Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρήκα μάλλον τρολλικο bug στα gym. Σου εμφανίζει στον χάρτη πως σε μεγάλη απόσταση απο εσένα υπάρχει gym της ομάδας σου σε μικρό level με 1 ή 2 pokemon μικρού, αλλά όταν φτάσεις στο σημείο, το gym είναι άλλης ομάδας, επιπέδου 10 με 4-5 Pokemon με μεγάλο cp!

Επίσης, μου έχει τύχει σε τέτοιο gym να ανεβάσω το επίπεδο, να βάλω ενα δικό μου pokemon, και σε 5-6 ώρες να έχει αλλάξει χρώμα, να πήγε επίπεδο 10 και να έχει 5-6 δυνατά Pokemon!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιβεβαιώνω ότι τα pokestops έχουν ξεσκιστεί να ρίχνουν.Ειμαι Σαντορίνη για δουλειά και μόλις μάζεψα από ένα 4 ultraball και 3 great.Οσα έχω χτυπήσει ρίχνουν τουλάχιστον 6 αντικείμενα.

Έγινε η αναβάθμιση και ξανα-χάλασαν τον ήχο (δεν έχω ήχο μετά από κλήση)

Η πρώτη σήμερα στάση μου έδωσε 12 !  Και το πρώτο πιάσιμο +500.

Επίσης βλέπω αυξημένο spawn rate.

Καμία αλλαγή στο radar.  Μερικές μέρες τώρα βλέπω κάτι και δεν μου εμφανίζεται εκτός και αν κάτσεις ακριβώς από πάνω του.

Το καταλάβαμε - το θέμα είναι ότι εξακολουθώ να έχω μεγάλο flee rate γμτ.  

Επίσης το spawn rate σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ουτοπικό.  Βλέπεις 4-5 τέρατα και μόλις τελειώσεις με το πρώτο που πέτυχες τα άλλα δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με αναφορά σε προηγούμενο post, πήρα 3 δεκάρια αυγά από το Φλοίσβο (βάρκα και αστέρι).  Ενδιάμεσα βέβαια μου έδωσαν και ένα 2χιλ.

Το ένα έβγαλε dratini - το επόμενο το περπατάω ακόμα.

Επίσης το spawn rate σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ουτοπικό.  Βλέπεις 4-5 τέρατα και μόλις τελειώσεις με το πρώτο που πέτυχες τα άλλα δεν υπάρχουν.

ναι δεν παιζει σωστα

• Like 1

Το spawn δεν υπάρχει...Κοντεύω να μη μου φτάσουν οι μπάλες.Ειμαι Οια και κάθε 10 βήματα πετάει 5αδες.

Δεν έχω εντοπίσει κάτι με ουτοπικό spawn rate.Τα πιάνω όλα.

Τα gym πέφτουν πιο εύκολα.  Και βλέπω ότι τα περισσότερα στην γειτονιά μου είναι πια χαμηλά level.

Τα growlithe έγιναν τα νέα golbat;  Τι διάολο έχουν και θέλουν 5+ μπάλες για πιάσιμο.

Χτες έκανα το πρώτο μου mass evolve με lucky egg.  +75000xp  

Πάω πια lv30

Βγηκα πριν λιγο μετα το τελος του mini event. Τα pokestop δινουν πλεον max 3 items. Για πολλες σφαλιαρες οι niantic. Θα το κρατησουν καμια βδομαδα βεβαια, μεχρι να σταματαει ο κοσμος να παιζει παλι και μετα θα το ξαναλλαξουν

Βγηκα πριν λιγο μετα το τελος του mini event. Τα pokestop δινουν πλεον max 3 items. Για πολλες σφαλιαρες οι niantic. Θα το κρατησουν καμια βδομαδα βεβαια, μεχρι να σταματαει ο κοσμος να παιζει παλι και μετα θα το ξαναλλαξουν

Παντα τοσα εδιναν, 3-4 ιτεμς και 7-8 το μπονους καθε 10 στοπ.

Παντα τοσα εδιναν, 3-4 ιτεμς και 7-8 το μπονους καθε 10 στοπ.

Οχι, ποτε δεν εδιναν ολα τα stops μολις 3 items. Περασα πανω απο 20 χθες βραδυ ολα 3 μου εδωσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...