Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρουμ τι quests θα είναι.

Υποθέτω daily quests με κάποια awards αν τα κάνεις.

Το σύστημα με τα coins είναι κακό καθώς υπάρχουν άτομα σε περιοχές χωρίς Gyms ή ακόμα χειρότερα μένουν σε περιοχές με αρκετά Gyms τα οποία έχει η ομάδα τους αλλά δεν μπορούν να βάλουν δικό τους pokemon καθώς είναι γεμάτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις λεφτα ειναι δυσκολο να ανεβεις δυστυχως. Ειδικα εγω που ειμαι κιτρινη ομαδα δε μπορω να κρατησω γυμναστηρια για να παρω coins. Στο ηρακλειο κρητη ειναι ολοι μπλε.

Δεν ισχυει. Ειμαι και εγω κιτρινος, στην Θεσσαλονικη ολα τα γυμναστηρια ειναι μπλε. Εαν θελω να κανω collect μπορω να κανω και 5 collect μεσα σε 20-30 λεπτα, αλλα δεν το κανω, δεν αξιζει η βενζινη, εγω κανω collect τα 2 κοντα στο σπιτι μου και τελος. Μεχρι τα 30 λεβελ δεν ειχα βαλει λεφτα στο παιχνιδι, και πηγα 30 μεσα σε 1 μηνα περιπου. Μετα απο τα 30 ειχα βαλει 20 ευρω συνολικα γιατι ηθελα bag upgrade και γιατι οπως ειπα για εμενα δεν αξιζει η βενζινη που θα δωσω και ο χρονος που θα χασω για να κανω 5 η ακομα και 10 collect (εχω κανει και 10 με μηχανες), οποτε καλυτερα ενα 10ρικο και εισαι κομπλε. Αλλα οπως ειπα και πριν, δεν χρειαζεται να βαλεις λεφτα, απλα αν βαλεις γινεται λιγο πιο ευκολο το παιχνιδι.

Το συστημα με τις ομαδες πρεπει να αλλαξει. Δεν μπορει ενας που ειναι στη μπλε ομαδα να εχει 25 γυμναστηρια και εγω να μην εχω κανενα, γιατι και να παω να ριξω 15 γυμναστηρια μεσα στη 1 ωρα ολα θα εχουν πεσει γιατι δεν εχουμε ατομα. Το 80% ειναι μπλε, το 15% ειναι κοκκινοι και το 5% ειναι κιτρινοι, νομιζω καταλαβαινετε το προβλημα. Και οταν ειχα παει διακοπες το καλοκαιρι προσεξα οτι ΠΧ στη Λευκαδα ολα τα γυμναστηρια ηταν κιτρινα, και αλλου ηταν ολα κοκκινα, οποτε ισχυει για παντου απλα με διαφορετικες ομαδες. Εαν βγουν οι αλλαγες ομαδας θα ειναι πολυ καλα, γιατι αρκετοι μπλε θελουν να αλλαξουν ομαδα για εναν πολυ απλο λογο.. υπαρχουν παικτες της μπλε ομαδας που εχουν 20-30-40 γυμναστηρια, και δεν αφηνουν τους αλλους να μπουν, αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα γιατι καποιοι παικτες εκμεταλευονται την κατασταση με τα γυμναστηρια αυτη τη στιγμη, ειμαι σιγουρος ομως οτι κατι θα αλλαξει.

σε μενα απ την αλλη εδω που ειμαι ειναι καμια 10αρια κοκκινοι που ταχουνε καβατζωσει σχεδον ολα. οποτε με βολεψε. βεβαια επειδη ειμαι επαρχία το πιανω ποκεμον/ποκεστοπ απο το μπαλκονι μου το ξεχναω.

10αρι αυγο δινει eevee 610 95% και βγαζει flareon  -_-

Δεν ισχυει. Ειμαι και εγω κιτρινος, στην Θεσσαλονικη ολα τα γυμναστηρια ειναι μπλε. Εαν θελω να κανω collect μπορω να κανω και 5 collect μεσα σε 20-30 λεπτα, αλλα δεν το κανω, δεν αξιζει η βενζινη, εγω κανω collect τα 2 κοντα στο σπιτι μου και τελος. Μεχρι τα 30 λεβελ δεν ειχα βαλει λεφτα στο παιχνιδι, και πηγα 30 μεσα σε 1 μηνα περιπου. Μετα απο τα 30 ειχα βαλει 20 ευρω συνολικα γιατι ηθελα bag upgrade και γιατι οπως ειπα για εμενα δεν αξιζει η βενζινη που θα δωσω και ο χρονος που θα χασω για να κανω 5 η ακομα και 10 collect (εχω κανει και 10 με μηχανες), οποτε καλυτερα ενα 10ρικο και εισαι κομπλε. Αλλα οπως ειπα και πριν, δεν χρειαζεται να βαλεις λεφτα, απλα αν βαλεις γινεται λιγο πιο ευκολο το παιχνιδι.

