 2  - 3 σημεία.

Τώρα πάλι στα καθημερινά - πράγματι δίνει 3 σε κάθε στάση και αυτά είναι άχρηστα.  Δεν ξέρω αν εσείς που είστε πάνω από lv30 αλλά σε εμένα η βόλτα είναι σύντομη πια.  Δεκάδες κόκκινες μπάλες που ελάχιστα πιάνουν και 2 -3 μπλε άντε και καμία κίτρινη.  Σε αντίθεση με τα Potions / revives που είναι δεκάδες κάθε φορά που στέλνω στο καλάθι.

Έφτασα να θέλω 3 + μπλε (ή πάνω από 6 κόκκινες) για να πιάσω ένα pidgey - να μην πω για άλλα που είναι φαγάνες και στο τέλος άχρηστα.

Εξακολουθώ να ψάχνω snorlax και lapras αφού τα ελάχιστα 10χλμ αυγά μου έδωσαν πράγματα που είχα και τα μικρότερα αυγά είναι απλά άχρηστα.

Και αυτό το ΠΣΚ έπεσε πολύ επιλεκτικότητα στην ψαριά.  Σε αρκετά δεν έμπαινα στον κόπο να δω τι CP είχαν (π.χ. onyx) και τα προσπέρναγα ενώ άλλα μετά την πρώτη μπάλα τα παράταγα (και όταν έβγαινα έξω είχαν φύγει).

Άρχισε να καταντάει βαρετό το farming. Θα περίμενα σε μεγάλο lv να υπάρχει καλύτερο catch rate και μικρότερο flee rate αλλά το αντίθετο συμβαίνει.

Μια και έτυχε - σήμερα το πρωί στην πλατεία Αγίας Παρασκευής (Αθήνα) βγάζει porygon (2 μου έτυχαν σε 1 ώρα) και δεκάδες evee καθώς και Mr.Mime.  Τα porygon τα βγάζει έξω από την Hertz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω παντως διαφορα στο catch rate δε πρόσεξα. βγαινουνε πολυ λιγότερα πιτζι και ζουμπατ, εδω που ειμαι ειναι τιγκα στα eevee. 

τι εχει αλλάξει στο spawn time? βλέπω να μενουνε πολυ περισσοτερη ωρα τα ποκεμον.

τσακαλια εχω μια ερωτηση.το κινητο εχει εδω και καιρο ραγισμα στην οθονη και αρχιζει σιγα σιγα να φτανει στα τελευταια του.θελω να παρω ενα καινουργιο,οχι πολυ ακριβο,μεχρι 250που να παιζει και το παιχνιδι καλα.υπαρχει κανενας που να εχει καποιο σε αυτο το range τιμης?ελεγα να παω σε xiaomi που φαινονται πολυ καλα αλλα ειδα οτι σε πολλες περιπτωσεις τους μπλοκαρει το safetynet χωρις να ειναι root.μπηκα και στα φορουμ αυτονων που εχουν ηδη to xiaomi που ελεγα να παρω να ρωτησω μπας και ξερει κανενας τιποτα για το θεμα,αλλα ειλικρινα κανενας δεν απαντησε,επειδη εμαθαν να ρουταρουν ενα κινητο και να περνανε μια ρομ νομιζουν οτι εγιναν χακεραδες...ευχαριστω

Σημερα βρηκα το δευτερο μου 100% dratini! Εγινε με τη μια evolve φυσικα.

mcODxHU.jpg

Το αλλο 100αρι εχει dragon breath/dragon pulse..

Κατι που δεν εχω καταλαβει ειναι πως γινεται να εχεις βρει περιπου 190 dratini (190 Χ 4 caddy το καθενα); Ειμαι στο 23 επιπεδο και μια φορα ειδα ενα το οποιο την κοπανησε αμεσως.

Κατι που δεν εχω καταλαβει ειναι πως γινεται να εχεις βρει περιπου 190 dratini (190 Χ 4 caddy το καθενα); Ειμαι στο 23 επιπεδο και μια φορα ειδα ενα το οποιο την κοπανησε αμεσως.

Καταρχας να ξεκαθαρισουμε οτι ειμαι 36 λεβελ. Αυτο σημαινει οτι εχω 7.5 εκ xp, η αλλιως 25 χιλιαδες ποκεμον πιασμενα και αλλα τοσα ποκεστοπ περιπου. Πες μου λιγο ποσα ποκεμον εχεις πιασει? Κατα δευτερον σε γενικες γραμμες παιζω παραλιακα η κοντα σε παραλιες. Και τριτον ειμαι απο Θεσσαλονικη οποτε εχει αρκετα ντρατινι. Εχω πιασει περιπου 300 συνολικα.

