Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τέλος το event.  Ξανά πάλι στα φίδια,περιστέρια, σκυλιά και στις κ0λόγατες που δεν πιάνονται.

ερχονται βεβαια τα daily bonus τα οποια δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο αλλα οκ, απο το τιποτα κατι ειναι και αυτα.

http://pokemongo.nianticlabs.com/en/post/daily-bonus/ 

να δουμε τα Χριστουγεννα αν θα βγαλουν κανενα καλο event.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησα χτες να ρίξω ένα gym level 2 το οποίο είχε επάνω μόνο ένα hypno.

Δεν ξέρω σε τι glitch έπεσα αλλά ότι και να έκανα, με το που εμφανιζόταν το δικό μου έχανα.  Έτσι απλά.  Δοκίμασα από dragonite μέχρι diglett.  Όλα τα δικά μου θέλαν revive μετά.

Βγήκα, ξαναμπήκα - έκανα μία βόλτα και ξανά τα ίδια.

Στο κοντινό του gym δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Πέρασα αργότερα από κει και το είχαν ρίξει - οπότε κάτι με εμένα ήταν το πρόβλημα.

Είδα τα daily bonus - thanks @pokehunter.  Δεν με τραβάνε να σου πω την αλήθεια.

Να φτιάξουν το χάρτη δεν μπορούν;

Καλησπερα παιδια, μηπως ξερετε που θα ηταν καλυτερο να ποσταρω για να πουλησω το account μου στο pokemon go? Εδω στις αγγελιες η σε ξενο site οπως ebay η κατι αλλο? Ξερει κανεις εαν εχουν πουληθει τετοιοι λογαριασμοι κοντα στα 35-36 λεβελ και σε τι ποσο?

Οπως ειχα πει και πιο παλια, πλεον λογω δουλειας δεν εχω χρονο να συνεχισω να παιζω, το μαξ που κανω ειναι 5 χιλιομετρα τη μερα να σπασω 1-2 αυγα και μια βολτα στη παραλια να πιασω κανενα ντρατινι.. εχω καιρο να παιξω οπως επαιζα παλια.. για αυτο νομιζω οτι δεν εχει νοημα για εμενα πλεον μιας και ειναι δυσκολο να παρω λεβελ ξανα..

Καλυτερα να το κρατησεις, κανεις δεν θα σου δωσει αξιολογο ποσο αν δεν ειναι γνωστος σου η δεν σε εμπιστευεται απο τη στιγμη που υπαρχουν ποσα botted account bulk σε ξεφτιλα τιμες. Επισης πρεπει να τον εμπιστεύεσαι και εσυ γιατι ενα paypal chargeback δεν ειναι τιποτα.

Δεν αξιζει τον κοπο imo.

έτσι όπως το λέει ο ADHD ειναι, συν οτι καποια στιγμη θα αρχισουν τα trade και θα γινει πανυγηρι, αλλωστε το βλεπουμε πως οσο περναει ο καιρος ολο και βελτιωνουν το παιχνιδι αρα ειναι θεμα χρονου να βαλουν και αλλα features που θα το κανουν πολυ καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...