Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σου πω hunter.εσυ που εχεις βρει καμποσα σνορλαξ απο αυγα,εχεις παρατηρησει αν υπαρχει σχεση αυγου με pokestop?δηλαδη τα 10αρια που σκασαν οι σνορλαξαιοι,ηταν ολα απο το ιδιο pokestop?αν οχι ολα,εστω 2 αυγα απο το ιδιο pokestop?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άνοιξα δεκάρι αυγό χτες.  Δεν ξέρω που το βρήκα - το πιθανότερο στην περιοχή βόλτας μου (Αγία Παρασκευή).  Τι είχε; Onyx με χαμηλό cp.

Πάω το βράδυ Φλοίσβο - 5 onyx στη σειρά ...  Αν είναι δυνατόν.

Έκλεισε και το FPM για πάντα- κάτι λένε για νέο tracker αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση.

Χτες απογοητεύτηκα άσχημα.

Από το 10ρι αυγό βγήκε omanyte cp596 strong ...

Lapras / Snorlax δεν με βλέπω να βρίσκω ποτέ.

Έκανα ένα magikarp 100% -> gyarados και η κόρη μου έφαγε όλη τη stardust να το ανεβάσει όσο πήγαινε χωρίς να δει ότι από 2500 έφτασε να ζητάει 5000 τη φορά.

Το αποτέλεσμα είναι να φτιαχτεί ένα 100% ίδιο με ένα άλλο που ήδη είχα.  Και έχω ακόμα >1000 candies ...

Σχεδόν όλο το απόγευμα τα stop μου έδιναν potions και revive.  Έτσι μπήκα στον κόπο να ρίξω δύο gym lv8 στην περιοχή μου - για να πάρω δύο coins.

Το ένα μάλιστα είχε lv33 gyarados / snorlax που μου φάνηκαν bot αφού είχαν το ίδιο trainer name με κάποια γράμματα αλλαγμένα.

Συμπέρασμα: δεν αξίζει τον κόπο - ποτέ ξανά.  Σκέτο χάσιμο χρόνου.  Μπορεί να μην έχω τα καλύτερα Monsters αλλά οι μάχες δεν αξίζουν.  Κόντεψα να σπάσω το τηλέφωνο από το κοπάνημα.

Αυτά τα golbat που εμφανίζονται κατά καιρούς που έχουν και μεγάλα cp (>1500) ασχολήστε μαζί τους ή απλά τα προσπερνάτε;  Ούτε να τα πετύχω δεν μπορώ.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο flee rate ...

Αν δεν φτιαχτεί το radar ούτε για farming δεν αξίζει να βγει κάποιος σε γειτονιά.

• Moderators

Τα top pokemon μου μεχρι στιγμης. Δεν εχω κανει power up κανενα περα απο τα 2 πρωτα που ειναι 100%. Εχω και ενα Gyarados 100% αλλα βγηκε με twister Οποτε δεν ξοδευω candies + stardust για αυτο

• Like 1

Χτες απογοητεύτηκα άσχημα.

Από το 10ρι αυγό βγήκε omanyte cp596 strong ...

Lapras / Snorlax δεν με βλέπω να βρίσκω ποτέ.

Έκανα ένα magikarp 100% -> gyarados και η κόρη μου έφαγε όλη τη stardust να το ανεβάσει όσο πήγαινε χωρίς να δει ότι από 2500 έφτασε να ζητάει 5000 τη φορά.

Το αποτέλεσμα είναι να φτιαχτεί ένα 100% ίδιο με ένα άλλο που ήδη είχα.  Και έχω ακόμα >1000 candies ...

Σχεδόν όλο το απόγευμα τα stop μου έδιναν potions και revive.  Έτσι μπήκα στον κόπο να ρίξω δύο gym lv8 στην περιοχή μου - για να πάρω δύο coins.

Το ένα μάλιστα είχε lv33 gyarados / snorlax που μου φάνηκαν bot αφού είχαν το ίδιο trainer name με κάποια γράμματα αλλαγμένα.

Συμπέρασμα: δεν αξίζει τον κόπο - ποτέ ξανά.  Σκέτο χάσιμο χρόνου.  Μπορεί να μην έχω τα καλύτερα Monsters αλλά οι μάχες δεν αξίζουν.  Κόντεψα να σπάσω το τηλέφωνο από το κοπάνημα.

Αυτά τα golbat που εμφανίζονται κατά καιρούς που έχουν και μεγάλα cp (>1500) ασχολήστε μαζί τους ή απλά τα προσπερνάτε;  Ούτε να τα πετύχω δεν μπορώ.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο flee rate ...

Αν δεν φτιαχτεί το radar ούτε για farming δεν αξίζει να βγει κάποιος σε γειτονιά.

Ειναι ευκολα τα γυμναστηρια, ειδικα τωρα που οταν ριχνεις χανει περισσοτερο prestige απο το χθεσινο update και μετα. Και 10αρι να ειναι μπορεις λογικα να το ριξεις με 1 6αδα. Απλα βαζε counters δηλαδη αν δεις vaporeon βαλε φυτο η ηλεκτρικο, αν δεις dragonite βαλε ice η fairy η κατι που να εχει dragon breath/pulse κλπ. Επισης αν ντοτζαρεις γινεται ακομα πιο ευκολο. Εγω με 1 gyarados μπορω να ριξω 4 dragonite πχ.

Τα golbat αναλογα τις ορεξεις μου, αλλες φορες δεν τα πιανω αλλες πεταει ποκε και αλλες ραζ/γκρεατ.

• Like 1

• Moderators

Για αυτο που λεει ο Τριλο

http://pokemondb.net/type

εγω πχ χτες εκανα  level up ενα gym ειχα ενα dragonite 1600cp Και το ριχνα σε λιγοτερο απο 30δευτερολεπτα με ενα Cloyster 800cp. 1000 prestige τη φορα. 

• Like 1

Σήμερα όλες οι στάσεις λεγαν try again later, έκλεισαν την εφαρμογή και την άνοιξα ξανά αλλά επέμενε.

Speed Limit

Niantic has restricted speed restrictions for Pokemon GO once again. There's now very little you can do with Pokemon GO during daily commutes.

There is now a speed lock that prevents you from spinning PokeStops. Spinning PokeStops will return "try again later", if you're above the speed limit.

According to TheSilphRoad, the speed limit appears to be around 25 mph or 40 kmph.

Players speculate the speed locks are forced upon Niantic after a recent fatal accident involving Pokemon GO.

Πηγή: pokemongo.gamepress.gg/news/real-0450-patch-notes

Α τελεια, τις περισσοτερες μπαλες τις μαζευω οντας συνοδηγος σε αυτοκινητο στις καθημερινες μετακινησεις ρουτινας, δεν πειραζει θα χαζευω κατι αλλο απο εδω και περα.

Τι λετε ποιο να κανω παουερ απ?

95% BLastoise bite/ice beam (1000cp)

η 91% blastoise watergun/hydro pump? (1600cp)

Να πω οτι εχω ειδη 95% βαπορεον με WG/HP οποτε δε ξερω.. Επισης το bite/icebeam κανονικα πρεπει να βαραει εφεκτιβε σε φυτα/exegutor απο την αλλη δε παιρνει stab. Οποτε μηπως να μη κανω κανενα τελικα? χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...