Και τελευταιο εμεις τα κυνηγαμε τα ντρατινι, με το που βγει ενα και το δει καποιος μας το στελνει στο τσατ. Και αυτο ετσι το βρηκαμε, το εστειλε ενας φιλος και ηταν σε αποσταση 500μ περιπου, εχω και μηχανη οποτε δε μου ειναι δυσκολο.. πηρα και αλλα 6 κινητα μαζι μου και το επιασα για ολους.

Κατι ακομα, αν θες ντραγκοναιτ βαλε ενα ντρατινι για buddy. Και για να μη λεω ψεματα εγω προσωπικα δεν εχω βαλει για buddy ντρατινι, μονο σνορλαξ και λαπρας εχω βαλει.

τσακαλια εχω μια ερωτηση.το κινητο εχει εδω και καιρο ραγισμα στην οθονη και αρχιζει σιγα σιγα να φτανει στα τελευταια του.θελω να παρω ενα καινουργιο,οχι πολυ ακριβο,μεχρι 250που να παιζει και το παιχνιδι καλα.υπαρχει κανενας που να εχει καποιο σε αυτο το range τιμης?ελεγα να παω σε xiaomi που φαινονται πολυ καλα αλλα ειδα οτι σε πολλες περιπτωσεις τους μπλοκαρει το safetynet χωρις να ειναι root.μπηκα και στα φορουμ αυτονων που εχουν ηδη to xiaomi που ελεγα να παρω να ρωτησω μπας και ξερει κανενας τιποτα για το θεμα,αλλα ειλικρινα κανενας δεν απαντησε,επειδη εμαθαν να ρουταρουν ενα κινητο και να περνανε μια ρομ νομιζουν οτι εγιναν χακεραδες...ευχαριστω

Ειχα το xiaomi note 3 MTK 8 CORE 2gb RAM 16gb ROM. Πολυ καλο τηλεφωνο ειδικα για ποκεμον, τερας μπαταρια και δε κολλαει γενικα. Πανε στο note 4 στα 200 ευρω θα σ ελεγα, το εχει φιλος και ειναι τουμπανο.

Πάντως σε ότι αφορά το drop στα pokestops μετά το event εμένα μου έριξαν και 5 αντικείμενα αρκετά.

Και σε εμενα το ιδιο. Και νομιζω εχει περισσοτερα σπονς ακομα και τωρα που τελειωσε το event.

• Like 1

Να ξεκαθαρισω οτι δεν υπονοησα ποτε για κανεναν οτι λεει ψεματα. Απλα μου φαινεται περιεργο. Προφανος και εχεις αφοσιωθει πολυ στο παιχνιδι. Εγω πιο πολυ πιανω οτι κυκλοφορει στον δρομο για δουλεια (ειμαι συνοδηγος στο αυτοκινητο) και γυρναω σπιτι.

έφτασα απο lvl 32 σε lvl 33 σε 15 μέρες λογικά έως τα Χριστούγεννα θα έχω πάει 34.

btw η Σπάρτη ειναι eevee nest.. γίνεται πανικός, μέσα σε 24 ώρες μάζεψα πανω από 50. Επίσης η πόλη έχει πολλά venonat και exeggcute

Όλες οι στάσεις δίνουν ακριβώς 3 πράγματα (+ αυγό) εκτός από την κάθε δέκατη που δίνει 10.  Δυστυχώς τα ποσοστά μπλε μπάλας είναι χαμηλά.

Σε αντίθεση με τα spawn rates τα οποία είναι τεράστια (συνήθως 10):

post-206817-0-76081200-1479205502_thumb.png

Εδώ και μέρες έχω σπαστεί αφάνταστα με τον Φλοίσβο.  Μου χαλάνε τη βόλτα τα onyx - τα οποία τρώνε πολλά μπαλάκια για να τα πιάσεις. Οκ τα αγνοώ αλλά είναι παντού εις βάρος των άλλων.

post-206817-0-30471300-1479205708_thumb.png

Έβαλα 2 Lucky eggs χτες και ανέβηκα 150000 xp με evolve.  Δυστυχώς στο δεύτερο μου κόλλησε η εφαρμογή και έχασα χρόνο.  Μου κολλάει συχνά με την τελευταία αναβάθμιση.

έφτασα απο lvl 32 σε lvl 33 σε 15 μέρες λογικά έως τα Χριστούγεννα θα έχω πάει 34.

btw η Σπάρτη ειναι eevee nest.. γίνεται πανικός, μέσα σε 24 ώρες μάζεψα πανω από 50. Επίσης η πόλη έχει πολλά venonat και exeggcute

Κόκκινος είσαι ή από τους μπλε που πήγαιναν και μου έκλεβαν τα γυμναστήρια στις 5 το χάραμα όταν γύρναγα να τα πάρω και εγώ?

• Moderators

Ειναι ιδεα μου ή κατι αλλαξαν στα γραφικα !? Δεν εννοω στις γραμματοσειρες κτλ αλλα σαν να φαινεται καπως διαφορετικα τα γραφικα οταν κανει ζουμ ιν για να πας να πιασεις καποιο ποκεμον κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...