Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο!

Τι να πω.  Πιτσιρίκι με lv12 έχει lapras και snorlax από αυγό.  Και δεν θα το πίστευα αν δεν τα έβλεπα να βγαίνουν.  Δυστυχώς ότι αυγά έχω πάρει είναι για τα μπάζα.

Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξω περιοχή - τώρα περνάω από Φλοίσβο αργά αν αντέχω μετά τη δουλειά -  άλλες περιοχές Αθήνα αξίζουν για αργά το βράδυ (11 - 12 μέχρι 1) που να υπάρχει parking και να μην χρειαστεί να κουβαλάω όπλο;

Χαχαχα ακου εκει οπλο. Τι φαση? Εδω θεσσαλονικη δεν υπαρχει προβλημα αργα οπου και να εισαι, εγω κυκλοφωρο πολυ αργα τα βραδια εαν εχω ρεπο, ειτε με τα ποδια ειτε με οχημα. Εγω μονο φλοισβο και συνταγμα εχω ακουσει απο Αθηνα οτι βγαζει πραμα, και εμεις εδω εχουμε τα δικα μας σημεια που παμε για λουρ η κυκλοφορουμε τα βραδια για κανενα ντρατινι/λαπρας. Θα σου ελεγα να βρεις ατομα και να κανετε ενα τσατ για να λετε τι βγαινει που, εμεις ετσι το εχουμε και ειναι πολυ κομπλε, εχω βρει πολυ πραμα και στελνω και εγω συνεχεια στο τσατ. Σημερα πρωι βρηκα 3 ντρατινι/μακ/kabutops και τα πηραν και αλλοι αφου τα εστειλα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Σημερα δεν ξερω τι ωρα ελλαδας. Και με το τελευταιο 10αρι αυγο που εσπασα για το event εβγαλα Chansey που ηταν και το τελευταιο μου! :D

29 lvl 75K xp τωρα! Σιγα σιγα ομως θα ελαττώσω την συχνοτητα που παιζω γιατι επεσαν πολλες εργασιες και δυσκολες ξαφνικα!

Μιας και γινοταν χαμος με το event και επαιζαν ολοι αυτες τις μερες αποφασισα να παρω πρωτη φορα 8 Incubators, δεν ειχα πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι γιατι εχω κανει 900 χιλιομετρα και τα 10αρια που εχω παρει ειναι μετρημενα στα δαχτυλα, συν το οτι ειχα βγαλει μονο ενα σνορλαξ τον ιουλιο και μετα και πριν τιποτα αλλο εκτως απο jynx/pinsir/onix και αλλες τετοιες μπουρδες..

Απο χθες το μεσημερι μεχρι τωρα, εχουν γινει τα εξεις..

Εσπσα τα 9 5αρια αυγα για να παρω νεα (χθες) .. σπανε και μου δινει 2 10αρια.. τα βαζω και σπανε την ιδια μερα το μεσημερι.. 

4Gyqt6A.png

Και μου εδωσε 60 candies dratini!!

Χθες, την ιδια μερα δηλαδη με το dratini, το βραδυ.. εκει που εχει 3 Λure και κανω τα evolve μου με το πασο μου, πεταει Λαπρας!

Σημερα το πρωι βγαινω εξω χωρις αυγα και με δινει 3 10αρια.. τα 2 σπασανε ειδη.. το αλλο μαλλον αργοτερα..

ujJD2OD.png

Και εκει που λεω τελος δεν παιζει να παρω κατι καλο στο επομενο..

FzX5xfd.png

Ελεος

Καλησπερα παιδια, τελικα εσκασε και το τελευταιο 10αρι για το οποιο ελεγα στο απο πανω ποστ.. Απλα απιστευτο..

XSIpJ1D.jpg

Ελεος ρε παιδια, απο εκει που δεν επαιρνα τιποτα ολα σερι ντρατινι/σνορλαξ + 2 λαπρας σε μια μερα? χαχαχα

Καλησπέρα,

team instinct trainer εδώ lvl 32 με πολυ hunting σε συνταγμα, φλοισβο και εξωτερικο.

Μπραβο μαν μου, εαν δεν εισαι χακερ (σορυ κιολας δε σε ξερω) τοτε πολυ καλο το account. Και εγω κιτρινος ειμαι, 35 λεβελ πλεον παλευω για 36

εμενα μετα το 26-27 lvl αρχισαν να μου σκανε snorlax απο αυγα. μεχρι τωρα μου εχουν σκασει 6. βέβαια ποτέ δε ξεμενω απο incubators και πολυ συχνά εχω εστω ενα 10αρι σε incubator.