Το συστημα με τις ομαδες πρεπει να αλλαξει. Δεν μπορει ενας που ειναι στη μπλε ομαδα να εχει 25 γυμναστηρια και εγω να μην εχω κανενα, γιατι και να παω να ριξω 15 γυμναστηρια μεσα στη 1 ωρα ολα θα εχουν πεσει γιατι δεν εχουμε ατομα. Το 80% ειναι μπλε, το 15% ειναι κοκκινοι και το 5% ειναι κιτρινοι, νομιζω καταλαβαινετε το προβλημα. Και οταν ειχα παει διακοπες το καλοκαιρι προσεξα οτι ΠΧ στη Λευκαδα ολα τα γυμναστηρια ηταν κιτρινα, και αλλου ηταν ολα κοκκινα, οποτε ισχυει για παντου απλα με διαφορετικες ομαδες. Εαν βγουν οι αλλαγες ομαδας θα ειναι πολυ καλα, γιατι αρκετοι μπλε θελουν να αλλαξουν ομαδα για εναν πολυ απλο λογο.. υπαρχουν παικτες της μπλε ομαδας που εχουν 20-30-40 γυμναστηρια, και δεν αφηνουν τους αλλους να μπουν, αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα γιατι καποιοι παικτες εκμεταλευονται την κατασταση με τα γυμναστηρια αυτη τη στιγμη, ειμαι σιγουρος ομως οτι κατι θα αλλαξει.

Εχω ριξει και 10αρια gyms μπλε αλλα εκτος οτι μου χανονται ολα τα revive και τα potions, μου τα παιρνουν αμεσως. Τραγικη η κατασταση.

Εγω ειμαι 26lv αλλα το πρωτο 2μηνο επαιζα 1-2 φορες την εβδομαδα και αργησα ν ανεβω. Κατα βαση αγοραζω incubators κι εχω κανει και bag upgrade. Με lure/intence/lucky δεν ασχολουμαι περα απο σπανιες περιπτωσεις. Εχω σκασει γυρω στα 40 10αρια αυγα και εβγαλα 1 lapras και 2 dratini. Τα υπολοιπα σαχλαμαρες

• Moderators

Ηθελα 2 charmander βρισκω 2 ριχνω ρασμπερι και μπλε μπαλα και εφυγαν και τα 2 με την πρωτη. Μετα ευτυχως βρηκα αλλα. Wing + Fire blast οποτε τωρα μαζευω candies για να το μαξαρω :D Ειναι ηδη 1784 cp και εχει! Πιστυεω 2Κ τα φτανει

Ξεκινησα το παιχνίδι πριν μερικές μέρες, μιας και αγορασα smartphone.

Σήμερα πήγα μία βόλτα με φίλο ο οποίος είναι level 25 (εγώ 8). Είμαστε και οι δύο στην ίδια ομάδα (κόκκινη).

Παρατηρησαμε πως αν κάνεις μία διαδρομή, στην οποία η αφετηρία σου και ο τερματισμός είναι στον ίδιο δρομο, όταν φτάσεις στον δρόμο εκκίνησης , το παιχνίδι σου εμφανίζει αρκετά πόκεμον . Στην εκκινηση της διαδρομής όμως δεν σου εμφανίζει τίποτα .

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αλγόριθμος ή είναι τυχαίο το γεγονός?

Δεν ξέρω αν έχει σημασια, αλλά στην διαδρομή μας εμφάνισε αρκετά gastly,δυο electrabuzz και δύο onyx (κοντά στην πλατεία της νέας σμυρνης)

• Moderators

Δεν εχει να κανει με εκκινηση η τερματισμος αλλα καθε ποτε κανουν spawn. Απλα ετυχε να ξηεκινησεις οταν δεν ειχε ποκεμον και να τελειωσεις οταν ειχε

Δεν εχει να κανει με εκκινηση η τερματισμος αλλα καθε ποτε κανουν spawn. Απλα ετυχε να ξηεκινησεις οταν δεν ειχε ποκεμον και να τελειωσεις οταν ειχε

Ξέχασα να αναφέρω πως στην επιστροφή είχε βραδιασει. Εχει σημασία αυτό στο ποτέ θα κάνουν spawn τα Pokemon?