εμενα μετα το 26-27 lvl αρχισαν να μου σκανε snorlax απο αυγα. μεχρι τωρα μου εχουν σκασει 6. βέβαια ποτέ δε ξεμενω απο incubators και πολυ συχνά εχω εστω ενα 10αρι σε incubator.

Ωραιος, εχεις δωσει δηλαδη λεφτα για το παιχνιδι. Εγω εχω παρει μονο Lucky eggs μια φορα, και incubators τωρα πρωτη φορα. Γενικα ειμαι της αποψης οτι το παιχνιδι ειναι καλο αρκει να το παιζεις με παρεα, δεν ειναι απαραιτητο να ριξεις λεφτα.. Εχω βγαλει και εγω ενα σνορλαξ τελη ιουλιου οταν ειμουν 20-23 λεβελ (δε θυμαμαι ακριβως) και τωρα μου βγηκαν ξανα ολα μαζι σε μια μερα με το που εβαλα λεφτα για να αγορασω incubators (τυχαιο? ισως.. δε ξερω).. Σνορλαξ εχω πιασει περιπου 15 ομως, εχουμε οργανωμενο community εδω, δε χανουμε τπτ.. Το καλυτερο μου σνορλαξ ειναι αυτη τη στιγμη 2945 cp.

• Like 1

Ωραιος, εχεις δωσει δηλαδη λεφτα για το παιχνιδι. Εγω εχω παρει μονο Lucky eggs μια φορα, και incubators τωρα πρωτη φορα. Γενικα ειμαι της αποψης οτι το παιχνιδι ειναι καλο αρκει να το παιζεις με παρεα, δεν ειναι απαραιτητο να ριξεις λεφτα.. Εχω βγαλει και εγω ενα σνορλαξ τελη ιουλιου οταν ειμουν 20-23 λεβελ (δε θυμαμαι ακριβως) και τωρα μου βγηκαν ξανα ολα μαζι σε μια μερα με το που εβαλα λεφτα για να αγορασω incubators (τυχαιο? ισως.. δε ξερω).. Σνορλαξ εχω πιασει περιπου 15 ομως, εχουμε οργανωμενο community εδω, δε χανουμε τπτ.. Το καλυτερο μου σνορλαξ ειναι αυτη τη στιγμη 2945 cp.

εμεις παιζουμε οικογενιακως, ναι εχω δώσει χρήματα και δίνω μιας και θελω να εχω παντα incubators αλλα και lucky eggs και incence. εμενα το καλυτερο snorlax μου (ειμαι lvl 32) ειναι 2780 CP με 90 IV και A attack και defence (Zen Headbutt με Hyper Beam).

Πρωτοχρονια παμε New York μπας και πιασουμε κανενα Ταυρο ενώ το καλοκαιρι ειχαμε παει Dubai και Singapore για διακοπες και Farfech'd αλλά η Singapore (αν και Ασια) δεν ειχε Farfech'd. Άρα καλά να είμαστε το καλοκαιρι του 2017 λέμε να παμε Dubai - Tokyo.

post-418074-0-41165400-1478022523_thumb.png

post-418074-0-22354700-1478022524_thumb.png

Χτες βράδυ πήγα Σύνταγμα αντί Φλοίσβο.

Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που έβαζαν τα lure.  Τους χρωστάω τα 50+ Cubone, 30+ Drowzee, το 1 onix, 2 Gastly και ένα staryu (!)

Έκανα powerup ένα Horsea και βγήκε seadra με 2 dragon moves. 

• Like 1

• Moderators

ΤΟ περιεργο ειναι στα 7 δεκαρια? Αυτο που εμαθα απο αυτο το βιντεο ειναι οτι οταν ανοιγεις πολλα αυγα μαζι αν εχεις παραπανω απο 1 ποκεμον ιδιο  τα candies προσθετονται με το που ανοιξεις το πρωτο ποκεμον που εχεις διπλο. ΑΝ πχ σπασεις 5 αυγα και εχεις 2 ντρατινι οταν ανοιξεις το πρωτο ντρατινι θα προστεθουν αμεσως και τα candies απο το 2ο που θα ανοιξεις μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...