Τα σπον ειναι παντα στα ιδια σημεια, τα ποκεμον δεν εμφανιζονται τυχαια, υπαρχει αλγοριθμος και το μονο τυχαιο ειναι το ποιο ποκεμον θα εμφανιστει. Καθε σπον εχει τις δικες του ωρες, γενικα ανα 1 ωρα γινονται στα σημεια. Στα λεω πολυ γενικευμενα για να εχεις μια ιδεα. Εαν πχ δεις ενα pidgey καπου, τοτε αυτο ειναι σπον σημειο, και θα ξαναβγαλει κατι αργοτερα.

Σήμερα βλέπω κάτι παράξενα πράγματα στην περιοχή μου.

Άρχισε να φθίνει το event και εμφανίζονται πάλι τα κλασσικά σε μεγαλύτερο βαθμό από τα τέρατα του event.

Βλέπω πολλά διπλά spawn points.  Δηλαδή εκεί που πέταγε 1 τώρα πετάει 2 σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο.

Το κινητό τηλέφωνο και το tablet δεν χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες. Βλέπω διαφορές σε μερικούς (επαρχιακούς) δρόμους και αδιέξοδα που στο ένα δεν εμφανίζονται καθόλου.

Λόγω των ημερών πήγα στο εξοχικό και τα παιδιά της γειτονιάς βγήκαν βόλτα και ενώ το FPM δεν έδειχνε κάτι στην αρχή - μετά από 7-10 λεπτά άρχισαν να εμφανίζονται.  Το παράξενο είναι ότι τα έβγαζε στο ίδιο σημείο που τα έβγαζε το καλοκαίρι παρόλο την αλλαγή στα σημεία spawn που έγινε στην Αθήνα.  Μάλιστα τα πιτσιρίκια ήξεραν ακριβώς που να ψάξουν.  Περιττό να πω ότι με έφαγε το περπάτημα και κάποια στιγμή αργά άρχισαν να μας ψάχνουν.  Σπάστηκα βέβαια με την Wind που το σήμα ήταν χάλια σε σχέση με τους υπολοίπους που είχαν cosmote.  Είχα συχνά network error και μερικά δεν μπόρεσα να τα πιάσω για τον ίδιο λόγο.

Είμαι στα 140 / 149 στο pokedex. Ουσιαστικά θέλω ακόμα το 131 Lapras και το 143 Snorlax αφού 83 Farfetch'd, 115 Kangaskhan, 128 Tauros, 132 Ditto, 144 145 146 (150,151) δεν υπάρχουν.

Πολλά βέβαια που έχω βρει είναι μοναδικά και βλαμμένα (π.χ. grimer cp17)

Αν έχει κάποιος ιδέα που να ψαρέψω Lapras / Snorlax ευπρόσδεκτη.

Μιας και γινοταν χαμος με το event και επαιζαν ολοι αυτες τις μερες αποφασισα να παρω πρωτη φορα 8 Incubators, δεν ειχα πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι γιατι εχω κανει 900 χιλιομετρα και τα 10αρια που εχω παρει ειναι μετρημενα στα δαχτυλα, συν το οτι ειχα βγαλει μονο ενα σνορλαξ τον ιουλιο και μετα και πριν τιποτα αλλο εκτως απο jynx/pinsir/onix και αλλες τετοιες μπουρδες..

Απο χθες το μεσημερι μεχρι τωρα, εχουν γινει τα εξεις..

Εσπσα τα 9 5αρια αυγα για να παρω νεα (χθες) .. σπανε και μου δινει 2 10αρια.. τα βαζω και σπανε την ιδια μερα το μεσημερι.. 

4Gyqt6A.png

Και μου εδωσε 60 candies dratini!!

Χθες, την ιδια μερα δηλαδη με το dratini, το βραδυ.. εκει που εχει 3 Λure και κανω τα evolve μου με το πασο μου, πεταει Λαπρας!

Σημερα το πρωι βγαινω εξω χωρις αυγα και με δινει 3 10αρια.. τα 2 σπασανε ειδη.. το αλλο μαλλον αργοτερα..

ujJD2OD.png

Και εκει που λεω τελος δεν παιζει να παρω κατι καλο στο επομενο..

FzX5xfd.png

Ελεος

• Like 1

Μπράβο!

Τι να πω.  Πιτσιρίκι με lv12 έχει lapras και snorlax από αυγό.  Και δεν θα το πίστευα αν δεν τα έβλεπα να βγαίνουν.  Δυστυχώς ότι αυγά έχω πάρει είναι για τα μπάζα.

Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξω περιοχή - τώρα περνάω από Φλοίσβο αργά αν αντέχω μετά τη δουλειά -  άλλες περιοχές Αθήνα αξίζουν για αργά το βράδυ (11 - 12 μέχρι 1) που να υπάρχει parking και να μην χρειαστεί να κουβαλάω όπλο;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...